icon

Veľmi milý, šikovný, ale nie je pekný

27. aug 2022

Ahojte baby, už pol roka pracujem ako kuchárka v jednej reštaurácii. Prácu mám celkom rada a baví ma, iba niekedy je toho veľa a ťahám aj 12 hodín v kuse. Spoznala som tu jedného chlapa, ktorý je odomna starší o 4 roky. Veľmi mi spríjemňuje prácu. Je milý, šikovný, pomáha mi, rozpráva sa so mnou a dokonca som s ním už bola vonku aj dvakrát mimo roboty cez víkendy. Zobral ma na obed, na nakúpi, veľmi dobre sme sa cítili. Aj si spolu píšeme a začína to už byť pomaly niečo viac, ako len kamarátstvo, ale mám trochu pochybnosti. Nie som povrchný človek, ale neviem, čo by na neho povedala moja rodina a známy keby ho videli. Je silnejšej povahy, nie je vyslovene tučný, ale má nejaké kilá na viac a nie je najkrajší. Iba sa vás chcem spýtať, išli by ste do toho s niekým takým?

iwesska
27. aug 2022

@anita6666 Tak vies,nemoze kazda zit len obstastnovania zadanych chlapov ako ty🤷‍♀️ Kam by si potom s nimi chodila na obedy a vecere,keby vam nemal kto navarit? 🤔

dilino
Odpoveď bola odstránená
boldo87
Odpoveď bola odstránená
123andy123
27. aug 2022

@anita6666 ake je tvoje povolanie?

huginko
27. aug 2022

@anita6666 tak toto je trochu drzé...

vinkel
27. aug 2022

Budes mu varit zdrave jedla a hned kila pojdu dole.. V Ak si rozumiete v posteli tak nieje co váhať.. Posteli treba vyskúšať 2-3 x 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
27. aug 2022

@dilino
To snáď nemyslím vážne tie prvé vety. 🤦🏽‍♀️ To je na úrovni nevychovaného žiaka prvého stupňa základnej školy...

zanka777
27. aug 2022

No keď je fakt silnejšia POVAHA 😂😂😂👌TAK BY SOM DO TOHO ŠLA

lasoli
27. aug 2022

viesco,ak ta protahuje neries rodinu,myslim si ze to je zakald,ine by bolo kebyze si rozumiete ale nic k nemu necitis a tu to citis,cize by som kaslala na rodinu.A zasa schudnut muz moze lahsie ako zena,toto by som tiez neriesila.

veronicka88
27. aug 2022

Chlap ti musí voňať a musí byť príťažlivý...nemusí mať 70kg,môže mát aj 120 ak toto všetko splní💞ak je tam chémia mohla by som všetkých okaslat zvrchu!ty sa pozeraj na to či tá priťahuje....

leskovael
27. aug 2022

Chémia musí byť po fyzickej stránke nech si hovori kto chce čo chce... Ak chémia nieje, kašli nato hneď teraz. Aj keď...Nemusela si to nechať zájsť až "ďalej ako kamarátstvo" keď sa ti od začiatku nepáčil.

sszuzu8
27. aug 2022

Ja není som tiež povrchna ale kde nie je chémia a fyzická pritazlivost tam to nebude fungovať

beata_k
27. aug 2022

@dilino Ty sa chod radsej do postele ukludnit so svojim muzom. Evidentne to uz potrebujes.

miadi
27. aug 2022

Ked nad tym Musis tolko rozmyslat tak .. tam Asi nebude ziadna chemia. Ja som mala 55kg a naznak tehliciek na bruchu ked som stretla mm on mà tak okolo 120kg. Nie je tucny len mà dost velke brucho ( ako pivne a to ani pivo nepije len obcas) mà siroke ramena a nosil take fajn kosele na rande ze to brucho som si ani neuvedomila., az ked si tu koselu dal prvy x dole 😂ale to uz som bola zalubena a ked sa ma len “ nahodou” dotkol cestou do restiky tak som mala elektricky sok zimomriavky Big Bang Proste pritazlivost., brucho mu casom narastlo este viac vraj za to mozu moje velke porcie šalatov co som mu robila 🤣. Ale ked sa ti hnusi uz len predstava zeby si snim nieco mala Lebo je tucny., to nie je povrchnost Proste ta nepritahuje. Tak mu rovno naznac ze nic viac ako kamos nebude. Nech nema pocit ze si mu davala nadeje len aby si z toho nieco vytažila.

laska86
27. aug 2022

Nedavaj na nikoho reci...ak ti je snim dobre tak kasli na ostatnych..zit snim budes ty nie tvoji rodicia ani znamy ani nikto...krasa casom pominie povaha ostane..😉

zobaka
27. aug 2022

to neries a chod do toho 🙂 ale hlavne si t o pories v hlave, alebo s nejakym psychoterapeutom, aby sa necitil menejcenny, lebo moze byt, ze to budes davat aj ked nechtiac najavo pred rodinou (ktorych do toho nic, predpokladam, ze tiez nemaju doma tituly miss a mistrov)

cessy01
Autor odpoveď zmazal
lilope
27. aug 2022

@autorka nič si z toho povrchného jednoduchého komentára od @anita6666 nerob, ona je taká aký je jej príspevok. Škoda sa ňou zaoberať.

euka210
27. aug 2022

Noa? A preco nie? Dolezite je to, ake ma clovek srdce, vnutro a nie vyzor. Aj moj bol silnejsi, hoci pekny...ani nehovorim ako mu brucho narastlo za 12r, ale srdce ma stale rovnako dobre.

euka210
27. aug 2022

A este k vzdelaniu co tu riesia...ja mam Vs, moj manzel maturitu...ale este pred svadbou mojej mame namontoval na balkon striesku a urobil nove wc...moji VS bratia nic take by nevedeli, ...co treba opravi, moja mama sa stale stazovala ze oco nic nevedel opravit, hovoril ze nie je opravar...takze mama moze byt len vdacna za takeho sikovneho zata. Mozno filozofii nerozumie, ale do zivota prakticky clovek.

baxira
28. aug 2022

Príťažlivosť je vo vzťahu dôležitá. Človek nemusí byť krásny pre ostatných, podstatné je, ako ho vníma partner/ka. Ak ti tak veľmi záleží na názore rodiny a známych a už teraz je reálna šanca, že sa s ním rozídeš kvôli tomu, čo si myslia oni, tak sa do toho vzťahu ani nepúšťaj. Môžeš mu tým ublížiť a to zrejme nechceš.

cessy01
28. aug 2022

@euka210 presne ja mam muza co ma VŠ moja svokra to nedokaze prezit ze ja iba maturitu a nenavidi ma za to lebo som ho neni hodna podla nej. Ale boli casy ked som financne tahala domacnost ja a dokazala som zarobit viac ako on. Tiez je neprakticky a kolkokrat mu poviem ze ta vyska mu je na dve veci ked k nam pride kamoska s muzom co je murar a ten ho uci co a ako opravit.. takze ja by som tu vzdelanie neriesila. Pointa celeho prispevku je ze chcela poradit ake maju skusenosti baby, ci ju zacne pritahovat aj ked to neni waw hned na prvom rande a ci dokaze ustat tlak rodiny ako napr. moj muz. Ale tu namiesto toho aby babu podporili tak si missky a riaditelky galaxie zvysuju na nej ego.

daniela2202
28. aug 2022

Áno , krása zmizne ale hodnoty ostávajú 👍

augustina12
Odpoveď bola odstránená
ankare
28. aug 2022

Pozri, ak medzi Vami je chemia a priťahuje Ta, nie je o čom. Dôležiti ste Vy dvaja, nie rodina. A zatiaľ im ho ani nemusíš predstavovat,.na čo? Vy si užívajte pekne spoločne chvíle spolu, spoznávajte sa. Možno sa aj časom rozidete,.keď sa viac spoznáte a zistite,že to nefunguje, tak ho rodine zatiaľ ani nepredstavuj. A možno sa časom zalubite až po usi a bude to ozaj medzi Vami vážne, potom ho predstavis rodine. Z hlúpych reči si nič nerob, ak by mal niekto sprosté poznamky a snaž sa ich odignorovat. Predpokladam, že nezijes s rodicmi, tak sa neboj, nebudú Ti stále pilit usi.
Teším sa, že si si našla dobrého chlapa, je to vzácne. Držím ti silno palce!

dilino
28. aug 2022

Pani dokonala ospravedlňujem sa vám vaše vysoko blahorodie. Jasné ked niekto neikomu napíše zlé a osočuje ho myslím teba vtedy je to dobre ale už ked na teba niekto niečo napíše je zlé. Ved TY máš zmyšľanie 15 ročnej pubertiačky.

dilino
Odpoveď bola odstránená
edien
28. aug 2022

Tvoji rodičia vypadaju tip top? Väčšinou najviac kritizujú tie čo majú byť ticho. Aj u nás v rodine moja mama, Teraz aj babka na každého kto je aký tučný a oni krásnych 20-25 kg navyse. Ale ako ja som tiež náročná na vzhľad,ale keď píšeš že ťa priťahuje tak no problém. Kašľať na okolie čo si myslí. Treba asertivne odpovedať na prípadné hlúpe poznámky.

beata_k
28. aug 2022

@dilino Ako povies 😆