Vyhovuje mu takýto vzťah?
Ahojte, s priateľom si prechádzame od minulého leta ťažkým obdobím. Ešte do januára som si myslela, že sa niekam pohneme ďalej po rokoch, ale pochopila som, že to nepôjde. Stopla som v marci náš sex. Povedala som mu, že nie som kamarátka s výhodami a sex s ním budem mať až vo chvíli, ak to bude mať nejaký smer. Jednoducho pri ňom chuť na sex ani nemám. A on to rešpektuje. Sme spolu každý deň, trávime spolu čas, voláme si, píšeme si, pobozkáme sa. Ale sex spolu nemáme. Prečo by toto vyhovovalo dospelému zrelému mužovi? Prečo by bol so ženou a stretával by sa s ňou, keď by mu ona dala jasnú stopku?
Inú ženu nemá, to viem 100%. A chuť na sex má tiež.
No ale písala si, že mamička musí byť pod dozorom. Tak asi od nej nemôže odísť ani keby chcel, či?
No ale písala si, že mamička musí byť pod dozorom. Tak asi od nej nemôže odísť ani keby chcel, či?
@marci9 ale mamička by mohla byť s opatrovateľkou, s osobnou asistentkou. Na striedačku s ním. Mohla by byť s dcérou občas. Nie, žiadne riešenie nie je priechodné.. Tak potom ani u mňa nie je snaha niečo meniť.
tak si potom nájdi iného
@anonym_autor ja ozaj nechápem na čo si čakala dvadsať rokov? Ja som sa v mužom spoznala v roku 2004 od roku 2025 bývame spolu, kedze ma požiadal o ruku v 2006 sme sa vzali, potom kúpili dom mali deti
Vy ste spolu dvadsať rokov? Máte sex dvadsať rokov? A ste IBA priatelia?
@anonym_9c42f5 kde som napísala, že sme spolu 20r? Otázka bola, kde sme sa mi spoznali. Tak som napísala, že to bolo za iných podmienok pred 20r.
tak si potom nájdi iného
@marci9 jasne, ale keď ho milujem, tak to asi nie je také jednoduché. Ak by to bolo, tak tu nepíšem.
Miluješ ho, ale na sex s ním nemáš chuť. Zaujímavé.
Miluješ ho, ale na sex s ním nemáš chuť. Zaujímavé.
@marci9 táto situácia vo mne zabíja chuť na sex. Nie som mašina. Na sex potrebujem mať prostredie, podmienky, vnútorné nastavenie. Nemám sex len tak, hop šup. Jednoducho to ja mám teraz tak. A on na to pristal. Radšej oželie sex, ako niečo meniť. Ale o mňa prísť nechce. Toto je celé zvláštne.
Autorka, utekaj kade ľahšie....On nepotrebuje tvoje návrhy riešení. On má svoje riešenia...
Vybral si ťa a drží ťa,lebo mu to dovolíš.Odišla by som, zmenila telefónne číslo a odstrihla sa.
Kvôli tomuto /podľa mna chorému vzťahu/ si ochotná brať omrvinky a byť za ne ešte vďačná?
A do marca ste mali sex kde? V mamičkinom byte? A mamička v druhej izbe?
A do marca ste mali sex kde? V mamičkinom byte? A mamička v druhej izbe?
@marci9 v mojom byte. Do marca bola situácia iná.
Autorka, utekaj kade ľahšie....On nepotrebuje tvoje návrhy riešení. On má svoje riešenia...
Vybral si ťa a drží ťa,lebo mu to dovolíš.Odišla by som, zmenila telefónne číslo a odstrihla sa.
Kvôli tomuto /podľa mna chorému vzťahu/ si ochotná brať omrvinky a byť za ne ešte vďačná?
@joesvk áno, toto mi hovoria všetci okolo. Rovnako mi povedala jedna známa, je terapeutka, že jeho správanie má manipulátorske rysy. To je ako: so mnou nebudeš, ale ani s nikým iným. Ja ti nedám to, čo by si chcela, ale nedá ti to žiadny iný muž...
40-ročný starý mládenec, čo žije s mamičkou...ach jaj. Poznám takých niekoľko, ani jeden nie je normálny.
A to máš skade, že každému ide len o sex???
@joesvk áno, toto mi hovoria všetci okolo. Rovnako mi povedala jedna známa, je terapeutka, že jeho správanie má manipulátorske rysy. To je ako: so mnou nebudeš, ale ani s nikým iným. Ja ti nedám to, čo by si chcela, ale nedá ti to žiadny iný muž...
@anonym_autor Úplne to cítim. Si empatický a veľmi trpezlivý človek.
Veď od marca čakáš...
Ved aj ty chceš sex a normálny vzťah...
Teraz vyzerá, že ťa rešpektuje a pritom ťa len týra takým tým typickým spôsobom ako to psychopatické osobnosti robia. Potrebujú niekoho nejako vysávať...
40-ročný starý mládenec, čo žije s mamičkou...ach jaj. Poznám takých niekoľko, ani jeden nie je normálny.
@marci9 no povedzme si pravdu, ani ja nie som normálna, keď som sa do neho zamilovala.
@anonym_autor Úplne to cítim. Si empatický a veľmi trpezlivý človek.
Veď od marca čakáš...
Ved aj ty chceš sex a normálny vzťah...
Teraz vyzerá, že ťa rešpektuje a pritom ťa len týra takým tým typickým spôsobom ako to psychopatické osobnosti robia. Potrebujú niekoho nejako vysávať...
@joesvk ja už som čakala 2 roky predtým. Stále boli nejaké situácie, prečo to nešlo. Stále. Keď už to vyzeralo, že by sa to mohlo pohnúť, tak ochorela jeho mama a on to iba využil. A skrýva sa za to.
Lol....
Ved ty si stopla sex a on to respektuje a teraz sa cudujes, ze je s tym v pohode. Mne osobne keby priatelka povedala, ze nema chut sexovat tak by som to respektoval tiez a pockal by som do doby kym ju to prejde ak by teda vsetko ostatne bolo ok a nechcela by rozchod.
Sex z povinnosti je nuda cize ja osobne by som o taky sex zaujem tiez nemal. Stopla si sex z vlastnej iniciativy, teraz zijes v dobrovolnom celibate. Nerozumiem preco sa stazujes.
Skús sa od neho nejako odpútať. Život ti uteká a ty zabíjaš drahocenný čas s takýmto mamičkiným ceckom nepodareným.
Lol....
Ved ty si stopla sex a on to respektuje a teraz sa cudujes, ze je s tym v pohode. Mne osobne keby priatelka povedala, ze nema chut sexovat tak by som to respektoval tiez a pockal by som do doby kym ju to prejde ak by teda vsetko ostatne bolo ok a nechcela by rozchod.
Sex z povinnosti je nuda cize ja osobne by som o taky sex zaujem tiez nemal. Stopla si sex z vlastnej iniciativy, teraz zijes v dobrovolnom celibate. Nerozumiem preco sa stazujes.
@bu_bu_bubak nestazujem sa. Len rozmyslam, či zdravy muz radsej necha svoju priatelku, ktoru ako tvrdi miluje a nebude s nou zit, budovat si buducnost a aj mat sex, len preto, aby neopustil svoju mamu. Toto mi pride zvlastne. Lebo stale som si myslela, ze muz, chce mat pri sebe osobu, ktoru miluje a mat s nou aj sex. Ale asi to nie je u kazdeho muza tak.
Skús sa od neho nejako odpútať. Život ti uteká a ty zabíjaš drahocenný čas s takýmto mamičkiným ceckom nepodareným.
@marci9 veď si mi napísala: Vydierať chlapa cez sex, to je úbohosť podľa mňa.
@barka1 lebo ho mám rada. Len každému mužovi predsa ide o sex. Nejde mi to do hlavy.
@anonym_autor nie, každému rozhodne nejde o sex 🙂
@anonym_autor nie, každému rozhodne nejde o sex 🙂
@anonym_dad79c čiže o čo mu ide? O to, aby neopustil mamu a naďalej so mnou mal tento zvláštny typ platonického vzťahu? Dokedy? Navždy?
@marci9 jasne a na rovinu som mu povedala niekoľko krát. Chcem spolu bývať, spolu si plánovať budúcnosť, spolu sa milovať, spolu žiť. Ak to nevieme posunúť ďalej, tak sa možeme ďalej stretávať, byť spolu, ale spať s ním nebudem.
@anonym_autor tebe to nedochadza? 🤣🤣🤣 sama si sa zapalila, ked si si myslela, ze ho mozes vydierat sexom 😂😂😂 ty nieco chces a davas si nezmyselne podmienky, ktore vo finale nevyhovuju tebe samotnej a teraz nevies ako z toho von, ked on vlastne hra tvoju hru 😂😂😂 on s tebou zit nechce, ani svadbu, hypoteku, neoplati sa mu to kvoli sexu. Nie je sprosty 😃
@anonym_autor tebe to nedochadza? 🤣🤣🤣 sama si sa zapalila, ked si si myslela, ze ho mozes vydierat sexom 😂😂😂 ty nieco chces a davas si nezmyselne podmienky, ktore vo finale nevyhovuju tebe samotnej a teraz nevies ako z toho von, ked on vlastne hra tvoju hru 😂😂😂 on s tebou zit nechce, ani svadbu, hypoteku, neoplati sa mu to kvoli sexu. Nie je sprosty 😃
@sissy27 tak prečo ma nenechá ísť? A prečo nedovolí, aby som skúsila nájsť šťastie niekde inde? A aj on to svoje?
Ja nerozumiem o čo ti ide, nevyhovoval ti vzťah, sex s ním nechceš a si prekvapená keď sa s tým zmieril len aby si od neho neodišla úplne? Keď s ním nechceš byť tak k nemu každý deň nelez, nevypisuj si s ním a nechaj ho hľadať šťastie inde.
@sissy27 tak prečo ma nenechá ísť? A prečo nedovolí, aby som skúsila nájsť šťastie niekde inde? A aj on to svoje?
@anonym_autor a preco ti ma nieco dovolovat? Preco proste neodides a neutnes kontakt? Preco sa vracias? Neobvinuj jeho za svoje chyby, ktore robis. Svoje stastie mas vo svojich rukach, nie v jeho.
@anonym_autor a preco ti ma nieco dovolovat? Preco proste neodides a neutnes kontakt? Preco sa vracias? Neobvinuj jeho za svoje chyby, ktore robis. Svoje stastie mas vo svojich rukach, nie v jeho.
@sissy27 pokúšala som sa odísť niekoľko krát, vždy si vymyslí niečo vážne.. ale áno, ak by som ho nemilovala, tak by som sa od neho dokázala odstrihnúť.
@anonym_autor Akože Ťa nenechá ísť? Tak ako si mu povedala, že nebude sex, mu povedz, že nebude už ani žiaden kontakt. Blokni ho všade a dovi dopi... len to nemôžeš brať tak, že ho ideš vytrucovať. Ber to ako nepríjemnú liečbu, ktorá Ti pomôže. A dotiahni to do konca. Až kým sa tej závislosti nezbavíš. Vyhľadaj pomoc, ak je to potrebné a sama si neporadíš.

@anonym_autor
Bývate od seba ďaleko? Respektíve dal by sa nájsť nejaký kompromis v tom, čo od neho chceš ty, ale sám sa k tomu neodhodlal?
Neviem, či ide konkrétne o bývanie, alebo aj niečo ďalšie.
@anonym_51c610 nie, žiadne riešenie pre neho neexistuje a nie je akceptovateľné. Navrhovala som mu celý rad riešení.