Vysmial ma priateľ v nových šatách?
Kupila som si pekne saty ktore mi kazdy pochvalil od znamych aj chlapov same komplimenty a ze v nich vyzeram sexy a moj chlap ked mav nich videl tak sa len uchechtol a potom kukal ako teliatko bez slova. Citim sa hrozne vdaka nemu. Nechapem to
@anickaaa6aaa ani to neberiem utocne chapem ako to myslis. Proste niektore oblecenie sa jednemu paci inemu nie moze niekomu prist nevhodne atd..zalezi aj od udalosti a prilezitosti. Tiez by som si nieco taketo nedala kamkolvek. No napr na dovolenke kde vela ludi ide von len v plavkach ked je teplo mi to nepride nevhodne..to len pre priklad. A k tomu pyzamu vsak je to vec ktora ma byt pohodlna. Iste su aj pekne nocne kosele ale v tych sa aspon mne osobne nespi az tak dobre. Tiez mam radsej pohodlne pyzamo s neriesim aky ma vzor alebo co. No zjavne chlapi su v tomto fakt ini ako my :D
@stanielka17 tak to je aky pristul vraj aby si nebola namyslena 🙈 fakt si ani ja nemyslim ze to je vela ked clovek caka raz za cas kompliment. Navyse ked ten clovek sam ocakava pochvalu mi to pride viac nez vhodne
@mircalla bola moja prva, clovek si mysli, ze sa zmeni a casom sa nauci zakladne veci :D .. rozchod som nebral ako riesenie, vztah je niekedy boj, aspon tak som to bral :D a nemal na " lepsiu" ? :D kazdy moze mat koho chce, v den ked prisla za mnou prvy krat mi priniest darcek na narodky, cakalo ma 6 inych bab pod domom ... :D kazdy ma na vyber z vela moznosti. Ale mal som detsky sen mat len jednu babu na zivot :D moja chyba no :D ..
Neviem, daky iracionalny strach pred zenskou "namyslenostou", prameniaci z podvedomeho nastavenia nasej spolocnosti, ze zena ma byt ticha, poslusna kvetinka so sklopenym pohladom. V skutocnosti nejde o namyslenost, ale o zdrave sebavedomie, ked sa proste citis dobre v tom, co mas na sebe, a ked uz ti ho partner nechce pomahat budovat, aspon by ti ho nemal nicit.
@drago12587 "v den ked prisla za mnou prvy krat mi priniest darcek na narodky, cakalo ma 6 inych bab pod domom"
Preco si vymyslas?
@drago12587 Niektori zufalci, co maju potrebu chodit na mamickovske fora maju extremnu potrebu si vymyslat...Nie si prvy ani posledny. PS: ..tema je o inom
@mircalla Mozno to boli mamka, babka, teta a sesternice, co mu prisli zagratulovat 🙂
Verim ti, kazda jedna z nas by sa citila rovnako na tvojom mieste. Vsetky sa chceme pacit nielen sebe samej, ale aj partnerovi, on neho ocakavame pochvalu. A v spravnom vztahu by to tak aj malo byt. Skus mu to povedat na rovinu. Vacsina muzov ma priame myslenie, nevedia citat medzi riadkami. Ak je to ten spravny, uz sa ti to viac nestane🙂 ono aj kritika od partnera je dobra vec, lebo malokto ma odvahu povedat pravdu do oci, ale v tomto pripade nieje co kritizovat. To oblecenie ti ozaj pristane. A ja nemam pocit ze by vyzeralo lacno, prave naopak, nemusis sa obhajovat. Je to trendy, teda fast fashion, tam sa neoplati investovat , rozmyslas dobre🙂
@stanielka17 😂👍👍
@dada5000 dakujem za povzbudenie zdielam tvoj nazor vsak som to uz neraz pisala ze neocakavam neustalu chvalu to rozhodne nie. A k tej mode presne tak aj za menej sa da najst nieco pekne a tiez rozlisujem kam to budem nosit atd. Vela ludi nakupuje v sekacoch a nie je to hanba a neznamena to ze clovek je na tom financne zle alebo je nieco menej. Su aj zeny ktore su zivene muzom a kupuju im drahe handry ale zas za aku cenu..proste nerozumiem tomuto skatulkovaniu ze co kolko stoji a neznamena ze ked si da clovek na seba nieco drahe alebo naopak lacne meni sa tym jeho hodnota. Tak zmyslaju povrchni ludia no a ked niekto napise ze cakalo na neho dalsich neviem kolko zien tak to o niecom svedci..ako zistujem ludia su tu vselijaki
Vyzeras super ☺️
ved je to pekne. On len žiarli.
Ja by som to hned nebrala, tak osobne. Mozno ma iny vkus a nepaci sa mu strih, farba.. alebo kombinacia. Chapem ta, ale on bol uprimny, to chces aby ti klamal?
Za tie roky som zistila, ze clovek nechce pravdu, ale pochvalu. Preto vacsina velmi casto pochvali a pritom obcas maju iny nazor.
Je to slusnost klamat do oci, aby dotycny nebol nahnevany, alebo smutny. Mal ti klamat?
Hlavme je aby sa to pacilo tebe a ty si sa vtom dobre citila.
Žiarli
Ahoj, prosim ta, kde si to kupila? 🤩
Vela chlapov nevie reagovat a ked su prekvapeni alebo aj ocareni, zmohnu sa len na nejaky vseobecny zvuk alebo uchechnutie. Nie je to prijemne, ale velakrat je to vlastne kompliment z ich strany, ze stratili rec.
Veľmi Ti pristanú, máš krásnu postavu, takéto veci kľudne môžeš nosiť. Krásne kombinovateľny vrch aj spodok.
Niektorí ľudia keď sú v rozpakoch či cítia viac emócií naraz, nevedia ako zareagovať a začnú sa nahluplo smiať. 🤔Ak takéto oblečenie nenosís bežne možno mu pri pohľade na teba prvý krát docvaklo akú má doma kočku a že možno máš na viac a nemal by si byť tebou taký istý.
Nos oblečenie aké sa ti páči a predovšetkým preto že sa páči tebe, nie kôli tomu že ho pochválili 10 kolegovia, 2 tetusky v MHD alebo osadenstvo MK 😊
Každý chlap potrebuje dozrieť do štádia, keď je pyšný na to, akú ženu doma má, že on je ten, komu patrí. Môj na to tiež potreboval čas, teraz už presne viem, kedy sa na mňa niekto cudzí pozerá..vtedy ma objíme okolo pásu, že ty sa môžeš iba kukať môj zlatý 🤣.
@sun_shine_2020 v new yorkeri 🙂
@surama dakujem ☺️
@mima1988m nechcem aby mi klamal ale nemyslim si ze by sa mu to nepacilo. Som si ista keby ideme niekde a nejaka baba ide oproti v tomto tai sa za nou obzrie. Tak neviem potom kde je problem..a jedna vec je povedat nepaci sa mi to a druha posmievat sa
@cervenaruza123 no to som doteraz nevedela a zobrala som si to zial osobne
@limoncino dakujem ti ❤️
No mňa by sa to nedotklo nosím čo sa mi páči môj chlap nikdy nič nepovie na moje oblečenie. Vôbec by som takú banalitu neriešila
@katka700 mas pravdu dakujem a nie nenosim to bezne len teraz ako som schudla trochu
viem ze ti uz pisalo vela zien. Videla som aj tvoju fotku. Kde v nich chces chodit ? - nuz moj zlaty von a kludne bez teba ak sa necitis dobre, ked ich mam na sebe 🙂 - s kamoskou, ked pojdes von alebo na nakupy. Aaaale prosim ta nevsimaj si toho a neber si to tak k srdcu. Vyzeras v nich naozaj sexy a mas postavu krasnej zeny tak ho neries. Nos ich a maj radost z lichotok tvojho okolia.
Možno si pomyslel že na čo sa tak obliekaš vyzívavo keď už si vo vzťahu. Ale žena žene… úprimne… je rozdiel medzi manželom a frajerom. Frajer by si nemal dovoliť ťa kritizovať ked vyzeráš super a sexy, ale manžel áno lebo tie šaty asi aj sponzoroval a nechcel aby som bola nejaký objekt pre iných chlapov ale elegantná žena v spoločnosti ktorá reprezentuje jeho a rodinu.
Keď je len tvoj frajer tak si ho nevšímaj a kľudne nos to v čom sa cítiš pohodlne a pekne. Po prípadne výmena frajera.
S manželom to je už iné - tam ho treba počúvať čo sa jemu páči. ☺️

Autorka, je jedno, ako vyzeras (a vyzeras v tom outfite super!), nie je absolutne nic zle na tom, cakat od partnera pochvalu uz len preto, ze mas nieco na sebe, v com sa citis super. Nechapem toto chovanie, ze aha vidim, ze ma na sebe nieco, z coho ma radost, tak drb doj*bem jej sebavedomie. Jeden moj byvaly to robil a jeho odovodnenie bolo, ze nechce, aby som bola namyslena, tak ma pravidelne dava dole. Nechapem niektore reakcie, ako keby si od neho ziadala neviem co, pricom ziadas absolutne minimum vo vztahu...