Výhody spolužitia v partnerstve

29. júl 2022

Zeny,napiste vyhody spoluzitia v partnerskom vztahu. Co dava partnerský vztah nam zenam.

macikovaiveta
29. júl 2022

Keď dávate takúto otázku, tak by som do vzťahu nešla 🤷‍♀️Aké výhody a nevýhody , vzťah je o tolerancii

autor
29. júl 2022

@macikovaiveta ja nepisem ci chcem ist do vztahu alebo nie,ja pisem ake vyhody poskytuje partnersky vztah? Prosim,nebudte vztahovacna.Pisem vseobecne.

bajka16
29. júl 2022

Partnerský vzťah nie je služba, ani paušál. Môžeš očakávať jedine to, čo ty sama dáš. n
Napísať "čo dáva partnerský vzťah nám ženám" je úplne z cesty. Do partnerského vzťahu vstupujeme (mali by sme vstupovať), keď partnera s ktorým sme kompatibilní, milujeme. Toto je otázka, ako od starej dievky, ktorá teraz hľadá iba výhody pre ktoré pôjde do vzťahu. Ak chceš výhody od nejakého vzťahu, môžeš začať robiť luxusnú spoločníčku.

macikovaiveta
29. júl 2022

Autorke nechcela som urážať , len píšem zo skúsenosti , ale dobrý vzťah je fajn , vždy máte parťaka na riešenie radosti aj starosti 🍀

mirkava
29. júl 2022

Môžem prať mužove trenky a mam za to fantastický sex 🤣

autor
29. júl 2022

@bajka16 kazdy to vnima inak,to si uvedom.

bajka16
29. júl 2022

Nerozumiem ako inak? Aké výhody by si ty očakávala od vzťahu? Finančné? Lebo to sa dá nazvať výhodou ako jediné. Ostatné je samozrejmosť, od milovanej osoby. Psychická opora, láska, osoba ktorej môžeš dôverovať. To všetko patrí do vzťahu ja do neberiem ako výhody, lebo bez tohoto sa to vzťahom nedá nazvať.

elizabet173
29. júl 2022

Nikdy ma nenapadlo riešiť, či z toho vzťahu pre mňa plynú nejaké výhody, ak myslíš napr. to, že má partner dom s bazénom, super plat, pozýva ma na dovolenky a kupuje mi drahé kabelky - nie je to môj prípad, boli a sme na tom približne rovnako, je to pocit, že na problémy nie som sama, že je tu niekto, kto ma vypočuje, poradí a pomôže mi. Že sa mám s kým podeliť aj o svoje úspechy a radosť, lebo vtedy je dvojnásobná. Pocit, že miluješ a si milovaná sa asi nedá vyvážiť ničím.

arianna25
29. júl 2022

Takéto niečo by som si písala na papier iba v prípade že by mal o mňa záujem nejaký rapavý čo mi behá za zadkom ale inak by mi bolo samej dobre 😉

jaskolka
29. júl 2022

Neviem, či to sú "výhody", ale pre mňa je partnerský, manželský zväzok pocit istoty, že mám vedľa seba niekoho, komu môžem úplne veriť, spoľahnúť sa, že mi pomôže a podrží v prípade potreby, povedať mu všetko a byť pred ním taja, aká som, bez strachu že ma odsúdi ci odmietne.

kikuska872
29. júl 2022

Mam 25r manžel má 34 r ... Som ešte len krátko v manželskom zväzku ( 5r). A nebrali sme sa z dôvodu tehotenstva, detičky prišli po svadbe ( to len pre info).
Ale, myšlienka tohto príspevku mi príde zcestná. Čo nám dáva vzťah . Ak sa človek nastaví týmto pravidlom ( myslím že nikdy nebude spokojný) . Skôr ( aspoň pre mňa) je dôležité TOTO , čo/ čím môžem prispieť ja k šťastiu môjho manžela. Takto funguje naše manželstvo. Nepozeráme na svoje šťastie/ pohodlie, ale na pohodlie toho druhého ( obojstranne ) , a práve preto nám to funguje.
Taktiež je pre mňa dôležitá istota že mám vedľa seba muža ktorý je zodpovedný a viem sa naňho v čomkoľvek spoľahnúť.

essenceee
29. júl 2022

milujete sa jak fyzicky -sex, tak i psychicky - laska