icon

Vybrali by ste si chlapa s obriezkou alebo bez obriezky?

brest9
29. máj 2025

Chcem sa opýtať žien 🙂Ak by ste si teoreticky mohli vybrať, tak radšej chlapa s obriezkou alebo bez? 😉

viestta
29. máj 2025

Moj nazor: Ten kusok koze je na chlapovi uplne nepodstatna vec.

vanilkovazmrzka
29. máj 2025

Je mi to uplne jedno, moj komfort to nijako neovplyvnuje, takze tak, ako to vyhovuje jemu
Skor asi zavazi ci ma charakter a ne ci ma predkozku

ivik4
29. máj 2025

Za mna fajn aj aj , je mi to jedno . Keby si ale musim vybrat tak bez

kiki68
29. máj 2025

@brest9 uplne by mi to bolo jedno, kabrio/ sedan, hlavne nech to neni blb

pralinka25
29. máj 2025

🙈 aaaaaaa

ok.
vyberat si partnera na zaklade parcentimetrovej kozky to je .... neviem najst vyraz.
no nic nemusim rozumiet zas vsetkemu.
neva ze je debil hlavne ze vtaka ma podla predstavy.

brest9
autor
29. máj 2025
@pralinka25

🙈 aaaaaaa

ok.
vyberat si partnera na zaklade parcentimetrovej kozky to je .... neviem najst vyraz.
no nic nemusim rozumiet zas vsetkemu.
neva ze je debil hlavne ze vtaka ma podla predstavy.

@pralinka25 nebolo to myslené ako jediné kritérium 🙃

minenkaa
29. máj 2025

Obriezka jednoznačne alebo alebo žaluď permanentne odokryty.Fuj neznášam keď je predkožka dole

pralinka25
29. máj 2025
@brest9

@pralinka25 nebolo to myslené ako jediné kritérium 🙃

@brest9 a to ked spoznas chlapa sa ho hned opytas ma kozku alebo nie? ci das na prvom rande hned sex nech vies koho si vybrat. alebo ako v praxi?
za mna je to jedno. ak mas teda esteticke preferenice snad vies co sa ti viac paci. hovori sa ze chlap s obriezkou ma dlhsiu vydrz. ale to je podla mna individualne.
toto som ako kriterium teda nikdy nemala.

miriamzba
29. máj 2025

Bez

adulka07
30. máj 2025

Nemyslím si ,že sa obriezka u nás robí bežné...skôr v krajinách kde to má náboženský význam...

althejka
5. jún 2025
@adulka07

Nemyslím si ,že sa obriezka u nás robí bežné...skôr v krajinách kde to má náboženský význam...

@adulka07 no,tolko deciek uz ma obriezku, aj dospelych chlapov pomaly, ze sa to stava celkom casta vec aj u nas 🙃 bud celkovu alebo ciastocnu, ale maju. Ritualne nie,to fakt iba tie arabske koncimy

letfenixa
5. jún 2025

Úplne jedno.

sense
5. jún 2025

Toto nie je niečo podľa čoho by som si vyberala chlapa. Ak je chlap dobrý milenec tak je jedno či s obriezkou alebo bez, a ak má byť chlap humusaka a nemať hygienu tak je to jedno či ju má alebo nie

brest9
autor
5. jún 2025
@althejka

@adulka07 no,tolko deciek uz ma obriezku, aj dospelych chlapov pomaly, ze sa to stava celkom casta vec aj u nas 🙃 bud celkovu alebo ciastocnu, ale maju. Ritualne nie,to fakt iba tie arabske koncimy

@althejka priznávam sa dobrovoľne, že som chlap a jednoducho ma zaujímal názor žien 😉

viestta
5. jún 2025
@brest9

@althejka priznávam sa dobrovoľne, že som chlap a jednoducho ma zaujímal názor žien 😉

@brest9 mas z toho kusocka koze nejake komplexy?

brest9
autor
5. jún 2025
@viestta

@brest9 mas z toho kusocka koze nejake komplexy?

@viestta nie vôbec 🙃 Lebo už tam nie je😉👍

marcel19
30. júl 2025
@minenkaa

Obriezka jednoznačne alebo alebo žaluď permanentne odokryty.Fuj neznášam keď je predkožka dole

@minenkaa ja som obrezaný a som max pokojny aj partnerka. Každému chlapovi odporúčam.