icon

Vibrátor nerobí čo má? Poradíme vám!

6. jan 2025

Zdravim žienky nedávno som oslávila narodeniny a priateľ mi kúpil vibrátor ktorý môže ovládať aj on myslel som že to bude zábava. No ukázalo sa že mi to nič nerobí je to takzvaný double vibrátor čiže aj na klitoris aj na bod g . V ruke to strašne silno vibruje no ako náhle to vyskúšam nepociťujem nič , a ja som celkom citlivá na také veci takže ma prekvapilo že mi to nič nerobí , priateľ sa cítil zle že mi kúpil "nefunkčný" darček , viete mi nejak poradiť robím niečo zle ?

tundra
6. jan 2025

Skus Hilti s priklepom😂🙈

zuzanka.zuzu
6. jan 2025

@tundra pošli názornú ukážku 😜

zuzanka.zuzu
6. jan 2025

@tundra myslela som také kde si ho strčíš až do intímnych partií a zapneš príklep keďže ho radíš zadávateľke... reku asi máš osobnú skúsenosť 🤷

morpheuss
6. jan 2025

@zuzanka.zuzu tak ja na rozdiel od teba oceňujem, že nám tu tundra nezverejnil video ako si Hilti s príklepom strká do análu...

tundra
6. jan 2025

@zuzanka.zuzu ani som nevedel,ze ma Hilti v ponuke vibrator😂,dokonca na baterky,kto by to povedal🤷‍♂️.Hilti je skvela technika,zatial som zdolal kazdu dieru,preto to odporučanie😉.

sevrin
6. jan 2025

Dnes ráno sú tu témy jak z telenovely.

sainatt
6. jan 2025

Tiez ma zaujima o aky ide.
Odporucam tento satisfyer-pro-g-spot-rabbit okrem dobrych vnutornych vibracii, stimuluje aj klitoris sposobom ako lelo.

janka6167
6. jan 2025

@sainatt pridám sa aj ja, presne tento mám a tiež nic so mnou nerobí 😀 neni absolútne príjemný

sainatt
6. jan 2025

@janka6167 sranda… Ja som za poslednych 8-9 rokov, nic lepsieho nenasla. Ale kazda sme ina, tvoje odporucanie na nejaky vibrator?

janka6167
6. jan 2025

@sainatt mám len tie dve toho bunny co absolútne nic a potom od Satisfyer taký tučniacik s mašľou na krku, ten je top👌

sainatt
6. jan 2025

@janka6167 pozrela som si a je to vlastne lelo, ktore mam doma. Tento sposob stimulacie mi vyhovuje pocas mojich dni alebo ako doplnok k manzelovi. Ale vsimla som si, ze v rebrickoch vedie, tak to asi ma dovod.
Mne vyhovuje stimulacia g bodu a klitorisu naraz a v jednom pristroji, to ponuka rabbit.
Co vsak moze okrem tebou spomenuteho vadit je, ze kazda sme tam dole ina, tak pri zasunuti nemusi dociahnut sacia cast na klitoris.

karolinakr
6. jan 2025

ste si kupili malú veĺkosť, preto nič necítite

autor
6. jan 2025

@sainatt mám double joy satisfyer fialový

michal_dr
9. jan 2025

Autorka

Vibrator ma niekolko stupnov vibrovania (minimalne 3), tynto by ich mal mat viac vratane módov.
Nerobi ti to nič... 🤔

Dam ti tip 😉, predpokladam, ze nie su puritanka 😉
Urob sa sama a počas mastubacie skušaj, co ti vyhovuje... Nie s chlapom, sama. Až budeš vedieť, potom chodte spolu 😉

S chlapom je sex vždy iný, ty vsak potrebuješ sama zistiť, čo ti vyvovuje, ako dosiahneš orgazmus. Ten vibrator je perfektný, len treba prisť na to 😉 I huslista sa musí naučiť narábať so sláčikom, kym zahrá krásnu melódiu 😉

A dodam... začni s malými, nízkymi vibráciami 😉, žena potrebuje dlhšiu predohru, to vsak sama vieš, rozumieš si najlepšie so svojim telom 😉