icon

Vyčítal vám niekto počet sexuálnych partnerov?

28. nov 2022

Ide o to, že môj momentálne už manžel, mi nejak v poslednej dobe začal predostierat, že som mala viac sexuálnych partnerov pred ním ako by sa mu páčilo a vyťahuje to strašne často, ani o tom nemusí byť reč a on to proste prekruti na túto tému a už to ide. Ako by ste sa zachovali? Ja to zatiaľ buď prevediem na srandu, alebo to odignorujem úplne, skúšala som aj rozhovor, normálne mu vysvetliť že čo s tým mám teraz ako spraviť aby bol spokojný že bohužiaľ asi to nevymazem ani neodcinim a vlastně ani nechcem lebo však nie je to nič za co by som sa mala hanbiť ale akosi nepomáha ani jeden prístup. Neviem čo ďalej, ako zatiaľ nepadli žiadne urážky na moju osobu, ale tieto ppdpichovačky má už vytacaju do vývrtky.

rakahaka
Autor odpoveď zmazal
miskamicha
29. nov 2022

Poradim ti len tolko..absolutne na to nereaguj...ak.yo vytiahne zmen okamzite temu ....ak na to.nehudes reagovat on uvidi ze to.nema zmysel a prestane s tym.

vero91
29. nov 2022

@ravador Ach to sú názory, neviem čo má počet partnerov spoločné so štastným alebo neštastným manželstvom. Niektorí ľudia si proste nezoberú prvého partnera a čo ako teraz? Automaticky bude ich manželstvo neštastné? Práveže skôr poznám ľudí, ktorí mali málo alebo žiadneho partnera pred manželstvom a teraz riešia neveru, lebo je tam tá zvedavosť aké je to s niekým iným.

heymissg
29. nov 2022

Narovinu mu povedz že Ti to nie je príjemné, ale ani sa za to neospravedlňuj a povedz že sa k tomu vracať nebudeš. Bez ďalšieho vysvetľovania. Bodka. To nemáš ako zmeniť. Možno on z Teba cíti vinu resp. že ti to nie je jedno, preto v tom pokračuje

misik14
29. nov 2022

Na presnych číslach sme sa nikdy nebavili, ale u nás je asi klasický model,kde si ja myslím si že muž bol kurevnik(popiera to) a on si myslí, že ja som bola svatica 🤣
Ale koľko je veľa? Je napr 10 veľa? 10 je veľa, keď ma človek nást, ale napr za 10 rokov aktívneho sexuálneho života je 10 sexuálnych partnerov 1 sex za rok 😅

mjk40
29. nov 2022

Čo bolo bolo, včera nie je dnes. Tak načo sa v tom paprať načo to vyťahovať alebo spomínať.

ravador
29. nov 2022

@vero91 To nie sú názory, ale štatistiky mnoho krát potvrdené štúdiami z celého sveta. Môžeš sa hnevať koľko chceš. Škoda, že nechápeš pravdepodobnosti, nebola by si tu trepala sračky ako "Niektorí ľudia si proste nezoberú prvého partnera a čo ako teraz? Automaticky bude ich manželstvo neštastné?"

zuzanalila20
29. nov 2022

@ravador Chcela by som vidieť tie celosvetové štatistiky 😃 Veď ľudia klamú aj o omnoho menej intímnych témach, neviem, kto by sa zaoberal takýmto výskumom. Ešte te k tomu v celosvetovom meradle, keď zvážime možnú mieru nepresnosti. Tak daj link, radi sa niečo nové dozvieme 🙂

akbara77
29. nov 2022

Mne teda nepripadá normálne hovoriť o počte sex.partnerov....nikomu. Nuž, nie každý unesie pravdu, nech je hocijaká. Ty sinsi zrejme n toto tajomstvo nevybrala vhodnú osobu, škoda o to väčšia, že je to partner. MOzno ,zachviľu tiež ako číslo...

lenkami3891
29. nov 2022

tiez som raz dotala takuto otazku, akosi automaticky som radsej povedala o polovicu menej ako je skutocne cislo... :D a dobre tak

myrepose
29. nov 2022

nikdy som žiadnemu partnerovi nevešala na nos počet sexuálnych partnerov, tiež ma to vôbec nezaujíma, zaujíma ma to, čo sa deje odkedy sme spolu, minulosť neriešim

tanusenka
29. nov 2022

Ja neviem ale naco toto si vesat na nos, je to minulosť a len zbytocne to teraz robi medzi vami peklo … ja neviem kolko mal moj predo mnou žien a ani on o mne ..a po pravde ani to nechcem vediet ako naco je tato info podstatná …

simca06022011
29. nov 2022

nie nevycital, nemam totiz potrebu to nikomu vesat na nos. Myslim, ze nech sa muzi tvaria akokolvek nad vecou ak je to cislo ine ako "ich" predstava, tak riesit budu. V tomto plati pre zeny, prave to, co radi pouzivaju muzi v pripade nevery: "zatlkat, zatlkat" :DDD
A ako z toho von? treba ho uzemnit a viac to nevytahovat, ak ma komplexy nech sa ide k psychologovi sa vyrozpravat. Z niekade jeho potreba vrtat sa v tom uz dokonca po svadbe asi prameni...

tomikejt
29. nov 2022

A čo mu to tak zrazu začalo vadiť? Ja neviem koľko mal môj muž sexuálnych partneriek, nikdy som sa nepýtala lebo ma to nezaujíma, tak isto ako sa on nepýtal mňa. Som presvedčena že ja som ich mala o dosť viac než on 😅 našťastie ho to nikdy nezaujímalo.

breznica
29. nov 2022

@athom nikdy som sa to svojho súčasného partnera nepýtala ani on mňa. Načo? Spoznali sme sa ako tridsiatnici, ja už som mala dieťa, takže asi bolo jasné, že máme niečo za sebou,načo podrobnosti?

wiqux
29. nov 2022

Asi by som sa mu pozrela do oci a povedala: "Mozes mat ty o jednu menej, ak si to velmi prajes." 😁 Byvaly mal problem so vsetkymi mojimi byvalymi. Pricom ich mal viac...🤦‍♀️ Za mna klasicka manipulatorska taktika. Netreba sa dat. 😉

weronika171717
29. nov 2022

To je tak, keď sa ľudia je*u jeden cez druhého...... A potom to vesaju aktuálnemu partnerovi na nos.....

1danuska
29. nov 2022

Otočila by som to proti nemu.... keď začne vyčítať,povedzte či to robí kvôli tomu, že si niekoho našiel a hryzie ho svedomie tak chce,aby ste si to vyčítali.....dajte vedieť či to zabralo 😉

jane89
Odpoveď bola odstránená
vero91
29. nov 2022

@ravador A ako sa merá to šťastie manželstva podľa teba? :D :D Nejaké vzorce na to existujú? :D Či manželstvo je automaticky štastné ak sa dotyční dvaja nerozvedú? :D Milujem takéto drísty akože štatistiky o veciach, ktoré sa štatisticky vyjadiť nedajú, každého život je úplne iný a dať to do tabuliek nie je možné.

karolinakr
29. nov 2022

Si pamätam, ako Steve Mirrande v Sex ve meste hovoril, ze mal viac ako 70 žien.Bol barman a ešte k tomu " cute" tak sa na to zasmiali..Alebo vo filme 4 svadby a 1 pohreb Andie Mac Dowell menovala vyoranemu Hug Grantovi, co bol do nej zamilovany, ze mala 33 mužov a všetkych menovala..To su take scemy, čo ti ostanu v pamäti, hoci nahlas by sa nikto s tym nepriznal...Moja spolužiačka na strednej mala voĺakych 30 aj ich počitala Učitelka nam dala vyplňat anonymny dotaznik🤣

lenkami3891
29. nov 2022

@jane89 mozem vediet ake je tvoje cislo ? :D

mamidomi91
29. nov 2022

@karolinakr aj v Hriešnom tanci sa Baby pýtala Johnyho pri milostnej scéne, či mal veľa žien. Ako sme to s priateľom (teraz už manželom) pozerali, tak som sa ho nenápadko opýtala a povedal že nie. To je celá naša debata na túto tému. On vie, že je môj prvý a dúfam, že aj posledný 🥰 ale o tom dotazníku na skole sa aj mne niečo marí 🤔

karolinakr
29. nov 2022

@mamidomi91 ano, to bola pekná scena ."Tak tys je využival." " Ne ! To oni využivali mne.Balansuji nad propasti, do ktore mužu spadnout!"
👍

mirco50
Odpoveď bola odstránená
jane89
Odpoveď bola odstránená
tomikejt
29. nov 2022

@jane89 wau, to vážne? A ja som si myslela že ja som ich mala veľa ale na teba sa nechytam 😅 a ako dlho si teraz so svojím mužom? Stačí ti už len on? Len ma to zaujíma, vôbec nerypem 😊

laurika1432
29. nov 2022

Ho ho h tak to už sú riadne čísla, ale tak je to každého vec. No k veci a k prvotnému príspevku ako s tým nie je čo spraviť. Možno len závidí, že on toľko žien nemal neviem, prečo sa niektorí ľudia vracajú zbytočne takto do minulosti

jane89
Odpoveď bola odstránená
tiika
29. nov 2022

Čo je ako je.. snaž sa v prvom rade zistiť, prečo ho to vlastne trápi? A až keď to budeš vedieť, môžeš to dalej riešiť. Snažila by som sa ho pochopiť, uznať jeho obavy, strach, hocičo, nech je to čokoľvek. A potom porozmýšľať spolu, čo s tým. Vtedy sam uzná, že sa to zmeniť nedá, ale možno prídete obaja na niečo, čo vám pomôže a váš vzťah posilní.