Vysmial ma priateľ v nových šatách?
Kupila som si pekne saty ktore mi kazdy pochvalil od znamych aj chlapov same komplimenty a ze v nich vyzeram sexy a moj chlap ked mav nich videl tak sa len uchechtol a potom kukal ako teliatko bez slova. Citim sa hrozne vdaka nemu. Nechapem to
@lindusss2016 tak to bol dobry magor ten tvoj ex teda jasne im sa take nepacia a slintaju nad nimi..dakujem za povzbudenie ❤️
Máš ich pekné pasujú ti.
Od chlapov nečakaj komplimenty :D len od tych, ktori ta nemaju ale chceli by aspon na 10 minut :D ... my vieme čo doma mame, vidime vas odmalovane, chore, vyfintene, v každej situacii.. nie sme experti na modu , nie sme naučení na komplimenty, kedze chlapovi logicky za zivot dala mozno mama kompliment ked si mal 10 a dala ti kravatu ked ste sli na svadbu " aha to je moj fešak" :D .. takze absolutne nevieme ako to ma vyzerat... My vas chvalime skor poza vaš chrbat, stiahneme si všetky tie fotky ktore nam posielate a ukazujeme kamošom, rodine, kolegom a nevem komu.. ženy na druhej strane chvalia jedna druhu do nebies ale za tvojim chrbtom z teba spravi kurevsku stoku ktora ma veci z činaku a mihalnice jej robila ciganka za 2€ ... :D .. ved vieme, o com hovorime. Rozdiel v chlapoch a ženach je enormny, od chlapa nemožeš čakat " ženske komplimenty" .. " Waaaau mojaa, ty si aka sexicaa, tie šatičky ti hrozne pristanuuu mojaa, juuj tie topanočky sa ti hodia k vlasom" ... Kdeže , zabudni :D
Si normálna jasne ze žiarli 😄 vyzeráš v tom super a ako kam budeš nosiť ten top vsak mu povedz ze k hocikomu vysoké kratasy sukne vsak to je cierne tielko.
Nič si z neho nerob vyzeráš v tom sexi a zvesela to nos
A teraz čítam ze si ešte aj schudla tak pan asi nie je ztotozneny s tým ze si kočka
@drago12587 ale ved stačí povedat "wau, si krasna"
podľa mňa pekné, mať na to postavu hneď to mam oblečené.
A co si sa ho nespytala, co sa sklebi, co si o tom mysli, ci sa mu to paci, ale vtedy si bola ticho a namiesto toho si domyslas?
Moj muz by bol rad, keby si taketo oblecko dam, lenze ja som romanticky typ, a milujem kvetinkove saty, take nezne dievcenske (v style mohito), on zas tie nema rad, ale ja na to kaslem, som kto som 🤗
@drago12587 dakujem za ozrejmenie 🙂 no stacilo keby povedal ze sa mu pacim nic viac. Ale tak nevadi. Chapem ze vy muzi ste ini no niekedy ten kompliment od polovicky fakt potesi
@11miska07 presne tak uplne to staci
@lakebabe dakujem ❤️ budem to nosit ci sa mu to paci alebo nie
Určite nos hocikde
@andrea78 lebo jeho reakcia mi pripadala ako posmesok uplne blbo sa proste uchechtol a ta poznamka ze kam to chcem nosit tak som sa zahanbila ze v tom nevyzeram asi dobre ako som si myslela. Nemala som ani chut mu nic na to povedat
@mercy13 kazdy ma nosit co sa mu paci a v com sa citi dobre ☺️ ja mam tiez rada aj take saty a celkovo v lete saty a sukne nosim najradsej
Podľa mňa ti to veľmi pristane. Postavu máš peknú, presne na takýto štýl obliekania. Ak sa v tom cítiš ty dobre, tak nevidím dôvod, prečo také niečo nenosiť 🙂
😂 môj manžel keď povie, že to nevyzerá dobre tak si just beriem často na seba.
Minule, že mám v tom o 20 rokov viac, potom, že záves mám miesto šiat 😂
Ale prosím ťa, chlapi sú inde ako my ženy.
@sapa20 hej no oni su inde to mas pravdu. Vtipne vsak je ze kes vidia cudziu zenu v sukni/satoch niektori si idu krk vylamat co sa obzeraju. A asi ta co je doma to sa pocita 🙈
Bud ziarli, alebo je to taky mamickin cecok, taki nemaju radi tento styl.
Vyzeras super
Ber to s humorom.
Toho ešte bude ak ostaneš s ním 😂
Po 20 rokoch to už budeš mať u prdele
Nevadilo mu náhodou to že si viac odhalená?
Ja keď sme šli na svadbu som bola u kadernícky. Muž keď ma videl pozeral na mňa, zalomil rukami a povedal, "Vyzeráš akoby si celú cestu mala v aute otvorené okno a vystrcenu hlavu". Skoro som sa pocurala od smiechu. Mal pravdu. A neklamal mi aspoň.
@lindusss2016 Kks akoby som citala o mojom ex aj o tom, ako x rokov po odluceni povie, ze vyzeram zle 😅
@drago12587 Normalni muzi to vedia, zazila som x krat...sedlaci nie
A nemohlo sa stať,že to nevedel rozdúchať?A hlavou sa mu valí,že koho chces v Tom ohurovať okrem neho?Čiže,,nemôže to byť žiarlivosť?
Tak mozno to je aj to co viacere pisete ze ziarli ale tak ja sa nemozem teraz preto obmedzovat a chodit zahalena lebo panko ziarli
Ved si v tom kocka. Mlada, stihla kost.
@stanulienkat dakujem ❤️
Super 👌🏼

Dakujem baby ste fakt zlate povzbudili ste ma. Nosit to budem ked len na dovolenku ci na plaz. No napadlo mi ze jemu sa to mozno proste naozaj nepaci. Ale mna to trapit nemusi aj tak to nosit budem. Inak tak rok dozadu by som si toto neobliekla ani ja no teraz som par kg schudla a povedala som si preco nie. A jemu ked sa nepaci nech sa na mna nepozera 😁 tiez mu nekecam do oblecenia a to on chodi stale v teplakoch..