icon

Vysnívaný muž ma nepriťahuje

30. okt 2021

Co by ste robili, keby ste si mali vybrat medzi muzom svojich snov, ktory je presne podla vasich predstav. Ma dobru pracu, vybornu povahu, milujuci, pozorny, inteligentny, vyborne si rozumieme, mam ho velmi rada ako cloveka a kamarata, dokazeme sa rozpravat o comkolvek. Ale akosi ma vobec nepritahuje. Neviem si ani predstavit ho pobozkat, nie este sex. Neviem, ci by som vedela zit s clovekom, s ktorym by som sa musela nutit do sexu.
Alebo by ste boli s muzom, ktory vas neskutocne sexualne, chemicky pritahuje, ale nesplna nic, co od muza ocakavate (pije, fajci, robotnik, zaletnik). Ale v jeho pritomnosti som jak zmyslov zbavena, lebo je tam nieco chemicke, co neviem ovplyvnit.
Teraz co?

Strana
z2
ivik4
31. okt 2021

Ani jeden. Prveho po case mozes zacat podvadzat, lebo chemia nic a to jednoducho nepusti. Ja som drzala roky skr lasku a akeho dobreho chlapa ( na konci som zistila x veci) kks keby mozem vratit cas, skoncim to ovela skor . Laska a vnutro su sice najdolezitejsie ale ako k*rva treba byt trochu aj sebec a mysliet na seba . ALE ak si uz teraz vyrovnana s tym ze v posteli by Ti to mozno nic nerobilo,nedajboh by sa Ti to az nepacilo ( vsak sama pises ze si ani pusu nevies predstavit) tak drz 🤷‍♀️. Aj roky ...Skrz jeho dobre vnutro a dokonalost . Ako som sa rozisla,hned som spoznala mojho muza. S tym sme sa neznasali,nic pre mna NO chemia taka ze to zazijes par x za zivot.My sme sa v tomto nasli. Casom sme sa spoznali viac, pracovali na sebe a teraz sme na tom takto ❤❤❤ . To pisem na margo toho ze aj vztah zalozeny cisto na chemii, moze vypuknut do pekneho vztahu a zivota.
Ale robosa co vypiskuje na kazdu, nemas pri nom istotu v zivote a vlastne nic, by som nevzala. Z tychto dvoch ani jeden. Mimochodom mas 40,nie 65

patus_2
31. okt 2021

Muž č. 2 v žiadnom prípade. Síce tam teraz chémia je, ale ľahko sa to skĺzne do problémov. A muž č. 1 tak to ta plne chápem. Tiež som poznala jedného "dokonalého" ale pre mňa bol ako brat. Z jeho strany to bolo iné, ale z mojej bohužiaľ nie. Tak sme zostali iba kamaráti, pretože to nejde siliť

madeline1
1. nov 2021

@leeo ano, ale autorka sama pise, ze konkretne ten druhy pije, fajci a je zaletnik...

madeline1
1. nov 2021

Tomu prvemu daj sancu. Alebo si uzi s druhym a nasledne daj tomu prvemu sancu. Pritazlivost moze nabehnut a predsa ked ste dlhorocny kamarati, sympatie tam urcite su aj z tvojej strany. Urcite to nie je len o tom, ze si ho vazis, musi sa ti zdat byt vpohode aj vizualne...skus vztah, skus sex, mozno budes spokojna a potom ta bude aj viac pritahovat. Pritazlivost je niekedy aj ako tunelove videnie...nemusi prist hned, proste sa nanho budes "divat" dlhsie, zrazu sa ti bude zdat po vsetkych strankach lepsi...mozno ten druhy by ta nevedel ani pomilovat, ale skusit to samozrejme mozes...

neowise
27. nov 2022

Podľa toho, čo som prečítal v tejto diskusii, tak evidentne ten prvý je v ťažkom friendzone a zjavne sa odtiaľ nemá šancu vyškriabať. Čo by som ti mohol poradiť, tak tomu prvému radšej nepleť hlavu, vonkoncom nedávaj ani falošne nádeje, veď sama to vo svojom vnútri nechceš. Vysvetli mu to čím skôr na rovinu, že nič viac nebude, nech si nerobí zbytočne plány s tebou, keď sa to aj tak nikdy neuskutoční. Neboj sa mu to povedať priamo. Ak nie je ješitný a veľmi urážlivý, tak to pochopí a možno aj po čase bude ti vďačný, lebo týmto gestom uvolnis miesto pre inú zenu, ktorej on nakoniec môže sadnúť. Čo sa týka toho druhého, tak je to čisto v tvojej réžii. Ak ta chémia len tak strieľa z každej strany, tak to vyskúšaj. Možno budeš prekvapená. Ale ak by sa stalo to, čo mnohé ženy písali, že ti to s ním nevyjde, aspoň budeš mat o skúsenosť viac. Nevyskúšaj, nevieš. A ako žene, ktorá má nad 40 rokov verím, že je to oveľa ťažšie niekoho vhodného stretnúť, sadnúť si s ním po každej stránke a ešte aj stihnúť dieťa. Príprav sa aj na takú možnosť, že možno s niekym sa ti to dieťa podarí splodiť (kto vie, možno aj s tym druhým), ale vychovávať dieta budeš nakoniec aj tak sama, čo nie je take neobvykle v dnešnej dobe. Je to ťažké, ale nie nemožné. Mám jednu kamarátku, ktorá takto porodila syna tesne pred 40. Vychováva ho sama, biologicky otec sa k dieťaťu nepriznáva, ale čuduj sa svetu, ona je šťastná a je rada, že má takeho skvelého syna. Takze držím palce pri rozhodovaní 😉

Strana
z2