Voláte svoju polovičku menom alebo originálnou prezývkou?
Len na pobavenie......
Ja občas volam svojho muža Ty samček. Najradšej ked mam na neho chuť.... Samozrejme mimo deti. Aj vy to tak mate? Čisto zo zvedavosti....😜🤭
Niekedy menom, väčšinou v zdrobnenine, niekedy tak klasicky zlato, láska a niekedy všelijakými vymyslenými prezývkami a slovami 😅
Väčšinu času "láska, las, bejb", teraz už aj "tatuško". Keď ho chcem naštvať, tak "Daddy". Keď ho chcem naštvať v spoločnosti, tak "hinten, galantčan, Erős Pista", alebo "Ktorý si ty?".
Má krásne meno, preto keď už ho oslovím menom, tak celým. Raz mi ušla zdrobnelina a normálne som sa sama zarazila, že fuj😆
Navzájom si hovoríme "debilko a debilka", alebo "tučko (120 kg) a tučka (52kg)". Nenávidí, keď mu poviem "bráško", alebo "kamko"😂
Prezývkou 95% času. Menami sa oslovujeme len v spoločnosti
Ptezyvkou pouzivaju ludia, ktori mali vela partnerov..aby sa nepomylili...myslene v zaciatkoch chodenie...laska, mojko, atd.
prezývkou. na 98%. On ma volá presne takou istou. A nie je to láska, miláčik, drahý. máme originálnu prezývku. Nikto takú nemá.
@anonym_autor menom, zdrobneninou, a odkedy sme boli spolu, tak mal x prezyvok
Menom vola mojhk mazela len otec a sestra...ja ho volam hlavne prezyvkou, kt.ma od zs
Volám ho buď menom alebo poklad.... To už je x rokov zaužívané u nás a z duše neznášam keď sa oslavujú páry resp. Manželia "OCKO...MAMKA... TAKTÍK... "to je katastrofa pre mňa 😂
prezývkou. na 98%. On ma volá presne takou istou. A nie je to láska, miláčik, drahý. máme originálnu prezývku. Nikto takú nemá.
@btus ako vieš že nemá? Ako sa oslovujete?
Volám ho buď menom alebo poklad.... To už je x rokov zaužívané u nás a z duše neznášam keď sa oslavujú páry resp. Manželia "OCKO...MAMKA... TAKTÍK... "to je katastrofa pre mňa 😂
@zanka777 počkaj, ked ťa začne volat Babka! 😀
Väčšinu času "láska, las, bejb", teraz už aj "tatuško". Keď ho chcem naštvať, tak "Daddy". Keď ho chcem naštvať v spoločnosti, tak "hinten, galantčan, Erős Pista", alebo "Ktorý si ty?".
Má krásne meno, preto keď už ho oslovím menom, tak celým. Raz mi ušla zdrobnelina a normálne som sa sama zarazila, že fuj😆
Navzájom si hovoríme "debilko a debilka", alebo "tučko (120 kg) a tučka (52kg)". Nenávidí, keď mu poviem "bráško", alebo "kamko"😂
@anonym_4aa82c tak bráško je moc ale vidno žeate super vzťah a poviete si hocijak hoco to je super

50:50
volám aj menom , aj prezývkou