Veľmi túžim po svojom mužovi
Kde začať…sme spolu veľa veľa rokov, sme už aj manželia a aj rodičia 9 mesačnej dcérky, manžel je najlepsi otec, malú zbožňuje najviac na svete, venuje sa jej, stále o nej rozpráva proste je to tatinkova princezná , stále už len ona ona ona. Chýba mi ten pocit že po mne túži, že ma chce, že ma na mna chuť , chýba mi aby prišiel ku mne a povedal že som nádherná že sa mu pacim a že ho priťahujem. Neviem čo sa stalo ale ja som ako keby znovu čerstvo zamilovana neskutočne sa mi páči , pozriem naňho a idem zošalieť, aj po toľkých rokoch je pre mna ten najkrajší muž , chcela by som aby sme sa častejšie milovali a bozkávali, my sa už vôbec nebozkavame ale ja by som aj chcela , aj sex by som chcela kľudne aj každý deň , ale on akoby nemal už taký záujem ako ja oňho , stále mu to vycitam , je to možno preto lebo citi veľký záujem z mojej strany a tým že ja z jeho strany nie , tak o to viac ma priťahuje ?? Ja som ako keby znovu zamilovana pozriem naňho a mám chuť ho znasilnit 😄 lenže som smutná že to je len z mojej strany , sex je perfektný keď ho máme tak je skvelý ale chcela by som častejšie. Stále rozpráva už len o malej aká je úžasná aká je krásna aká je šikovná ako ju lubi , aký je za ňu vďačný , ja potrebujem aby bol aj manžel a nie len otec. Chcem aby sa na mna vášnivo pozrel a pobozkal ma ako dakedy , ja neviem proste mi je smutno chýba mi to veľmi 😞 poviem vam taký príklad ako to asi prebieha u nás , keď mám krámy (7 dní) tak ja sa neviem dočkať kedy už skončia lebo mi chýba manžel , a on vôbec nečaká kedy už skončia vôbec neni taký že by sa nevedel dočkať lebo mu po tyzdni chýbam, skončili mi a som mu povedala že “konecne skončili ,idem do vane sa dať dokopy” a on iba tak prekvapene že “aha už skončili tak rýchlo?” Ako rýchlo? Veď týždeň prešiel , iný chlap by odrataval dni a čakal na ten deň. Čo mám spraviť aby sa aj z jeho strany obnovila iskra alebo čo sa stalo somnou že som znovu taká zamilovana doňho ?🙏🏻😱 a nie neviem dať dcérku starým rodičom aby sme ostali dvaja lebo bývame ďaleko. A nie , nie som tučná ani škaredá ani zanedbaná po pôrode 😄 len nechcem aby sa svet točil už len okolo malej , chcem aby aj na mna mal milé,pekné, sexy slovo.
Vsak sa vrhni na neho. Aky problem?
Vsak sa vrhni na neho. Aky problem?
@viestta rada storočia fakt… urobila som to veľa krát ale ja chcem aby on sa vrhol na mna aby som aj ja mala ten pocit čo má aj on, že po mne túži chápete?
Ale s týmto ti ako mame poradiť, veď treba sa takto otvorené porozprávať s manželom, že toto ti chyba a toto by si veľmi chcela z jeho strany…a keď otvorený rozhovor nepomôže, tak podľa mna už potom nič 🤔
No, chapeme. Tak troska uber, aby Ta musel dobijat, ina rada asi nebude
Uz si citala take, ze ziaden clovek druhemu do hlavy nevidi, dokonca ani chlap vlastnej zene do hlavy nevidi. A drhe: Zakladom dobreho vztahu je komunikacia, tak s nim o tom komunikuj a necakaj, ze sa dovtipi, lebo sa nedovtipi
Ale s týmto ti ako mame poradiť, veď treba sa takto otvorené porozprávať s manželom, že toto ti chyba a toto by si veľmi chcela z jeho strany…a keď otvorený rozhovor nepomôže, tak podľa mna už potom nič 🤔
@barborka1414 takych rozhovorov bolo už veeeela veľa veľa , vždy sa zmení a snaží na par dni po hádke a potom sa to zase pomaly nenapadne vráti do starých koľaji
Knihu Päť jazykov lásky mu daj prečítať a zdôrazni, ktorý jazyk je ten tvoj. Zároveň pochop, že možno jeho prejavy sú iné ako tvoje 🤷🏼♀️
Haloooo!!!! Hadka nie je rozhovor.
No nie je v tom rovnováha, ty uber a možno on pridá. Venuj sa dcére, nie jemu.Lebo len preto, že ty to chceš, to tak nebude.
Vycitaj mu to naďalej,tlač na pílu ....a uvidís ako dopadneš.Veci sa menia,aj ľudia ,aj okolnosti.Ako vravievala moja babka...nie je každý deň nedeľa.Buď vďacna za to,co máš.
Z tvojho opisu mi pride, ze mozno mas aj trosku zblaznene hormony 🤷 skus sa poradit ohladne nejakej prieodnej liecby, kury, mozno ti to pomoze ubrat a vtedy sa bude snazit on. Ale takto sa naozaj ani nemusi, ked sa na neho vkuse vrhas 🤷
uprimne ak by si zamnou prisla-skoncili mi kramy idem sa nachystat - presla by ma akalp;vek chut na teba .. podla mna ho akurat tak dusis a nenchas ho byt muzom ... a tym padom stratil proste na teba chut ...
uprimne ak by si zamnou prisla-skoncili mi kramy idem sa nachystat - presla by ma akalp;vek chut na teba .. podla mna ho akurat tak dusis a nenchas ho byt muzom ... a tym padom stratil proste na teba chut ...
@ukgirls tak čo teda mám robiť aby ma chcel?
Nevrhat sa na neho, NEVYCITAT, nehadat sa ale uprimne sa porozpravat, nechat sa dobijat, zvadzat.
A suhlasim s @ukgirls Hlaska "Skoncili mi kramy, idem sa nachystat" je ucinnejsi tlmic vasni ako pruzkovane flanelove pyzamo...
Nerob nič, buď ako predtým, keď sa do teba zamiloval. Venuj sa teraz hlavne dcére, možno sa znova zblázni do matky svojej dcéry.
Prestaň na neho tlačiť, veď to by nebavilo nikoho, keď je takto "naháňaný". Daj mu čas, aby začal sám po tebe túžiť, chlapi radi dobýjajú a tým, že ťa ma stále ako na podnose, tak tým to pre neho straca to čaro. Proste uber. Venuj sa niečomu, nájdi si koníček....
Asi ides na to zle,skus sa nahodit a s trochou tajnosti chod s kamoskou von.Ako chlap, urcite spozornie,ked zmenis rutinu a nasledne to vyuzi pre seba.To je môj muzsky pohlad na vec,co by ho mohlo prebrat...
zaujima ma tvoj vek ked pises vela, vela rokov, alebo skor ta vysledna ciselna hodnota spoluzitia spolu
Ja si tiez myslim, ze hormony tebou lomcuju. Bud si prestala dojcit alebo ti nabieha pravidelna ovulacia.
Aj ja tipujem hormóny.
Neviem čo iné ešte poradiť. Už ti poradili asi všetko
zaujima ma tvoj vek ked pises vela, vela rokov, alebo skor ta vysledna ciselna hodnota spoluzitia spolu
@frflos_nespokojny sme spolu 13 rokov, manzelia 2 roky a ja mám 30 a on 33
V tomto ste každý niekde inde, jemu stačí málo a tebe nie.
On si možno svoju " povinnosť " už splnil, narodila sa mu dcéra...ta je teraz pre ného stredobod vesmíru.
Ešte by bolo možno zaujímavé vedieť, ako to bolo pred jej narodením. Presne tak, ako by si to teraz chcela?
myslim si , ze v tomto veku mal by ist ako sijaci stroj. jedine ak je pracovne vytazeny. ak by to bolo opacne pochopim, ale toto ?
Podľa mňa je to v tom, že on sa prepol tak silno do roly otca, že sa neprepína späť do roly manžela a milenca. Výčitkami všetko podľa mňa len zhoršíš. Zaujímavé je, podľa toho, čo píšeš, že skôr ty tlačíš na jeho rolu milenca (nehovorím, že nie oprávnene), ale problém je v tom, že tým ho vykoľajuješ z mužskej roly a tlačíš ho k ženskej. Proste nastali také okolnosti a ty si možno nebola dosť trpezlivá, kým sa z jeho hlbokého ponorenia do roly otca vynorí na povrch a zatlačila si nechtiac jeho mužské ego. Cesta z toho je prestať až tak tlačiť, ale zas nie tak, aby si si mohol myslieť, že si urazená. Buď len čisto feminínna a to prebudí v ňom jeho maskulínnu rolu. Dúfam, že tie výčitky neboli moc silné... Uvedom si, že prežívate nádherné obdobie a užívaj si ho, koľko sa dá. Prajem veľa šťastia. 🙂
Ja by som brala takého muža všetkými desiatimi. Úžasný otec, očividne nemá nejaké veľké chyby ktoré by ti vadili, ach ženská. Bud rada za to co máš čo iná by za to dala
Jejda nadrzana zenska 🙂 no tak mozes si kupit nejake hracky a ukazat mu ze ho nepotrebujes, mozno ked mu nebudes kazdu chvilu knucat za chrbtom ako ho chces, tak mu budes chybat a aj po tebe zatuzi viac
Jednoznačne je nutná otvorená manželská komunikácia oboch strán v súkromí , vysvetliť si , objasniť si isté okolnosti , povedať si čo tebe prekáža , prípadne čo by mohol on inak robiť či zlepšiť a malo by byť všetko fajn
Chceš, aby sa na teba vrhol? Keď ťa doma stále vidí vo vyťahanom tričku a teplákoch, tak v ňom veľa vášne neprebudíš. Čo tak ho prekvapiť erotickým spodným prádlom? To dokáže v každom zdravom chlapovi prebudiť zviera 😀😝😉
Jednoznačne je nutná otvorená manželská komunikácia oboch strán v súkromí , vysvetliť si , objasniť si isté okolnosti , povedať si čo tebe prekáža , prípadne čo by mohol on inak robiť či zlepšiť a malo by byť všetko fajn
@dodoo552 ono by bolo dobre sa v tom rozhovore dozvediet aj co by ona mala inac robit aby aj on bol spokojny

Ja už ani neviem kedy sme si dali poriadneho francuzaka😞 len si to predstavím a hneď mám zimomriavky ako po tom túžim och😞