Veľmi túžim po dobrom sexuálnom živote
22. jún 2025
Nemám šťastie na partnera, ktorý by mi v tomto vyhovoval. Keď mi príde do života normálny chlap, s ktorým si viem predstaviť vzťah, tak to v posteli neklape. Mám 45 rokov a nejako som nemala šťastie na partnera, s ktorým by to fungovalo. Ak mi chlap sadol v posteli, tak mi nesadol osobnostne a bol koniec. V mojom veku asi už nemám dúfať, že to bude dobré po každej stránke, však?
Predošlá
Strana
z2
@jogy1984
@konecneteplo to ste v sexe tak náročná že vás žiaden partnerov nevedel uspokojiť. Ja viem že nesúlad v intimite je bežná . Aké že vás každý partner sklamal je divné
@jogy1984??? Nebolo to smerované niekomu inému náhodou?
Ahoj. Skús sa mi ozvať. Či tu zareagovať. Mam 48. 2r. Ovdovely. Skúsme sa zoznámiť. 🙂
Predošlá
Strana
z2

A čo, že maš 45? Ľudia sa rozchádzajú v každom veku. Len sa nastav pozitívne, že ten chlap po akom túžiš, je niekde v tvojej blízkosti, ale musíte sa naladiť na jednu vlnu a potom sa aj stretnete ;). Alebo skús, ako ti tu niekto radil, nájsť si kamaráta s vyhodami, zistiť, že vám to klape v posteli a nakoniec sa možno.do seba zaľúbite a bude to aj tvoj životný partner.
@konecneteplo to ste v sexe tak náročná že vás žiaden partnerov nevedel uspokojiť. Ja viem že nesúlad v intimite je bežná . Aké že vás každý partner sklamal je divné