icon

Vnímali by ste toto rande tiež negatívne?

30. okt 2022

Čaute,

dnes som bola na rande a mám z neho negatívne dojmy, ale mama mi povedala, že to hrotím, tak sa chcem spýtať aj vás, ako by ste to vnímali.
S chalanom sa poznáme dlhšie, ale potom sme si dlho nepísali, píšeme si teraz asi 2 mesiace, on pracuje vo Švajčiarsku a na SVK chodí cca 1-2 razy do mesiaca. Rande spomínal dlhšie dopredu, že by sme mohli ísť napr. na obed, na zákusok, niekam si sadnúť, padlo aj kino ako nápad. Dal samé normálne a slušné návrhy, tak si vravím, že jasné, v poriadku. A potom prišiel piatok, sobota a dnešok, on nič nevymyslel vlastne, už to bola len prechádzka, prechádzka, že on sa chce ísť niekde prejsť, že nech vymyslím ja, kam pôjdeme a tam bude. Dala som menší tip na taký park, kde je blízko aj kaviareň, najprv dobre, ale prišiel dnešok a celé ináč. Navrhol iné miesto, spýtal sa ma, či sa tam viem v tom čase dostať, lebo že on z opačnej strany to má ísť po mňa nepraktické a že v tom čase už nebude niekde blízko. Už to ma nahnevalo, že je taký neochotný, lebo má auto, povedala som jeden park, čo bol tak niekde na pomedzí, meškal asi 15 minút, že on si to zle vyrátal, prechádzka ok, asi 30 minút, potom povedal, či si nesadneme niekde na lavičku, ja som si myslela, že skôr si na čaj sadneme niekde, nakoniec povedal, že či si chcem ísť niekde sadnúť na kávu, že on neni ani hladný ani smädný a nemá na nič chuť. To ma znechutilo už totálne, že mi to prišlo také lacné, veď sme šli len na čaj, nie na večeru do reštiky..Či on si myslel, že čo si objednám? Celý mi prišiel, že mu šlo len o peniaze, aby náhodou neminul, pritom o nič nešlo a ja som ho na žiadne drahé miesto neťahala.
Čo by ste si mysleli vy?

Strana
z5
autor
31. okt 2022

@megan777 nie, nie je Peter :D ale asi je viac takých

sense
31. okt 2022

@bluka2 kolegovia z prace keď ideme v rámci práce tiež nechcú aby som platila aj ekd teda nenechávam vždy za seba platiť a zaplatím aj ja, keďže vzhľadom na tabuľkový plat sú niekde inde plus sú ešte stará škola resp takmer generačný rozdiel ale prvé rande napr ja osobne ani neočakávam ze niekto za mňa zaplatí, pre pocit ze nie som nikomu nič dlžná a keď sa nevyvíja ako chcem sa otočím a odídem....
Ale napr poznala som aj veľa Slovákov chalanov kt sa hrali na gerojov, robili za pár šípov po farmách, drahé auto ale čakali ze baba príde za nimi. A ako vidím moc sa toho za tie roky nezmenilo....

sense
31. okt 2022

Tak mne by tiež viac ako. Platenie vadilo to Hin und her.... Čiže ak by pri mne zmenil 3-4x plány tak by z mojej strany k žiadnemu stretnutiu nedošlo a ak by si predsa len poviem ôk tak 15 min by som nečakala ak by sa dopredu ne ospravedlnil ze príde neskor. Takze z tohto dôvodu by u mňa nemal viac sancu

luccija
31. okt 2022

Vidim to tak, ze mu mamicka navarila tazky obed potom si zdriemol na gauci a isiel za tebou.Normalne by som mu napisala, ze myslela som si, ze si chvilu posedime v teple.Dievcata mne to je smiesne ja som mala asi stastie na chlapov, ale co citam to je hrozne🙂ale ako pises mozno je taky neohrabany...este raz by som isla von a, ak by to bolo na figu tak by som si na nom zgustla.

zmrzlinka2021
31. okt 2022

@autorka

Z toho čo píšeš - u mňa no way.

Je hanba chlapa, keď už pri dvorení je z neho zgrlos.

megan777
31. okt 2022

Takych blaznov je vela aj co tu citam, nastastie ja mam 8rokov normalneho muza

milos81
31. okt 2022

@domca1408 to je sila 😂😂😂 Ako tak čítam, vidím že aj medzi chlapmi sú trošku uletení jedinci 😅

autor
31. okt 2022

@luccija ja druhé rande už nie, ďakujem...nevylučujem to, ale skôr nie ako áno

zobaka
31. okt 2022

to by si bola masochista, keby si isla s taky clovekom na druhe rande, zit s lakomcom musi byt na slucku

domca1408
31. okt 2022

@milos81 jooooj sú...a to ja mám veľa historiek s týmto mojím ex....teraz sa už na tom smejem ale v danej chvíli....napr. na narodky, meniny a vianoce sa rozhodol, že mi dá jeden darček ...dá mi opraviť komplet auto aby bolo bezpečné. hovorím si dobre, ved je to praktický darček. tak som to dala spraviť..a ked som si šla po auto podal mi obálku so 100 eurami...kukám, že hmmm to nie je ani na nové gumy...že asi sme sa nepochopili...tak som si zvyšok doplatila sama...

vemi23
31. okt 2022

Ako Alan z Dva a pol chlapa ... Myslímsi, ze podla toho co opisujes je to asi človek ktorý šetrí každé euro a myslim, ze v buducnosti keby ste boli spolu by ste sa pre to dost hadali 😬

majlo1234
31. okt 2022

Ja by som to cez mesto pochopila, ak by ste boli z new yorku, alebo londyna, alebo podobnej metropoly. Este aj bratislavu prejdes za polhodinu mimo spicky, takze uplne zle od neho😃

katuliena82
1. nov 2022

Nič moc. Pre muža je prirodzené, aby bol gavalier, keď mu skutočne ide o ženu. Kašlala by som na to. Viac vecí tam smrdí. A si mu ukradnutá.

sarah1988
1. nov 2022

Negatívne samozrejme
Hneď na začiatku to treba stopnúť.
Teraz je ešte "dobry"
Ale za pár rokov ..

bilancia
4. nov 2022

akoze.. mozno ta chcel tiez len vyskusat, ci nejdes len po peniazoch ,ale pozvanie na jednu kavu/caj je financne nenarocne si myslim a da sa veselo spojit aj so spominanou prechadzkou,takze chapem tvoje rozcarovanie + teda to ze meskal je nic moc, ale moze sa stat. dopravenie / to, ze by ma autom nevyzdvihol,by mne osobne nevadilo.
mne sa raz stalo na rande, ze tiez chalan navrhol prechadzku a popri prechadzke spontanne, ze ci si nekupime flasu sampanskeho a vypijeme pri vode (bol krasny teply letny vecer) ,sak preco nie, parada, ale jak sme stali pri pokladni tak pokladnicka povie cenu a on pozera bokom ,stojí, ruky vo vacku ,penazenku nevytahuje, pokladnicka pozera na nho, na mna ,striedavim pohladom :D ja na nho pozeram vyvalena a on nic :D proste nechal zacvakat mna :D ja som fakt nevedela v tej sekunde ako zareagovat :D som stala ako obarena :D takze ma pozval na sampanske ktore som zaplatila ja :D fakt ako keby nevedeli, co znamena POZVAT :D.

niksiy
4. nov 2022

@bilancia Prepáč, ale pre mňa je diné že vôbec niekto chce niekoho skúšať na prvom rande kokos :D Veď keď sa mi niekto páči tak sa aj posnažím. :D Nech si vraví kto čo chce ale keby mňa niekto akože takto "skúša" na prvom rande tak ho pošlem kade ľahšie, chlap sa ma o ženu snažiť a nie ju skúsať hneď. Veď podľa správania a hodnôt ženy sa dá jasne vyčítať aká je a či jej ide len o prachy, nie je to také ťažké, ale aby to niekto skúšal takýmto spôsobom to je trápne :D

nikushik12345
5. nov 2022

Moje rande bolo take že pozval ma na disko kde si vzal 5€ a čakal kedy budem platiť ja . Jasné že je bývali . Pre cent by si dal koleno prevrtat

david1202
7. nov 2022

Kedysi večera nestala majland ,ale keď už tak ťa mal niekde zobrať ,každý chlap je iný ale od začiatku ma problém s peniazmi tak buď čo Švajčiarsku nerobí alebo má nejaký dlhý a problémy ...to je jedno čo za tym je ,hlavne treba normálneho čo ti všetko povie na rovinu

Strana
z5