Zvláštne chute priateľa

2. apr 2023

Sme mladí pár ja 22 on 23, bývame spolu už skoro rok. Priateľ nikdy neziarlil čo mi teda vždy vyhovovalo po vzťahu s ex ktorý ma veľmi odmedzoval. Keď sme šli do mesta alebo na dovolenku vždy mal skôr také reči že obleč sa vyzivavo aby muži videli akú mám peknú frajerku.Lichotilo mi to nevyzeram podľa mňa zle rada sa pekne obliekam. Potom som nastúpila do práce pýtal sa ma na kolegov ktorý sa mi páči atď samozrejme pár ich nevyzeralo zle ale zo slušnosti som povedala samozrejme ze nikto. Pár dní dozadu sme boli v bare a podpichoval ma ci dokážem ešte zbaliť nejakého chlapa alebo dostat na neho kontakt, boli sme pripiti smiali sme sa na tom na par mužov som zmurkla a dali mi číslo a on sa smial že aké to bolo sexy. Nejako som to hlbšie neriešila však sranda. Ale dnws pri sexe z neho vypadlo že ho veľmi vzrušuje predstava mňa s iným mužom že on by sa len pozeral 🙄...asi si viete prestaviť moju reakciu. Nechápala som, ale potom mi to docvakl..jemu sa čelí cas páčilo keď sa na mňa iný muži pozerali 😐

gabym
2. apr 2023

Uteč

bessie12
2. apr 2023

uchyl. Utec od neho.

dzulli1980
2. apr 2023

Za mňa je to úchylné ... vzťah by som ukončila ... aby Ťa za chvíľu pri sexe nezačal škrtiť.

lubkovaandrejka
2. apr 2023

Mala som tiez takeho. Vyklul sa z neho psychopat (neprehanam). Dobre ti radia. Rozid sa, kym je cas.

lindous
2. apr 2023

@dzulli1980 škrtenie je fajn 😀 samozrejme, ak sa to páči obom...

Čo tým chcem ale povedať je pre autorku a to, že sexuálne fantázie sú rôzne a pokiaľ to vyhovuje obom, tak je to v poriadku... on teraz vyšiel s tou svojou, na čom stále nie je nič zlé, pokiaľ akceptuje, že tebe je to proti srsti a nebude ťa do ničoho takého nútiť, presviedčať, vydierať atď.. čiže ja by som to nehádzala celé hneď preč, pokiaľ sa o tom viete normálne porozprávať a inak je všetko fajn...len teda by som bola opatrná a nešla do takýchto flirtovacích hier... ale teda jasné, ak to nie je schopný akceptovať a trvá na takom zážitku, pre obe strany bude najlepšie to ukončiť

dzulli1980
2. apr 2023

Pokiaľ je raz takto nastavený, akceptovať to, že partnerka to nechce, nebude ... pred ňou sa bude tváriť, že OK v pohode, no bude hľadať inde ... a načo jej bude taký vzťah?
@lindous

lindous
2. apr 2023

@dzulli1980 Ja to beriem zo svojho pohľadu, tiež mám nejaké predstavy, aj sme sa o nich rozprávali s priateľom, ale sú len v mojej hlave, v skutočnosti by som ich naplniť nechcela... to že ho vzrušuje tá predstava, nemusí nutne znamenať, že by do toho aj išiel, ale to už si musia oni vysvetliť, preto hovorím, že by som sa najskôr určite aspoň poriadne a otvorene porozprávala a neodsudzovala ho hneď ako chorého úchyla...

kitycat
2. apr 2023

Hmm, nedavno som citala podobnu temu, ze muz zenu nuti aby spala s inymi muzmi a ona s nimi spi lebo nema kam ist s detmi... Nie si rovnaka autorka?

autor
2. apr 2023

@kitycat nie, nemám ani deti

lukas212
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimka1402
2. apr 2023

Je to na tebe. Ak mu vyhovuje, že to ty nechceš. Nie je o čom. Každý má nejaké predstavy... Za mňa je to ok. Ani by ma to nepohoršilo. Zasmiala by som sa a vysvetlila mu svoj postoj. Ak je to pre neho veľmi zásadove tak utiecť. Ale ak nie, prečo? Nevidím v tom hneď psychopata. Mala som, boli aj diagnostikovani.😀 A obaja skôr nevedeli prežiť ak niekto sa na mňa hoc len pozrel. Tí sú zväčša majetnicki.

negymama
3. apr 2023

dalo by sa to vydrzat po hranicu jeho fantazie ale len do casu, kedy by si sa rozhodla vztah posunut smerom k vaznemu vztahu a rodine.
Lebo on sa moze dlhe roky krotit, kym nebudes nanho uputana ci niecim zavisla. Po prichode deti ci financnych zavazkov, moze opat rozbalit svoje skryvane tuzby a natlak bude vacsi, lebo bude vediet, ze mas menej moznosti uniku.

opica_skorica
3. apr 2023

@lukas212 presne. Ani si neviem predstavit, ze by ten, co ma miluje, by chcel hentake veci. Brrr.

rebrambora
3. apr 2023

To, ze sa za pyta na inych muzov zavana len neistotou z jeho strany. A to, ze by ta rad videl s inymi. No kazdy ma rad nieco ine. Ak by sa to aj tebe pacilo, preco nie. Hore padlo nieco o skrteni - to ma tiez niekto rad a nepride mi to uchylne.
Je fajn, ze ti to povedal, je ale na tebe samozrejme ci aj Ty mas take tuzby alebo nie.
Ak to nechces, tak to nerob. Ved sa s nim otvorene porozpravaj co je na tom.

laladua
3. apr 2023

Podla mna toto vobec nie je normalne a teda uz by mi asi blikali vsetky kontrolky. Och. Ved clovek ktory miluje podla mna by nebol rad keby ma videl s niekym inym.

mandzula
3. apr 2023

Existuju dlhorocne stabilne pary, ktorym taketo praktiky nevadia a rozhodne to nie su ziadni psychopati, cize naozaj ide o to, aby sa nasli ludia, ktorym to takto vyhovuje. Ak s tym vsak jeden stotozneny nie je a druhy na tom trva, vtedy to problem je.

danica2711
3. apr 2023

nie som puritán, ale sex je pre mňa o 2 ľuďoch, o mne a partnerovi, teda hlavne sex s láskou, tretí tam nemá čo hľadať. Ja by som odišla. Z tvojho príspevku cítim, že ti to tiež nevyhovuje, tak aj tebe radím odchod od toho chlapa

barborachors
3. apr 2023

mozno len skúša a v skutočnosti ta chce prenajimat inym chlapom za peniaze.. hold skazena doba.

gipsy11
4. apr 2023

@mandzula presne tiez takych poznam