Vyčítal vám niekto počet sexuálnych partnerov?
Ide o to, že môj momentálne už manžel, mi nejak v poslednej dobe začal predostierat, že som mala viac sexuálnych partnerov pred ním ako by sa mu páčilo a vyťahuje to strašne často, ani o tom nemusí byť reč a on to proste prekruti na túto tému a už to ide. Ako by ste sa zachovali? Ja to zatiaľ buď prevediem na srandu, alebo to odignorujem úplne, skúšala som aj rozhovor, normálne mu vysvetliť že čo s tým mám teraz ako spraviť aby bol spokojný že bohužiaľ asi to nevymazem ani neodcinim a vlastně ani nechcem lebo však nie je to nič za co by som sa mala hanbiť ale akosi nepomáha ani jeden prístup. Neviem čo ďalej, ako zatiaľ nepadli žiadne urážky na moju osobu, ale tieto ppdpichovačky má už vytacaju do vývrtky.
@srnqqa s touto tvojou vetou nesúhlasím, lebo si odporuje : že ich niekto vystriedal desiatky či stovky - a to neznamená, že je automaticky prelietavý. Práveže logicky, ak niekto strieda, vystriedal veľa partnerov je logicky prelietavý 🙂 To je ako keby povieš, že tučný človek nie je obézny, len má väčšiu hustotu hmoty na svojom tele :D Teba sa normálne spýtam, keby si vedela, že tvoj súčasný , pretiahne všetko čo má otvor a dýcha, bola by si sním 2 roky? Prepáč neverím, že áno. Podvedome si vyberiavame bezpečie, teda človek ktorý nedokáže byť verný jednej osobe, nedáva logicky pocit bezpečia, teda nemôže byť vzťah, pokiaľ človek nie je masochista :D
@tequelinka Presne, súhlasím 100%. Vypovedá to o charaktere daného človeka.
Najprv by som mu povedala s vážnou tvárou, nech s tým prestane, že mi to vadí. A že nebudem na tieto komentáre už vôbec reagovať. Ak by to nepomohlo, asi by som nereagovala nijak. Proste odignorovala tieto komentáre. Ani neverbálne ani verbálne by som proste nijako nereagovala. Dajme tomu pol roka. Úplne ako keby nič nepovedal. Ak by to stále pokračovalo, asi by som už začala byť dosť ostrá, predpokladám, že by som mu povedala, že evidentne ON s tým má nejaký problém, tak teda či to chce nejak riešiť (ďalšia otázka na neho - ako?), alebo či mi plánuje kaziť takto deň až do kým budeme spolu. Nuž a potom už závisí od toho, ako by som si na rýpanie časom (ne)zvykla. Buď by sa začali hádky+ich stupňovanie, alebo by som to začala ignorovať, či obracať na vtip (ale bez toho, že by mi to vnútorne nejak hrozne prekážalo). Každopádne, držím palce, predpokladám, že on s tým má nejaký vnútorný problém a nevie ho spracovať...🤷. Možno by pomohlo hladkať mu ego, o tom, ako si potom konečne stretla JEHO, pána Božského, ako si potom zistila, že tí predtým nestáli za nič, atď. Ale - netuším. Akurát si myslím, že tie jeho reči akosi súvisia s jeho nízkym sebavedomím 🤷.
@katkazocele prelietavy, ked uz je vo vztahu, tak som myslela (tych 100, 200 atd partnerov - to nebolo o vztahu, ale je to len za jedinym ucelom). Niekto sa len vyburi za mlada alebo kym proste nenajde toho praveho partnera. A ano, potom su tu taki, ktori potrebuju riesit stale aj mimo vztah - myslim neveru, ale to uz je o inom. Ja som typ, ktory uz mnohe veci neriesi, kazdy je zodpovedny za svoje rozhodnutia sam. Na tvoju otazku neviem celkom urcito odpovedat, nemam taku skusenost, ani som sa nad tym nikdy nezamyslala, nestretla som sa s tymto dokonca ani v mojom okoli. Viem len, ze ex pred mojim sucasnym mal trojku, len som sa ho spytala, ci si to teda uzil tak, ako ocakavali 🤭 no viac som neriesila. Mal aj viac partaciek na sex, dokonca po nasom rozchode ponukol, ze ved sa stretavat za tymto ucelom mozme, no to som ja razne odmietla. Ja som presne opacny typ, ja som mala tesne pred 20, kym som to zazila prvykrat. Ale ako pisem, rozni ludia, rozna minulost.
A teda teraz ma napada, asi by som to brala lepsie, ako to, ze by mi basnil o tom, aka bola jeho ex v posteli (raz som si vysla s jednym von, co mal o mna zaujem, a cely cas som to pocuvala). 🙂
Nerozumiem naco si ny vesala na nos kolko ich bolo...zvlast ak ich boli viac nikomu sa nepaci ak mal partner vela ludi pred nim
nema nahodou manzel zaujem o inu zenu a takto hlada sposob,ako to ospravedlnit ?...
@katkazocele ok. Ked zena hlada partnera, ma za 10 rokov 5 cca 2r vztahov, tak je v tvojicj ociach cundra?
@katkazocele sorry, pre mňa si úplne mimo… nie katka z ocele, ale katka zo stredoveku 🙈
Samotný počet sexuálnych partnerov o človeku nič nevypovedá. Tá najcnostnejšia panna môže byť v realite zatrpknutá zlá osoba a najväčší Casanova môže byť ten najláskavejší človek pod slnkom. Podstatné je, aby nikto nikomu neubližoval, neklamal a nezneužíval, inak nech má každý sexuálny život podľa chuti.
Môj muž sa na mojich partnerov nepýtal ....ja sa tiež na jeho partnerky nepýtam a je kľud.
Nemá sebavedomie v poriadku....tvoj partner...odporúčala by som....psychológa...jemu sa vyrozpráva...ten mu povie, ako má na túto tému nahliadať a bude kľud. Ver mi, iba tak s tým neprestane ...treba pomoc....inak to bude vyťahovať celý život.
@sissy27
@ukulela myslím, že je rozdiel mať za 10 rokov 5 dvojročných vzťahov ako píšeš a je sakra rozdiel ak má žena 19 rokov a za sebou cca 200-300 chlapov.... myslím, že o Tom tu Katka zo "stredoveku" hovorí....a ta mamina síce je 14 rokov šťastne vydatá, ale ako sama napísala, tak s manželom sa venujú sexu do štvorice, čiže nie, nedokáže byť verná, lebo len jeden sex.partner jej nestaci ....to je proste terminus technicus....druhá strana veci, že táto konkrétna mamina mala šťastie a natrafila v živote na chlapa, ktorý to celé vníma rovnako ako ona a sú spolu šťastní....ale ani jej štástny manželský život a ani to čo hovorí Katka zo Stredoveku sa nevylučujú a oboje sú pravdou....tak na čo urážať Katku že je zo Stredoveku?!
@toscania prosím ťa, čítaj všetko a nevytrhávaj veci z kontextu. Katka si tu vyfabulovala vlastné scenáre a pohoršuje sa nad nimi, a nemá to nič spoločné s pôvodným príspevkom autorky. A včera som tu čítala skvelý príspevok - nevera nie je zoznam aktivít, nevera je prekročenie vzájomných hraníc. A keďže u @jane89 (ktorá mimochodom nie je autorkou diskusie) sa nejedná o prekročenie hraníc v ich vzťahu, tak to nie je nevera. A takisto - kto si ty alebo nejaká katka, aby ste ju súdili za jej sexuálny život, ktorý sa vás nijako netýka? 😃
Podla mna katka z ocele a katka zo stredoveku je perfekt nickname.Ja na jej mieste ho použijem na inom fore trebars v ramci srandy 🤣, ale podla odpovedi nemyslim, že toto je jej druh humoru 🤣..
@sissy27 prečítala som všetko od 1.prispevku katkazocele a celá jej diskusia vychádza presne z toho o čom píšem....za ďalšie ja Jane89 nesudim, ja konštatujem...a posledné....kto si Ty aby si mňa alebo katkazocele súdila za vyjadrenie jej názoru a "porucala ju do stredoveku"....vodu kažes, víno piješ....
@toscania Vďaka, že čiastočne so mnou súhlasíš a myslím si, že človek nemusí byť zo,, stredoveku,, aby mu jeho svedomie našepkávalo, že to čo robí je za čiaru normálnosti: napríklad desiatky sexuálnych partnerov, alebo ešte horšie šťastné manželstvo, kde chodia na swingers :D Títo ľudia žijú podľa sebaklame, že ich správane je Normálne.
@mareri To máš pravdu, aj gumy na aute treba zabehnúť, ale veľmi použité gumy sú už na nič. Neudržia ťa na vozovke 😉 Preto treba byť opatrní, aby to človek neprehnal.
je to typ manipulacie....bude ti vycitat nieco co nemozes zmenit...tu on nechce hladat riesenie problemu, pretoze riesenie neexistuje...on len chce aby ti kleslo sebavedomie a mala si pocity viny voci nemu. nehrala by som tu choru hru spolu s nim. treba si dat pevnu hranicu
@katkazocele Bože ty máš fakt asi nejaké psychické problémy, ak si svoju sebahodnotu buduješ na tom, že žiješ v celibáte je mi ťa fakt ľúto
@vero91 nikde som nespomínala celibát, len naznačujem, že ženu ktorú mal každý v meste, asi žiadny normálny muž nebude chcieť za manželku...ani ty by si nechcela králika ktorý pretiahol všetko čo dýchalo , tak nebuď pokrytec. 😉
@katkazocele Tak každý v meste nemal asi ani profesionálnu spoločníčku, ja osobne takéto veci neriešim pokiaľ vyslovene nebolo v minulosti daného človeka niečo negatívne čo by sa opakovalo, napríklad, žeby podviedol každú partnerku
@toscania katkin prvyprispevok:
katkazocele
•
Včera o 15:25
@sissy27 prečo musí byť hneď osoba magor, keď chce by oboznámená v koľkých vagínach bol daný chlap už predtým? Ja by som to rozhodne chcela vedieť! Istotne by som si nezačala s kure...íkom
Katka puse najprv o 18r s10timi skusenostami, potom riesi janu, potom zeny, coich mal kazdy chlap v meste .... popri tom utrusi nieco o tom, kto nevie zit v monogamnom vztahu atd.preto sa pytam, kedy je uz podla nej partnerov vela. 1 za rok jeok, alebouz prelieyavs cundra?
Okrem toho ak malbyt prvy prispevok aspon zdialky reagovat na povodnu temu, my ozaj nevieme. Mozno mala zakladatelka 4 chlapov a jej partner len 2 zeny a uzje to pre muza problem...

Povedz mu, ze ak bude dalej pokracovat, tak ich mozes mat rovnako aj po nom. 😁
Zjavne to nevie prekusnut, treba tuto temu rozobrat a definitivne ukoncit. Je to tvoja mijulost, ktora sa zmenit neda. Vedel to pred svadbou, tak nech to uz nevytaju. A bud sa chce taku aka si, alebo si najdes niekoho komu je to jedno.