Vybrali by ste si chlapa s obriezkou alebo bez obriezky?
Chcem sa opýtať žien 🙂Ak by ste si teoreticky mohli vybrať, tak radšej chlapa s obriezkou alebo bez? 😉
Je mi to uplne jedno, moj komfort to nijako neovplyvnuje, takze tak, ako to vyhovuje jemu
Skor asi zavazi ci ma charakter a ne ci ma predkozku
Za mna fajn aj aj , je mi to jedno . Keby si ale musim vybrat tak bez
🙈 aaaaaaa
ok.
vyberat si partnera na zaklade parcentimetrovej kozky to je .... neviem najst vyraz.
no nic nemusim rozumiet zas vsetkemu.
neva ze je debil hlavne ze vtaka ma podla predstavy.
🙈 aaaaaaa
ok.
vyberat si partnera na zaklade parcentimetrovej kozky to je .... neviem najst vyraz.
no nic nemusim rozumiet zas vsetkemu.
neva ze je debil hlavne ze vtaka ma podla predstavy.
@pralinka25 nebolo to myslené ako jediné kritérium 🙃
Obriezka jednoznačne alebo alebo žaluď permanentne odokryty.Fuj neznášam keď je predkožka dole
@pralinka25 nebolo to myslené ako jediné kritérium 🙃
@brest9 a to ked spoznas chlapa sa ho hned opytas ma kozku alebo nie? ci das na prvom rande hned sex nech vies koho si vybrat. alebo ako v praxi?
za mna je to jedno. ak mas teda esteticke preferenice snad vies co sa ti viac paci. hovori sa ze chlap s obriezkou ma dlhsiu vydrz. ale to je podla mna individualne.
toto som ako kriterium teda nikdy nemala.
Bez
Nemyslím si ,že sa obriezka u nás robí bežné...skôr v krajinách kde to má náboženský význam...
Nemyslím si ,že sa obriezka u nás robí bežné...skôr v krajinách kde to má náboženský význam...
@adulka07 no,tolko deciek uz ma obriezku, aj dospelych chlapov pomaly, ze sa to stava celkom casta vec aj u nas 🙃 bud celkovu alebo ciastocnu, ale maju. Ritualne nie,to fakt iba tie arabske koncimy
Úplne jedno.
Toto nie je niečo podľa čoho by som si vyberala chlapa. Ak je chlap dobrý milenec tak je jedno či s obriezkou alebo bez, a ak má byť chlap humusaka a nemať hygienu tak je to jedno či ju má alebo nie

Moj nazor: Ten kusok koze je na chlapovi uplne nepodstatna vec.