Vyrovnať sa s neverou po 17 rokoch manželstva
Ahojte..Včera večer sa mi manžel,s ktorým sme spolu 17 rokov a máme spolu dcéru priznal, že ma podvádza a údajne to už nevie predomnou tajiť.V tej sekunde ako mi to povedal som cítila neuveriteľnú bolesť na hrudi, pretože sme boli vždy prototyp spokojnej rodiny. Veľa sme spolu komunikovali, spoločne riešili každodenné veci a boli spokojní. Na moju otázku čo ho k tomu viedlo a či mu z mojej strany niečo chýbalo bola odpoveď že sa to skrátka stalo a somnou to nemalo nič spoločné pretože ja som dôvodom nevery nebola..Stretol o 10 rokov mladšiu ženu a prerástlo to u neho ako z fyzickej stránky,že sa mu veľmi páči tak aj z duševnej do niečoho silného a plánuje s ňou naďalej byť. Moja otázka je, keďže v tomto manželstve už nevidím žiadnu pointu a zmysel, ako dlho Vám to trvalo vysporiadať sa s tým?City k nemu sú stále silné, veď 17 rokov nie je týždeň, ale chcem sa pohnúť ďalej s touto skúsenosťou. S myšlienkou, že mu to odpustím a chcela by som naďalej byť s ním a dať mu dôvody aby nás neopustil sa ani nezaoberám, keďže mi sám povedal že chce odísť a ja to rešpektujem a nebudem vytvárať dusnú atmosféru. Skrátka tiež poznám svoju hodnotu a je to voči mne neuctivé,ale žial stalo sa. Aké boli Vaše prvé kroky, čo ste robili pred a po rozvode?Ako ste sa cítili?
@reddflowerlife ale pre milenku nie je ziadna ujma ak ju pride manzelka konfrontovat. Co tym ziska? Ze bude nadavat nejakej stetine, ved ta jej vernost neslubovala. Muz je ten, ktory zenu opustil kvoli inej dierke, nech si len toho rozvedeneho, platiaceho alimenty necha. To je naj trest pre nu.
@reddflowerlife ale nebudú až tak spokojne.. Lebo o pár rokov, keď príde stereotyp ju začne zozierat, že môže vymeniť aj ju, prečo nie, keď dokázal opustiť dcéru a ženu.. Môže aj ju.. Pre ďalšiu mladšiu, krajšiu..
Môže, aj nemusí..
@reddflowerlife A co tou konforontaciou dosiahnes? Mozno sa ti(jej) trochu ulavi ale v konecnom dosledku zas ona bude za hysterku a este sa na nej budu spolocne uchechtavat. Preto tieto milenky nikto nekonfrontuje, lebo to nema ziadny zmysel.
Omnoho silnejsia "reakcia" je ignorovat blbca a zit si svoj vlastny zivot, bez emocii (aj ked je to extremne tazke v takejto situacii). To je reakcia cloveka na urovni, cim viac emocii prejavis, tym na viac smiech tym dvom budes. A zapamataj si, ze tito bezcharakterni ludia vsetko otocia este proti tebe.. Pred okolim povedia, ze sa s tebou nedalo zit, si taka a taka, manipulatorka, konfliktna, kadejake bludy si povymyslaju. Len nech zhodia vinu zo seba ;)
Kamoske takto cca pred rokom manzel oznamil,ze sa chce rozviest. Hned dal aj navrh na sud.Ona nechapala.Bola zlomena.Ani jej nebol schopny povedat skutocny dovod.Az den pred pojednavanim,kedy mu jej advokat povedal,ze v jeho navrhu nie je ziadny relevantny dovod a sud ich nerozvedie,priznal sa,ze ma inu. Ona sa dala velmi rychlo dokopy.Uzivala si deti.Zacala sportovat,chodit na vylety s kamoskami.Proste uzivat si zivot.Aj ten kreten bol prekvapeny, ako sa z toho dostala.Cakal asi ze bude do konca zivota plakat do vankusa.Stala sa z nej samostatna,sebavedoma zena. Ja mam pocit,ze jej to aj prospelo.
A hadajte co. Po roku sa s frajerkou rozisiel a chce sa vratit spat.🤣Lenze ona je uz uplne niekde inde.
@lulu0123 inak poznam kopec takýchto prípadov, že podvedeným je dobre a ten kto podvádzal sa veru dobre nemá a ostali stratení v tom živote. Ja hovorievam, že treba počkať, je iba jediná spravodlivosť a to tá Božia (alebo karma, ak to chce niekto bez náboženského kontextu).
@lulu0123 Áno to sa stalo aj mijej kolegyi zrazu ho frajerka kopla do prdele a už sa chce vrátiť domov 😃😃
Presne, najprv bola frajerka ticho.Potom jej zacalo vadit, ze chodi casto za detmi,ze im plati vysoke vyzivne,ze im nechal byt a pod.
@tttbb Konfrontaciou sa da dost vela dosiahnut. Kolegyna tak prisla s bruchom do prace za tou milenkou a pred vsetkymi mala trapas ta milenka, ze chrape so zenatym, cela kancelaria o tom vedela. Prisla s bruchom ci sa nehanbi nenarodenemu dietatu brat otca. Milenka sa hned stiahla, mala hanbu na tri zimy, muz sklopil usi a dalej funguju ako rodina 😊
@reddflowerlife a do kedy budú fungovať ako rodina? Jedna milenka odíde, a je len otázka času, kedy si narazí druhu. Čo tým kolegyňa dosiahla? Jedine ukázala, že nema žiadnu hrdosť a išla sa tehotná ponižovať a nepriamo prosiť cudziu ženu, aby jej vrátila muža. Milenka ma ako píšeš hanbu na tri zimy, a čo manželka? Ta bude mať navždy nálepku tej, čo ju muž podvádzal a ona tehotná sa prosila o vrátenie neverte ho muža 🙈 moja hrdosť by mi to nedovolila, ale to som ja a môj názor 😊
@lenicka298 No dosiahla to, ze nie je na novorodenca sama a nemorduje sa sama s dietatom. Muz zacal posluchat ako baranok dokonca ta milenka radsej odisla z roboty. Ano mozno ju podvedie zas. Ale konfrontaciou mala rychle riesenie.A nie ona ju nesla prosit aby nechala muza napokoji. Ona len vosla a ju nahlas oslovila ze ci sa nehanbi brat nenarodeněmu doetatu rodinu. To bolo cele ziadne plakanie ani nic. Bola to rychlovka
@reddflowerlife nehadam sa ani nič, no môj názor je, že radšej budem na dieťa sama, ako s mužom, ktorý je s nami len preto, že " vďaka mne", ho jeho milenka odkopla. Netvrdím, že nevera sa nesmie odpustiť, a nie som za rozchod za každú cenu, ale bolo by iné, keby sa priznal, prosil, chcel to napraviť... ale nie takto z donútenia. Píšeš, že milenka odišla z prace, áno žije si ďalej svoj bezstarostný život. No manželka s nálepkou podvadzana ostala. Už keby som mala odpustiť neveru, tak nech o nej nikto nevie, a je to len medzi nami dvoma. Nezvládla by som to poníženie, že každý vie o tom, že som ta podvadzana, ale mne to nevadí, hlavne, ze je somnou. Mám kamošku, ktorú tiež podvádzal chlap. Deti ešte nemali. Prišla za tou babou na dedinskej akcií a bitka, nadávky pred všetkými... Ta milenka mladá baba sa neskôr odsťahovala, žije myslím, že v zahraničí (nikto si na ňu nespomenie). A kamoška? Je to už zo 6 rokov, a každý stále pamätáš na to keď... chuďa.. hej, ju podvádzal... muž ostal s ňou, nikde nemôže ísť sám, kamaráti sa z neho smejú, lebo aj na chlapske pivo ide s ním, kontroluje mu výpisy hovorov. Môže ísť do roboty a domov, inak všade len spolu. Myslíš, že toto je šťastný vzťah? Radšej sama s dieťaťom ako toto...
@lenicka298 Keby som mala odpustit nech o nej nikto nevie ?? Plno ludi vie o nevere zo znamych kamarataov a nikto to tej podvadzanej mepovie. Ale kazdy to vid
@reddflowerlife myslela som to v tom zmysle, že to nebudem hovoriť nahlas a robiť z toho halo. A keď sa rozhodnem to prepacit, tak sa tym pochopitelne nebudem chváliť.

@luccija Mne sa nepaci, ako tieto milenky, vzdy vyjdu z toho bez ziadnej ujmy. Nikto ich nekonfrontuje, oni si spokojnucko a potichucky chrapunso zenatym a nikto im nic nemoze. Vybavene . Vyborne