icon

Vyspala som sa s mužom mojej maminy

25. feb 2025

Neviem ani ako začať.
Mam 20 rokov, moji rodičia su rozvedeny moja mama ma muža už 6rokov su spolu, cele to začalo v lete na oslave mojej 20tky , mali sme doma oslavu po oslave šla moja mama na nočnu do prace, ja s jej mužom sme si dali večer vino a tam to celé začalo pohľady dotyky až sme nakoniec skončili v posteli a odvtedy to je pravidelne, on ma 43rokov a neskutočne ma pritahuje, aj ja jeho aj si skvele rozumieme chce to s mamou cele ukoncit len nevieme ako jej to povedať a chce aby som s nim odišla žit do zahraničia ..nechcem ublizit mame ale zivot to proste takto zariadil.. len neviem ako budeme potom fungovat dalsj ako rodina

Strana
z3
nin12345
25. feb 2025

Ako rodina budete fungovat dalej istotne skvelo presne tak ako doteraz 🙂

ukulela
25. feb 2025

Wtf??? No nebudete fungovaťako rodina. Ende, šlus,finito. Ty vole... sup na mladú, šup na milfku ... žrebec si môže vyberať.

zuzanita1609
25. feb 2025

V ktorej časti Slovenska sú teraz prázdniny? Východ, západ, stred?🤭

sisa_s
25. feb 2025

Studuj gramatiku namiesto chrapania s chlapom o 23r starsim

deedol
25. feb 2025

@zuzanita1609 zapad 🙂

a autorka, nie ze "vyspala som sa", to by bolo, ze 1x. ty s nim spavas.

aurinia
25. feb 2025

@sisa_s 😂😂😂😂😂

katica06
25. feb 2025

@zuzanita1609 stred až na ďalší týždeň, to tu ešte budú príbehy 😱

evaachesa
25. feb 2025

Nevieš ako budete fungovať? No tak to je fakt veľmi ťažké si predstaviť. 🤷🤦🏻‍♀️

jana_eyre_2
25. feb 2025

Ja dúfam, že presne takéto podobne príbehy sú vymyslené...

autor
25. feb 2025

@zuzanita1609 myslim ze zapad🙂 ale bodaj by to bol vymysleny pribeh ale zivot pise pribehy ktore nevymyslis 🙂

Na jednej strane sa zato hanbim a zas na druhej strane je on laska mojho zivota

evaachesa
25. feb 2025

Keď toto dokázal urobiť (a stále robí) žene s ktorou je 6 rokov, počkaj si ešte ako podvedie teba. Urobil raz, urobí znova.😏

zuzanita1609
25. feb 2025

A veď, najlepšie obišiel ten ", borec", škoda len,že ťa netrasie od zhnusenia... spať s niekým,kto spáva s tvojou mamou 😏. Ale práve pre tieto "pravdivé" príbehy koník ešte funguje 😁.

nin12345
25. feb 2025

Len taka otazka zo zaujimavosti: nepride ti nechutne ze spava aj s tvojou matkou aj s tebou? Ak to nie je vymyslene tak je to dobry humac

rozculena
25. feb 2025

@nin12345 práve som to chcela napísať

autor
25. feb 2025

Oni spolu nespia tak niesom zhnusena.. a som pravdepodobne s nim aj tehotna kedze mi meska menstruacia

zuzanita1609
25. feb 2025

Takže tak... príbeh ktorý píše" prežíva" nejaký uchylný 🐦

nin12345
25. feb 2025

Tak gratulujem k prirastku 🙂

loliki
25. feb 2025

Ani vas nenapadlo, že by si sa mohla chránit pred tehotenstvom? Alebo ste to tak plánovali? Mamu teda potešíš, s takouto novinkou. Chlap odíde, ak stihne. No, gratulujem.

ukulela
25. feb 2025

Jasne, vždy je to tak, ze spolu nespavaju. Pri zmienke o tehotenstve to uzatvaram ako fake story.

bu_bu_bubak
25. feb 2025

Ked pride mama domov, pusti jej "Sweet home Alabama"....mozno zacne nieco tusit.

evaachesa
25. feb 2025

Takže vy budete mať bábätko a mama infarkt. Krásne od teba. Ale tiež si myslím že je to skôr vymyslené. 😁

xena_
25. feb 2025

Tak to máš super. To bude vaše dieťa zároveň jeho nevlastné vnúča a tvoj nevlastný súrodenec. 🤪

brloh
25. feb 2025

Tak s mamou sú 6 rokov a nespali spolu? A ty už si tehotná... okay... 😅

loliki
25. feb 2025

Tehotenstvo oznám najprv otcovi dieťaťa. Uvidíš, ako sa zachová.

dianka3
25. feb 2025

Ty si riadne na hlavu co tak navštíviť psychiatra? Apropo starý ta časom omrzí nájdeš si sebe rovného a karma ti dá že práve tvoj mladý bude spávať s tvojou mamkou 😉 A kopne ta v riť

macatt
25. feb 2025

Len sa pripravte, že vás mama oboch vyšmarí na ulicu, tak hádam má láska tvojho života pripravené pre vás bývanie..
Ublížila si človeku, ktorý ti dal život, ktorý ťa z celého srdca miloval, ktorý ťa vychoval a celý život by pri tebe stál..
To všetko si vymenila za bezcharakterného, nadržaného chlapa..

a_andrejka4
25. feb 2025

To rodinne pripady si pozerala? 😄

123profil321
26. feb 2025

Ty si teda iná chudeda, ak je toto pravda

sandri_8
26. feb 2025

@a_andrejka4 Nakoniec bola tehotná aj mama aj dcéra,tú časť som náhodou videla 🤣 a chodili kočíkovať spolu.

lb1984
26. feb 2025

Keď toto nieje vymyslený príbeh tak je všetko v háji. Jedno nech mi niekto vysvetlí to je tak extrémny problém s niekym najprv niečo ukončiť a až tak si začať s druhým zvlášť ak sa to týka najbližších ľudí? Veď to zaberie ani nie 5 minút a večer už môžu .... kolko chcú s kým chcú. Prečo si to vobec ľudia robia keď vôbec nemusia?
No za mňa rodina? Bola si ty a mama a takto zničiť dôveru tak tvoja mama bude musieť mať sakra silný cit k tebe a neviem čo všetko ešte k tomu ak takú podpasovku dá. Otázne je či za stratu dôvery medzi matkou a dcérou vôbec nejaký chlap na svete stoji. Veď to je úplne cudzí človek ktorý o mesiac môže byť inde.... Každopádne ja tomu moc ani neverím čo za "skvelú" dcéru by toto svojej matke urobilo a čo za "charakter" chlap by musel existovať 🤦‍♀️

Strana
z3