icon

Veľmi milý, šikovný, ale nie je pekný

27. aug 2022

Ahojte baby, už pol roka pracujem ako kuchárka v jednej reštaurácii. Prácu mám celkom rada a baví ma, iba niekedy je toho veľa a ťahám aj 12 hodín v kuse. Spoznala som tu jedného chlapa, ktorý je odomna starší o 4 roky. Veľmi mi spríjemňuje prácu. Je milý, šikovný, pomáha mi, rozpráva sa so mnou a dokonca som s ním už bola vonku aj dvakrát mimo roboty cez víkendy. Zobral ma na obed, na nakúpi, veľmi dobre sme sa cítili. Aj si spolu píšeme a začína to už byť pomaly niečo viac, ako len kamarátstvo, ale mám trochu pochybnosti. Nie som povrchný človek, ale neviem, čo by na neho povedala moja rodina a známy keby ho videli. Je silnejšej povahy, nie je vyslovene tučný, ale má nejaké kilá na viac a nie je najkrajší. Iba sa vás chcem spýtať, išli by ste do toho s niekým takým?

miadi
27. aug 2022

Nemusi byt pekny ale chemia by tam mala byt. Neries co povedia druhi ale ty co citis ked sa ta dotkne.

dilino
27. aug 2022

Nič som neprehnala napísala som pravdu a svoj názor je to aj o úprimnosti TY ho vlastné klameš. Tak si mala napísať napíšte mi iba dobre ktoré so mnou súhlasíte .Musela si rátať aj s kritikou. Rodičia tu večne nebudú a TY ostaneš sama . Je nám spolu dobre chodíme spolu na nákupy. Nie sú len podnikatelia bohatý. My máme suseda je to chlapec mladý ani učňovku nemá a už 8 rokov podniká v stavebníctve a veľmi úspešne vybudoval si sám firmu nikto mu nepomohol. Takže aj bez školy môžeš podnikať a mať sa dobre. Ale asi ak by mal hrubú peňaženku a bol by škaredý čo by mu bolo treba aj igelitku na hlavu to jedno hlavné že je bohatý. Si neúprimná sama k sebe klameš samu seba nemusím ťa ani poznať .Takého človeka ako si TY neúprimného by mi do môjho života nebolo treba . Nikdy v živote by som nedovolila aby mi rodiča vyberali muža. Ten najkrajší najvzdelanejší ešte ti nedáva záruku že s nim budeš žiť ako v rozprávke. TY si myslíš že nejaký krásavec by ťa chcel krásavci chcú modelky a vzdelane. Nádej si nerob. Smutne že si dáš diktovať od rodičov ked si finančne nezávislá. Nechaj ho prosím pre ženu ktorá ho bude mať rada tak ako aj vyzerá aj sa chová. Okolie ťa zaujíma a čo nechajte ho nejakej ktorá si ho bude vážiť a mať takého rada aký je. Samé predsudky. Preboha rodičia mi povedali že im je predchádzajúci partner nesympatický tak som sa s nim rozišla. Môže sa stáť že budeš mať krásneho vzdelaného budete mať spolu deti a jedného dňa sa pozbiera a odíde za frajerkou a teba s detmi nechá strašné veľa tu na MK je takých smutných osudov a to väčšinou tak býva. Toto zrela dospela žena nezávislá na rodičoch nemôže myslieť vážne . Otvor si knihu a snívaj dalej. Ani si s nim nezačínaj keby si bola normálna férová tak mu povedz na rovinu že je tučný alebo vieš že naisto sa rodičom nebude páčiť. Tebe vyberajú rodičia priateľa ved keby mne mama povedala že sa rozíd s priateľom lebo nie je pekný tak viac by som sa s ňou nebavila. Ja si vyberám pre seba priateľa a nie pre rodičov. Nezačínaj si s ním nič nezraňuj mu jeho city a ked si férová a máš v sebe trošku úprimnosti povedz mu to na rovinu že TY by si ho chcela ale rodičom sa nebude páčiť a nebudú TI ho schvaľovať. Ja ešte pochopím si závislá od rodičov nepracuješ nemáš nič ale nepochopím poslúchať rodičov na slovo ked budem na seba sama robiť ani náhodou. Ešte napíš bývam doma a musím poslúchať trápne že jedna dospela žena má také zmýšľanie. Ved môžeš sa aj odsťahovať .Zamyslí sa nad sebou nikdy nikoho si nenájdeš. Moja kamarátka s rodičmi nehovorila 10 rokov kvôli tomu že jej hlavné otec neschvaľovali priateľa potom po roku už muža.A ani na jej svadbe neboli vôbec pre otcov nesúhlas. Jej otcovi nebol dobrý jej muž. Až ked ochorel kamarátkin otec vtedy jej mama zavolala a už mu bol dobrý aj ten z učňovky ked mal v nemocnici známosti. Nesúd podľa obalu.

dilino
27. aug 2022

och TY povrchna aj blbi lidi sou lidi.

mikadooo
27. aug 2022

Ja áno. Ale ja nie som ty a ani nemám tvoju rodinu. Ja to tak beriem, že dôležité je vnútro a chémia. A moja rodina je - čo sa výzoru týka, veľmi tolerantná. Respektíve nikdy sa nestarali do môjho výberu, čo sa vizuálu týka. Jasné, že keď to bol povahovo kkt na prvé stretnutie, tak mi mama následne povedala svoje. Aj keď to bol fešák. A mala pravdu. Radšej milého quasimoda ako psycho playboya.

karolinakr
27. aug 2022

Môže byť špatný,ak ťa priťahuje má sexappeal
.ak tam není chcenia zbytočne sa budeš trápiť ja sa tiež neviem zamilovať do človeka čo sa mi nepáči .

anita6666
27. aug 2022

Ako kuchárka by si mala byť rada,že o teba niekto vôbec zakopne. Ideálne vo svojej societe.

karolinakr
27. aug 2022

Ak tam není chémia, vzájomná pritazlivosť

sense
27. aug 2022

Ak ta priťahuje. Je to s nim dobre, je milý atď tak prečo riešiš ci sa bude páčiť rodine

sima1415
27. aug 2022

Ja som toto riešila 7 rokov dozadu a neľutujem že som s ním 🙂 časom ma začal aj priťahovať čo som si nevedela predtým predstaviť :D dnes sme 3 roky manželia a máme dve krásne deti a on je jeden z najlepších ľudí čo poznám aj keď predtým než sme mali deti si mysleli ľudia že som jeho dcéra a to je len o 4 roky starší :D

54tinka54
27. aug 2022

Čo by povedali tvoja rodina a známi keby ho videli? Ozaj toto ťa trápi? Vo vzťahu s nim budeš ty a nie oni.. čiže keď ty budeš spokojná tak oni nemajú do toho čo hovoriť.

jumama
27. aug 2022

Najviac ma zaraza - zalezi ti nanazore niekoho ineho pri vybere tvojho partnera? Hlavne ak je povahovo skvely clovek? Ak by si ho lubuila, tak pred rodinou sa ho zastanes - pretoze s nim budes zit zvysok zivota, nie s rodinou....

A zaroven ta chapem. Mam taku svokru (aj svokra) - ona hodnoti ludi podla vyzoru. Resp upresnim - podla hmotnosti. Nikedy mi to bolo strasne luto, ze takto povrchne vnima ludi. Doslova, ak nemali nikoho na navsteve len nas, vedela byt normalna ludska... ak mali niekoho na navsteve, akoby sa potrebovala splhnut svojou nevestou, ale kedze som nebola krasna a chuda podla jej meritka, tak skor takou nejakou stiplavou poznamkou dala odo mna ruky prec 🙂 Ale to ze mam nejake postavenie, ze som dobry a mudry clovek, ze pracovitostou schovam vsetkych do vacku, to absolutne nemalo cenu. (Znie to neskromne, no v podstate jej postoj ku mne mi to umoznil pochopit, co su moje prednosti a hodnoty. A nehanbim sa to povedat nahlas.) Lebo jej hodnota a jej ocakavanie bolo - chcem mat krasnu nevestu, ktorou sa pochvalim.

Je to o zrelosti ludi. O ich hodnotach. AK to tebe nevadi, mozes byt stastna, ze si nasla dobreho cloveka. S dobrou povahou, dobrym srdcom, co si ta vazi taku aka si...

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
reanda
27. aug 2022

sa bojis, ze ma rodina pravdu?

autor
Autor odpoveď zmazal
bessie12
27. aug 2022

@anita6666 dufam, ze to myslis ironicky.

iveta7677
27. aug 2022

Ved mozete aj spolu sportovat.😉

marca12
27. aug 2022

Cele zle. Chlap sa ti musi pacit,pritahovat ta a nie kalkulovat s jeho vzhladom. Podla toho,co si pisala,mu nemotaj hlavu a nechaj ho takej,ktorej sa bude pacit. Ked sa ti uz teraz nepaci,ked ste v krasnych zaciatkoch,tak po mesiacoch,ked ti spadnu ruzove okuliare sa ti zhnusi

tetapetra
27. aug 2022

Keď sa ti nepáči, nie je o čom

tykat
27. aug 2022

Po praci sup sportovat, vytiahni ho niekam... turistika, bike, nic tazke, trosku ponahanat kondicku.
Ak je ti sympaticky tak je mozne ze sa casom zalubis. Je kopec chlapov ktori nie su pekni ale povahou-charizmou k sebe pritiahnu tych druhych. A mas krasavcov-krasavice ktori su ako pekne ale prazdne nadoby.
A btw.neviem kolko mate rokov ale napr.moji spoluziaci zo strednej ktori boli dlho taki sama ruka sama noha sem tam chlpy nic pekne na pohlad su teraz po rokoch chlapi k svetu. Potrebovali sa "vytriet" ako moja mama zvykla vraviet 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
27. aug 2022

@anita6666 Aj túto prácu musí niekto robiť a je to práca, ako každá iná... Keby neboli kuchári, tak by si si ty, čo sa nazýva niekým preto, že robí neviem čo, nemohla ísť sadnúť do reštaurácie, alebo si objednať jedlo k sebe domov. O tom už ani nepíšem, že väčšinou tie veľmi vzdelané ženy, čo si na seba patlajú tonu make-upu a robia si kilometrové nechty nevedia nakrájať ani cibuľu. Poznám také aj tri.....

cessy01
27. aug 2022

@dilino pre Boha ziveho toto je co za vylev ubohej zeny????? Takto hlboko by si klesla aj keby to mas napisat pod svojim menom na fb? Ci len tu si macherka? Napr aj bohaty Ronaldo si nasiel obycajnu predavacku co ma par kil naviac a mohol mat koho len chcel.. moja kamoska ma ucnovku a ma riaditela jednej oblasti pre vychodnu europu a tiez by mohol mat uplne inu ligu a nie ju.. proste ked funguje chemia moze byt aj upratovacka a riaditel alebo smetiar a doktorka.. a ano na krase zalezi. Ked si mas vecer lahnut k niekomu do postele tak ta musi pritahovat aj fyzicky.. ine je ze autorka sa boji co povie rodina to je jedine co si v sebe musi poriesit

liusa82
27. aug 2022

To záleži či sa páči tebe nie ostatným🙂 Tým sa nemusí, oni s ním nebudú podla toho sa riad.Nedá sa byť s niekým kto sa ti nepáči len preto že je dobrý,tá iskra tam musí byť bez toho to nejde

cessy01
27. aug 2022

@anita6666 dalsia dokonale krasna a vzdelana pri ktorej sa muzom nohy podlamuju ked ide po ulici. Ale co z toho ze v hlave a v srdci uplne prazdno ked dokaze taketo zlo vyplodit..

sella38
27. aug 2022

@dilino ty si aka spisovatelka 😅😅😅

amiaja
27. aug 2022

@dilino ty jej ides pisat ake ma ego a aka je povrchna a pritom povies ze by si k sebe nechcela chlapa ako chrt pes 🤦‍♀️ to nie je to iste??? Tiez sudis podla zovnajsku hlavne ze autorke davas kazania na pol strany

dilino
27. aug 2022

@cessy01 sama píše že chce pekného je môj názor .Lebo je tučný nechce kopec chlapov je tučných a majú pekne ženy.Sorry ale že jej diktuju rodičia no ubohé.

dilino
27. aug 2022

@amiaja že som napisla že nechcem chudého ako chrt.

autor
27. aug 2022

@dilino
Nikde nepíšem, že chcem krásavca... Ja chcem chlapa, ktorý je schopný sa o seba postarať. Chlapa, ktorý by ma miloval a s ktorým by nám to fungovalo, iba sa bojím reakcií rodiny, lebo som videla ako rýpali do sestry. Prácu mám, ale vlastné bývanie ešte nie. Teším sa na to, keď už nebudem bývať s nimi. 🙂 Keď sa rozhodnem, že budem s ním, tak budem s ním, ale keďže sa ešte poznáme krátku dobu, tak radšej počkám nejaký čas, aby som sa do toho nevrhla rýchlo.