icon

"Vysnívali" ste si svojho muža?

12. aug 2022

Trochu téma na odľahčenie. Nedávno som pozerala par videí po anj, kde hovorili, že keď v mladom veku snivali (manifestovali) napr o blondakovi s gitarou... potom zacali s takym chodiť a podobne. Vraj pred spaním vzdy na to myslievali.

Zaujíma ma, či vy ste mali nejaku mienku o mužoch alebo o tom akého chcete a či to aj realita spĺňa. 😂

Aby som začala, tak ja muža nemám. Ale vždy rozmýšľam nad láskou, tak si predstavím modré oči a keď tak rozmýšľam, tak moji bývalí mali vždy modré očká. 🤔

Strana
z4
desgaire
15. aug 2022

@babulkomale mozem sa spytat co je V.O.S.?

alienkami
15. aug 2022

@gabikkas gény sú niekedy nevyspytateľné. Môžu sa vraj prejaviť aj po 6-7 generáciách, a potom sa každý čuduje, kde sa vzali tie hnedé oči alebo ryšavé vlasy...

elenita
15. aug 2022

Ja mam tiez vysnivaneho ❤️ Vysoky, jamky v licach, okuliare, romantik a zniesol by mne aj detom modre z neba. Vyslo to sice az na 2.pokus (je to moj druhy manzel), ale stoji to za to. Az sa mi nechce verit, ze realita moze byt taka krasna ako najtajnejsie sny 🥰

aadreaandalouse
15. aug 2022

Existuje to, mám vysnívaného manžela,rodinu, prácu, priateľov, bývanie, proste všetko.Ako to dosahujem?pozrite si videá Jirko Ledvinka,on rozpráva o tom čím sa ja riadim snáď od narodenia

sunflower87
15. aug 2022

Vždy sa mi páčili tmaví muži... a zaľúbila som sa do blondaka s modrými očami... uz 13 rokov sme manželia a nemenila by som 😉😉😉

autor
15. aug 2022

@dager Ja si zas predstavujem od mala ako fajne budem sama gazdovat, ked budem sama bývať. 😂 S tým musím asi prestať. Ale zas tiež ei predstavujem, že budem bohatá. 🤷🏻‍♀️

No baby neverila som tomu veľmi, aj keď videí na youtube, že to funguje a návodov je milión. A presne aj ta kniha/film The Secret ako tu bolo spomenuté, že to nefunguje len na vztahy ale aj prácu a pod. Nechápem síce ako, ale ked čítam, že sa to tak často plní, tak to skúsim. Spíšem si zoznam a budem si to obcasne čítať a myslieť na to. Ak nezabudem, tak dám vedieť aj tu či sa splnilo alebo nie. 🙈

katpizur
15. aug 2022

Na co clovek mysli podla mna si to vie aj pritiahnut, otazka je, ale ci je to zakazdym dobre. Lebo niekedy je velkym stastim, ze nedostaneme vsetko, co by sme chceli.

lara45
15. aug 2022

Ja som si svojho prvého priatela teraz uz ex vysnívala výzorovo,povahovo a aj som na naňho natrafila.Boli sme apolu istý čas bola som pobláznená a zamilovaná.No po čase som si uvedomila ,že to nie je ono až veľmi bol podľa mojích predstáv a nefungovalo to.Teraz mám manžela ,ktory je opak toho čo som hľadala a som šťastná.❤Bohu vďaka za ňho.(aj keď sú dni kedy by som ho zaškrtila😀)

aries90
16. aug 2022

Mala som typ a môj muž je presne taký a v mojich očiach ani nestarne, zamilovali sa najskôr moje oči a následne aj moje srdce 💓 mala som vtedy 16 a teraz je 16 rokov čo sme spolu 😁 môže byť,ale netreba sa na to upnut,aby ten "pravý" vám neunikol kvôli tomu že mal hnedé oči a nie modré (to je len príklad)

lenkaminka
16. aug 2022

Odjakživa bol môj vysnený muz tmavovlasý s modrými očami, husté vlasy vysoký a mohutný chlap. Niečo ako z telenovely😂😂😂😂😂 no a raz som sa s takým dala dokopy. To bola z mojej strany láska ako svet proste úplne rachnuta 25 rocna. Chápete to vysnívaný chlap sa stal skutočnosťou. No a tak to aj dopadlo. Čistá katastrofa. Zamilovana som bola do predstavy on bol iba taká schránka. Nebol zlý ako človek ale vo vzťahu to bol des. Takze môj manžel je tmavovlasy s hnedými očami potetovany chlap 😂😂😂

lunademonica
Autor odpoveď zmazal
kukulienka999
16. aug 2022

@lunademonica to je super 😊 ja na tieto veci verím. Mne keď sa snivalo, že mám deti v sne nikdy som nerobila copiky ani nič dievčenské.mala som vždy vnútorný pocit zo sna, že tam boli chlapci. Teraz Mám jedného syna, som druhý krat tehotná a vyzera to na chlapca, tak čista nostalgia za tým… ja som v mojich snoch nikdy do tvare nevidela vysnívanú postavu, alebo možno videla ale po Prebudení sa to celé stratilo…Iba keď sa mi snivalo s niekym koho poznám, vtedy som si tvare pamätala

kamomille
17. aug 2022

Ako mladá- asi 14ročná, som sa zaľúbila - no tresla 😅, do jedného chalana - o rok starší, hnedé kučeravé vlasy, hnedé oči a vysoký a taký iný- no hotová som z neho bola...
Dĺllllllho sme sa natahovali, písali si... nakoniec nič z toho, našiel si frajerku...
Ja som to teda nevedela predýchať, do 19tky som na neho čakala, tak strašne som ho chcela, s nikým som nechodila...
Potom ma ukecal spolužiak, no nebolo to ono a nedalo sa ho zbaviť - to bol absolútne nie vysnivany chlap ...
Až neskôr som náhodne stretla svojho muža - vysoky, potetovany, jantarove oči hnede vlasy - teraz uz sice žiadne, ale nevadí 😅😅😅

Ten prvý - vysnívaný si tu holku chcel zobrať a ona ho 2x nechala pred oltárom 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️...
A mne doteraz srdce poskočí vždy keď ho stretnem...
Ale som spokojná a aj jemu prajem rodinu a aby bol šťastný...❤

gubcikova
17. aug 2022

Možno vysnívala.Ked som mala asi 13r.spoznala som chalana menom Marcel- to meno sa mi strašne páčilo,keď som mala 15tnásť -môj chalan mal byť vyholený,vysoký fešák a mojim deťom som chcela dať meno Viktória a Matej.
Už 15 rokov mám manžela Marcela (-v čase zoznámenia holohlaveho) a moje deti sa volajú na V a M 😁
U neho je vysnívaná žena dlhovlasá- čiernovláska s vypracovaným telom
Žiaľ ja som kratkovlasa- čiernovláska bez vymakaneho tela 🙂

slniecko174
17. aug 2022

@gabikkas Manzel ma zeleno hnede oci a dcery maju modre oci zas po mne. Ale moj otec mal modre oci, mama ma hnede oci. A ja s bratom mame obidvaja modre oci........Skor si myslim, ze z otcovej strany sme mali silnejsie geny. Tiez bol z dvojciat - sestru a dokonca nielenze ja mam dvojicky ale aj obidve sesternice (dcery otcovho dvojcata) a vsetky dievcata maju modre oci.

mia247
18. aug 2022

Dievčatá ja som si toho mojho naozaj vysnívala :D je úplne taký akého muža som vždy túžila mať.. tmavšia pokožka, tmavé veľké oči, dlhé mihalnice , plné pery, tmavé vlasy , krásne telo :D :D povahovo je dokonalý pre mňa , pozorný, citlivý .. nič lepšie má v živote nemohlo stretnúť, už na prvom rande som vedela že to je ON ♥️ a každý deň ďakujem Bohu zaňho

via88
18. aug 2022

@lauriik 😀

Strana
z4