icon

Voláte svoju polovičku menom alebo originálnou prezývkou?

2. mar 2026

Len na pobavenie......
Ja občas volam svojho muža Ty samček. Najradšej ked mam na neho chuť.... Samozrejme mimo deti. Aj vy to tak mate? Čisto zo zvedavosti....😜🤭

anonym_8bd9aa
2. mar 2026

50:50
volám aj menom , aj prezývkou

anonym_c03da2
2. mar 2026

Niekedy menom, väčšinou v zdrobnenine, niekedy tak klasicky zlato, láska a niekedy všelijakými vymyslenými prezývkami a slovami 😅

minenkaa
2. mar 2026

Ako kedy

anonym_4aa82c
2. mar 2026

Väčšinu času "láska, las, bejb", teraz už aj "tatuško". Keď ho chcem naštvať, tak "Daddy". Keď ho chcem naštvať v spoločnosti, tak "hinten, galantčan, Erős Pista", alebo "Ktorý si ty?".
Má krásne meno, preto keď už ho oslovím menom, tak celým. Raz mi ušla zdrobnelina a normálne som sa sama zarazila, že fuj😆
Navzájom si hovoríme "debilko a debilka", alebo "tučko (120 kg) a tučka (52kg)". Nenávidí, keď mu poviem "bráško", alebo "kamko"😂

1sally12
3. mar 2026

Prezývkou

anonym_0289b0
3. mar 2026

Prezývkou 95% času. Menami sa oslovujeme len v spoločnosti

a0
3. mar 2026

Menom, len keď som nasratá 😂. Aspoň vtedy presne vie, že niečo nie je v poriadku.

spongebob1
3. mar 2026

Ptezyvkou pouzivaju ludia, ktori mali vela partnerov..aby sa nepomylili...myslene v zaciatkoch chodenie...laska, mojko, atd.

btus
3. mar 2026

prezývkou. na 98%. On ma volá presne takou istou. A nie je to láska, miláčik, drahý. máme originálnu prezývku. Nikto takú nemá.

ivicatolic
3. mar 2026
@a0

Menom, len keď som nasratá 😂. Aspoň vtedy presne vie, že niečo nie je v poriadku.

@a0 😆👍

anonym_f21d89
3. mar 2026

@anonym_autor menom, zdrobneninou, a odkedy sme boli spolu, tak mal x prezyvok

erikavesela
3. mar 2026

Menom vola mojhk mazela len otec a sestra...ja ho volam hlavne prezyvkou, kt.ma od zs

zanka777
3. mar 2026

Volám ho buď menom alebo poklad.... To už je x rokov zaužívané u nás a z duše neznášam keď sa oslavujú páry resp. Manželia "OCKO...MAMKA... TAKTÍK... "to je katastrofa pre mňa 😂

anonym_befa3e
3. mar 2026
@btus

prezývkou. na 98%. On ma volá presne takou istou. A nie je to láska, miláčik, drahý. máme originálnu prezývku. Nikto takú nemá.

@btus ako vieš že nemá? Ako sa oslovujete?

btus
3. mar 2026
@anonym_befa3e

@btus ako vieš že nemá? Ako sa oslovujete?

@anonym_befa3e isto nemá, lebo také nevymyslíš. 🙂

karolinakr
Včera o 17:34
@zanka777

Volám ho buď menom alebo poklad.... To už je x rokov zaužívané u nás a z duše neznášam keď sa oslavujú páry resp. Manželia "OCKO...MAMKA... TAKTÍK... "to je katastrofa pre mňa 😂

@zanka777 počkaj, ked ťa začne volat Babka! 😀

zanka777
Včera o 17:58
@karolinakr

@zanka777 počkaj, ked ťa začne volat Babka! 😀

@karolinakr 😂👍

nama94
Dnes o 19:49
@anonym_4aa82c

Väčšinu času "láska, las, bejb", teraz už aj "tatuško". Keď ho chcem naštvať, tak "Daddy". Keď ho chcem naštvať v spoločnosti, tak "hinten, galantčan, Erős Pista", alebo "Ktorý si ty?".
Má krásne meno, preto keď už ho oslovím menom, tak celým. Raz mi ušla zdrobnelina a normálne som sa sama zarazila, že fuj😆
Navzájom si hovoríme "debilko a debilka", alebo "tučko (120 kg) a tučka (52kg)". Nenávidí, keď mu poviem "bráško", alebo "kamko"😂

@anonym_4aa82c tak bráško je moc ale vidno žeate super vzťah a poviete si hocijak hoco to je super