icon

Venušine gulôčky nejdú vybrať

22. máj 2021

Ahojte,

Som zmierena s tym ze si pomyslite ze som uplne dilina alebo nejaky 14 rocny skolak co si tu robi srandu... ale verte, ze som dlhorocna uzivatelka modreho kona😀.
Tie co poznate/pouzivate venusine gulocky, stalo sa Vam ze nesli von? Chceli sme si s muzom okorenit milostny zivot a tak som to prvy krat skusila. Zavedenie bolo ok ale citila som ze len lezu dnu viac a viac ako do ciernej diery🤣 a ked som sa pokusila potiahnut ich von, tak nebola sanca ich vybrat. Boli silno vcucnute, mam tam asi vakuum alebo co:D bojovala som s nimi dlhe minuty vselijako.. boli ma cely spodok brucha z toho ako som ich tahala za snurku a tlacila ako pri porode. Mam z toho normalne traumu..uz som sa videla na pohotovosti.

Strana
z2
0silvia0
23. máj 2021

@coronaut presne toto nechapem celu diskusiu, ako sa mozu vcucnut... ako sa zamyslam, tak sa zamyslam, ale do hlavy mi to nejde...

niekto2hy
23. máj 2021

@0silvia0 Asi ,,snurka"isla dnu prva...

miadi
23. máj 2021

@0silvia0 majster N by to vedel ukàzat 😃

0silvia0
23. máj 2021

@niekto2hy tak toto mi teda nenapadlo🤪

0silvia0
23. máj 2021

@miadi ale ako fakt mi to niekto vysvetlite😁

miadi
23. máj 2021

@0silvia0 no googlila som 🤣Ja som ich videla na foto pred x rokmi a snurka tam nebola vidno a boli 3 teraz kukam ze su len 2 a je tam šnurka zas som o kusok mudrejšia. Tak asi boli zavedene opacnym koncom .. alebo old school verzia bez snurky.

0silvia0
23. máj 2021

@miadi ale tak autorka pise, ze sa jej to tam niekde stratilo a tahala (sak asi za snurku) a neslo von. Tak asi dostala nejaky krc alebo co, inak mi to nejde do hlavy.

miadi
23. máj 2021

@0silvia0 Neviem si to uplne predstavit .Ale stat sa moze vselico.

niekto2hy
23. máj 2021
miadi
23. máj 2021

@niekto2hy tieto kukam ze vyzeraju dobre a potom kuk cena 🤣no nic nemusim mat vsetko.

niekto2hy
23. máj 2021

@miadi Vsak maju aj DO....😎

magda15
Odpoveď bola odstránená
autor
26. máj 2021

Oni su spojene snurkou..resp su silikonove a cele prepojene a trci z nich asi 10cm silikonova snurka.
Takze tymto to nebolo:D nevadi..uz su v kosi

verca19
9. júl 2025
@miadi

@niekto2hy tieto kukam ze vyzeraju dobre a potom kuk cena 🤣no nic nemusim mat vsetko.

@miadi :D tak ale nie každy si musi kupit "ferari" :D niekdey staci aj fabia

Strana
z2