Vysmial ma priateľ v nových šatách?
Kupila som si pekne saty ktore mi kazdy pochvalil od znamych aj chlapov same komplimenty a ze v nich vyzeram sexy a moj chlap ked mav nich videl tak sa len uchechtol a potom kukal ako teliatko bez slova. Citim sa hrozne vdaka nemu. Nechapem to
@mircalla sedlačka si ked si daš lacne tričko a suknu a hladaš komplimenty od okolia aka krasna si :D .." kolegovia a ini chlapi ma chvalia" :D .. podla fotky nieje nijako extra oblecena, ved tak chodi 90% bab bezne po dome si myslim.. byt zavysla na komplimentoch je nezdrave a urazit sa ak nedostanes kompliment je az chore. Chyba ti sebadôvera a preto hladaš validaciu u inych.. normalny chlap si nevšimne daake tričko a suknu.. ved ich maš 500 v skrini :D .. možno niečo taketo by som si asi všimol a pochvalil..
@drago12587 Ja komplimenty nehladam, dostala som ich dost. Som uz na stara a su mi ukradnute. Komplimenty sa tykaju nielen oblecenia, to by si mohol vediet. Btw myslim, ze co sa tyka obliekania vo vseobecnosti slovenske zeny stale o dost prevusuju slovenskych chlapov, ti su vacsinou absolutne bez vkusu.
Je fajn, ked ti chlap obcas pochvali jedlo, zovnajsok, nejaky vytvor, uspech v praci.....je to uplne prirodzene, dolezite pre vztah, a malo by to vo vztahu platit aj naopak....
Takze k pointe, ze muzi nevedia davat komplimenty. Niektori ano, nevies to ty. Tvoje uzkoprse myslenie ako vztahujes komplimenty len na oblecenie svedci o mnohom
@jarnajar suhlasim mne moj tiez uz povedal ze potrebuje aby som ho chvalila ale ja si pochvalu nezasluzim asi
@drago12587 tak ty si dobre mimo ak si myslis ze tak chodi vacsina bab po dome 😁 ani vonku tak vacsina bab nechodi oblecena. Ale dobre vsak je to tvoj nazor a ja ti ho neberiem akurat je trosku dost mimo reality
@mircalla uplne si to vystihla 👍
To nie je ze si nezaslúžis, ale vela chlapov ma komplexy sami zo seba a nevedia ženu pochváliť ,lebo si myslia, že by im tym asi ego spadlo. A druhá vec je žiarlivosť, ak ok nevyzera nejako nadštandardné tak žiarli, ze môžeš nájsť čosi lepšie
Vyzeráš sexi a skvelo ❤️A to ti povie asi každi muž okrem toho svojho ale potom aj názor zmení 🙂
Ja nevyzadujem od mojho partnera aby ma chvalil denne za kazdu blbost a skladal mi poklony..kupila som si nieco pekne a chcela som mu to ukazat a cakala som ze povie aspon ze mi to dobre sedi alebo nieco. Asi to je vela a podla niekoho je to tralne tak potom neviem preco druha strana v tom vztahu potrebuje pochvalu. A to naozaj aj za hluposti. Asi naozaj nerozumiem muzom zrejme. Ked uz si partnerka nezasluzi ani pochvalu raz za dkhsi cas ze dobre vyzera ale pritom chlap nema problem lajkovat ine baby na sieti v minisukni tak to asi lacne nie je. Ja som lacna lebo si kupim veci v beznom obchode na bezne nosenie. Tak potom fakt chlapom naozaj nerozumiem tym padom :D
@lakebabe nevyzera nijak extra a jasne ze ma aj on komplexy. Ved kolko krat pocuvam ake ma brucho a nema tolko vlasov uz atd..kazdy ma nejake nedostatky ale pochvalit polovicku aspon raz za cas mi pride normalne. Ja mu vela x poviem ze vyzera dobre a paci sa mi aj ked ma na sebe monterky..tak potom som asi ja na chybe zjavne
@slavka1988 dakujem ❤️
Nie na chybe je on , lebo si uvedomuje svoje nedostatky vidí že si pekne schudla vyzeráš sexy a ma problém to vyjadriť, aby ti moc nestuplo sebavedomie a neodišla od neho. Chlapi sú na také veci jesitni
@mircalla kde pišem, že chvalim len oblečenie ? Ja ženu pochvalim ked skvelo navari, uprace kym som v praci alebo sa jej nieco podari co stoji za pochvalu. Nebud " Karen" a neber mi slova z ust prosim ta :D ... Jedna z ex chcela odomna pochvalu aj ked si utrela riť.. nevedela absolutne nič , ani varit, pratat, pracovat, nevedela ani že slnko je hviezda a že zem sa toči okolo slnka :D .. proste poleno ale rodičia jej davali denne komplimenty, skoro medajle len za to, ze sa zobudila.. ked mi po rokoch z donutenia navarila ryžu s kečupom, tak cakala ako sa budem oblizovať, ze dostane automaticku pochvalu ako to robili jej rodičia ( nemala absolutne žiadnu sebareflexiu) .. to som bol ešte mily, povedal som jej, že v pohode ale mohla by si pozret nejaky recept na youtube ako sa vari ryža , tak sa rozplakala a " ona už nikdy nebude variť" :D .. asi vdaka Bohu no, nikoho neotrávi . Ked som prisiel ku svokrovcom, aj tam sa o mesiace neskor za to rozplakala, ze mi nechutila zle uvarena ryža do ktorej drbla kečup a j3bla mi to na tanier, maminka ju objala a povedala " ved mozete chodit do restauracie, tam a tam maju lacnu donašku" :D ... A ked prislo na oblečenie, tam boli sceny kazdy den.. za vsetko chcela pochvalu :D .. aka je krasna, ( mala nadvahu , a chodila dohabana) .. lebo dostavala lajky na instagrame a maminka jej to denne hovorila ze je krasna :D ...potom mi chodila domov z diskotek a hovorila ako jej chlapi davaju komplimenty len ja nedavam :D jasne ked sla v minisukienke a doslova sa ich pytala " paci sa ti moja nova sukna ?" :D bola prepnuta z pozornosti, nevedela žit bez toho .. je to choroba.. a tuto baba ak ma doma chlapa, nemala by velmi arugumentovat ako ju chvalia ini chlapi, nieje to zdrave pre vztah . Moze si to kludne nechat pre seba, osobne by som zenu, ktora hlada pozornost u inych este v ten den vykopol s tymy lacnymi šmatami z Hm za 5 evri :D ..
@drago12587 🙏
postavu máš super. to sa musí uznať. ale toto oblečenie podľa môjho gusta nie je nič moc. lacný aj keď asi pohodlný outfit.
@drago12587 Vsak ale bol si s nou dobrovolne, ci? Mnch neznasam, ked takto niekto kyda na svojich ex, vypoveda to nieco aj o nich samych. U autorky skor chapem ako problem, ze chlap sa uchechtal na nej - to je trochu pasivne agresivne..
Waw.... Si v tom neskutocne sexy,tak sa zlakol...
Neries
@drago12587 Narazam na tvoj koment, ze chlapi nevedia davat komplimenty.
Vedia. Koniec diskusie. Nemusis mi tu pisat litanie.
Ano, su aj take, co to musia pocuvat cele dni a daco si dokazovat. Co to ma spolocne s tym, ze podla teba chlapi nevedia davat komplimenty? Obcas kompliment je fajn, povzbudi. Vzajomne.
Netvrdim, ze sa to ma prehanat
@drago12587 to ze si žil s nesvojpravnou trubou je hlavne tvoja vizitka, že si sa s takou osobou vôbec bavil a svedčí to o tvojich nárokoch na zeny . Nemá to nič spoločné s týmto tu
@drago12587 A to, ze si dlho chodil s osobou ako opisujes - bud klames, alebo je to tvoja vizitka, ze si s takou bol, pripadne si nemal na lepsiu?
Presne tato kombinacia je aktualne velmi in, kludne nos cele leto, a nie po dome, ako tu niekto pisal, ale do mesta uplne s kludom. Nie je to oblecenie vyslovene na plaz, alebo dovolenku, ale skor do mesta. Mas na to vek, postavu a velmi ti to pristane. S priatelom zamavala ziarlivost, ale to neznamena ze budes chodit v stane oblecena .
@drago12587 neda mi nevyjadrit sa. K tym mojim satom a komplimentom nemam potrebu nakolko nevies ako to mam s partnerom a ine veci..ale je zvlastne ako kydas na tu svoju byvalu a pises ze si s nou bol roky. A pritom podla teba bola blba a neschopna. Tak aj to o niecom svedci :D tak len tolko k tomu tvojmu komentaru.
@dadis suhlasim s tym ze je to divne ako chlapi kydaju na ex a boli s nimi niekolko rokov. Ale nevadi. Mna moj nepochvali ani za obed ci veceru a to varim vcelki chutne upratane je vzdy doma pohoda navyse sa este snazim nezanedbavat seba aj doma chodim upravena atd. Malokedy dostanem za nieco pochvalu a nie nevyzadujem za kazdu hlupost chvalu.
@dada5000 dakujem no kupila som si to hlavne na leto na dovolenku ako lezerny outfit ktory sa mi paci a citim sa v nom pohodlne. Nemam potrebu si dokazovat nieco tym ze si kupim drahe handry a zvysi sa tak moja hodnota alebo neviem. Ked mam investovat do takychto veci tak uz potom je to oblecenie funkcne ktore nosim na turistiku alebo napr bezecka obuv. Tam sa setrit neoplati. Ale aby som si kupovala nejake predrazene saty to nemam za potreby. Avsak niektori ludia si na tom zakladaju je to v poriadku. To ze by ma potesil po dllllhej fakt dlhej dobe kompliment od partnera ze vyzeram dobre nie je nic extra si myslim. A nejde ani tak o to ze nepochvalil ale o tu jeho posmesnu reakciu. Ano to ma zamrzelo teda
@trdelnik234 dakujem si zlata ☺️
@anickaaa6aaa tak ano je to outfit na bezne lezerne nosenie, ked som si kupovala saty na ples napriklad nepozerala som na cenu ale pre bezne nosenie su pre mna postacujuce aj ,,lacne handry z HM" ako pan vyssie napisal :D aj ked povedzme si uprimne to HMko nie je z najlacnejsich, pre mna je lacny napriklad sinsay alebo shein kde su tie veci naozaj dost nekvalitne. Ale to je uz mimo temy 🙂
@drago12587 Kamo, ja ti nechcem nejako brat iluzie, ale pochvala, kompliment, pekne slovo nie je "platba" za nejaku vztahovu "transakciu" (varenie, upratovanie, zehlenie, atd.), ale staci proste tak, aby si zlepsil den a naladu nikomu, koho mas rad. Zasluzi si to aj mimo toho, aby pre teba musel najprv nieco urobit adekvatne tvojim standardom. Ja muzovi poviem, ze vyzera pekne, aj ked je v nedelu rano rozospaty v teplakoch, lebo proste chcem. Ked ty vsetok pozitivny input z tvojej strany beries ako "nieco za nieco", tak sa asi necuduj, ze to u zien v tvojom zivote nema pozitivny efekt. Ked bola ta tvoja byvala take poleno po vsetkych strankach, preco si s nou bol dostatocne dlho na to, aby si sa spoznal s jej rodicmi? Partner nie je cviceny psik v cirkuse, ktory dostane pamlsok, ked urobi spravne otocku na zadnych labkach.
naozaj som to nemyslela útočne. Hlavne že si spokojná 🙂 Inak moj muž neviem prečo, neznáša na mne jedno pyžamo :D vraj vzor ako pre bezdomovca :D že keď nebudem doma tak mi ho rozstriha nožnicami. Takže muži vnímajú niektoré veci inak ako my ženy.

Vyzeraju pekne