icon

Vyčítal vám niekto počet sexuálnych partnerov?

28. nov 2022

Ide o to, že môj momentálne už manžel, mi nejak v poslednej dobe začal predostierat, že som mala viac sexuálnych partnerov pred ním ako by sa mu páčilo a vyťahuje to strašne často, ani o tom nemusí byť reč a on to proste prekruti na túto tému a už to ide. Ako by ste sa zachovali? Ja to zatiaľ buď prevediem na srandu, alebo to odignorujem úplne, skúšala som aj rozhovor, normálne mu vysvetliť že čo s tým mám teraz ako spraviť aby bol spokojný že bohužiaľ asi to nevymazem ani neodcinim a vlastně ani nechcem lebo však nie je to nič za co by som sa mala hanbiť ale akosi nepomáha ani jeden prístup. Neviem čo ďalej, ako zatiaľ nepadli žiadne urážky na moju osobu, ale tieto ppdpichovačky má už vytacaju do vývrtky.

tomikejt
29. nov 2022

@jane89 to je super, musí byť medzi vami maximálna dôvera 👍 trochu závidím, ja som tiež rozmýšľala nad takýmto okorenenim ale nie som si úplne istá či mám na to povahu, som trochu žiarliva 🤷

jane89
Odpoveď bola odstránená
aylinn
29. nov 2022

@tomikejt moja kamoska takto do trojky s mužom raz zavolala kamarátku (jej nápad to bol) potom sa snim týždeň nebavila že čo si to dovolil😂😂😂😂

abet
29. nov 2022

@jane89 tak to ťa obdivujem že ťa to vzrušuje ja keby som to videla asi s plačom odídem😂ale je to super že si to tak viete okoreniť

jane89
Odpoveď bola odstránená
aylinn
29. nov 2022

@jane89 hej ľudia väčšinou konajú proti ich vôli len aby ten druhý “sa ukázal” 😄

tomikejt
29. nov 2022

@aylinn no veď toho sa obávam 😅

jane89
Odpoveď bola odstránená
tomikejt
29. nov 2022

@jane89 a to máte vždy iný pár alebo pravidelne ten istý? A kde ich hľadáte?

eva_eva
29. nov 2022

@jane89 heh no tak to je skvele. ako podla mna toto v ziadnom pripade nie je dobry napad, lebo po vacsinou sa to len otoci proti jednej osobe

jane89
Odpoveď bola odstránená
happygirl
Autor odpoveď zmazal
jane89
Odpoveď bola odstránená
koruhva
29. nov 2022

Otvorená konverzácia, to je to čo pomáha na všetko, povedz mu úprimne ako tých chlapov pred ním berieš. Že sú ti ukradnutý že je to pre teba minulosť, že si s šťastná s ním a to nikto nezmení 🙃 tým že budeš meniť tému v ňom len podporíš pocit neistoty. Spýtaj sa ho či je niečo, čo by chcel vedieť, čo by ho zaujímalo a rozprávajte sa.

katkazocele
29. nov 2022

@sissy27 prečo musí byť hneď osoba magor, keď chce by oboznámená v koľkých vagínach bol daný chlap už predtým? Ja by som to rozhodne chcela vedieť! Istotne by som si nezačala s kure...íkom!!!!😉

katkazocele
29. nov 2022

@toscania Konečne zdravý názor na otvorenosť v manželstve!

katkazocele
29. nov 2022

@vero91 Ak 18ročná baba mala 10 sexuálnych partnerov, ak by som bola jej frajer, tak by som sa každý deň vydenzifikovala tam dole,aby som nechytila niečo 😎

katkazocele
29. nov 2022

@jane89 mám len otázku ohľadom bezpečnosti. Sú pred aktom potrebné nejaké lekárské vysetrenia? alebo proste veríte druhým osobám že sú kompletne zdraví, že vás ničím nenakazia, kedže je u nich vysoké riziko choroby, kedže sa stretli s viacerýmu ludmi už pred vami.

srnqqa
29. nov 2022

@zuzanalila20 Takýmito výskumami sa predsa zaoberajú americkí vedci... Milujem články, ktorých titulok znie "Americkí vedci zistili". A vieš, čo zistili pred pár rokmi dozadu? (seriózne) Že kak sa lepšie robí, ak si čupneme, ako keď sedíme 😂 Hm, myslím, že na Svk sme ani štúdiu nepotrebovali, ale akosi to tušíme prirodzene 😅

jane89
Odpoveď bola odstránená
zuzanalila20
29. nov 2022

@srnqqa 😂🎓 no, asi tak 😂 Výpovedná hodnota takých "výskumov" je podobná. Mňa by len zaujímal, ak by pán ráčil odpovedať, ten konkrétny celosvetový výskum, pozrela by som si, kto je také kraviny ochotný zaplatiť. Mám totiž dosť nápadov na zbytočné výskumy 😃

sissy27
29. nov 2022

@katkazocele ale ukľudni sa, nech ti nepraskne nejaká cievka 😂😂😂
Normálny chlap si vie ženu zhodnotiť na základe iných vecí, ako počet sexuálnych partnerov. Hlavne ak k tomu nepozná detaily. A teda keď je to pre teba tak podstatná informácia, tak aký počet je ten správny?

katkazocele
29. nov 2022

@jane89 a čo napríklad herpes? alebo nejaký opar z bozkávania? Tuším, stafilokoki sa to nazýva. Ja len veľa tekutín sa vymieňa medzi sebou, a daný pár zasa s iným párom si vymenil, proste šanca exponenciálne narastá, kedže každý z nás, dokonca aj ja, mame v sebe nejaké vírusy, zárodky. Ja som dosť pedantka, nechcem ťa samozrejme uraziť, len ma to veľmi zaujíma. Lebo máš deti, a tieto vírusy sa ľahko dajú preniesť na nich bozkom, i keď si mala v ústach penis s kondómom , ani to nie je 100% ochrana.

katkazocele
29. nov 2022

@sissy27 myslím si, že každý vie aké číslo je veľa na 18 ročné dievča😉

sissy27
29. nov 2022

@katkazocele ja neviem, povedz mi 🤷‍♀️ a kde vôbec si v tejto diskusii prišla k 18r dievčaťu 😅

katkazocele
29. nov 2022

@sissy27 prepáč to som písala asi inej o tej 18r. Tak ty keby si mužom chcela by si asi mala ženu ktorú všetci tvoji kamoši mali v posteli? Ja nie.

sissy27
29. nov 2022

@katkazocele a kde si zas došla k tomu, že by to mali byť všetko kamoši? 😂 ty si ten typ čo keď nemá problém tak si ho rýchlo vyrobí a pohádať sa vieš aj sama so sebou, že? 😂 ale tak čisto hypoteticky - ak by som bola zakomplexovaný trulko, tak by mi vadilo aj málo aj veľa predchodcov, aj tí po mne a aj všeličo iné. keby som bola zdravo sebavedomý chlap, tak by mi to bolo srdečne jedno čo bolo predtým, zaujímalo by, čo je teraz a čo bude v našej spoločnej budúcnosti, aká je to osoba, ako sa cítim v jej spoločnosti, či sa máme kam spolu posunúť atď.

megan777
29. nov 2022

@elizabet173 velmi pekne a pravdivo napisane

katkazocele
29. nov 2022

@sissy27 Prelietavé správanie, ale vypovedá o charaktere danej osoby, že nevie vydržať v monogamnom vzťahu alebo ešte horšie,nemá problém sa vyspať na počkanie s prvým ktorú sa ňu usmeje. Ako žena, a ani ako muž nikto predsa nechce partnera ktorí keď bude 10 minúť sám tak skočí na druhú osobu! Toto nemôžeš nijako vyvrátiť, lebo nikto na svete nechce neistotu cítiť vo vzťahu.

srnqqa
29. nov 2022

@katkazocele herpes má v podstate každý z nás v tele, nakoľko sme prekonali kiahne a vírusy sú z rovnakého kmeňa. Čo sa týka výmeny párov, je to o dôvere, myslím, že sa nestriedajú každú chvíľku, ale tie páry sú stabilné. Rovnako fungujú swingers, dostaneš sa tam na odporúčanie. Ale to by o pároch skôr vedela povedať @jane89.
Je úplne normálne, že Ty máš jedného partnera, ako to, že ich niekto vystriedal desiatky či stovky - a to neznamená, že je automaticky prelietavý. Čítala som, že človek nie je od prírody monogamný, dosť pravidiel nastavila aj cirkev, ale to sem ťahať nebudem a ani nechcem.
Inak, vieš, že aj zubný kaz je nákazlivý? Takže môžeš mať toho svojho jedného jediného a vidíš, predsa si v ohrození, že prenesie baktérie aj na teba. Ja som napr. mala len 3, prvý bol ex, bola som s ním 10 rokov, následne 2 roky sama a potom mala 1,5 roka vzťah - ten skončil kvôli alku a teraz mám ďalší, ten už trvá skoro 2 roky. A vidíš, môj prvý ex o mne vypráva, že som len obyčajná k**va, že ich striedam ako ponožky 🙄😂