icon

Výzvy sexuálnej frustrácie v manželstve

arrest
10. dec 2025

Ahojte. Nas problem je asi kazdemu znamy.
Mam 37, manzelka ma 36 a mame 5 rocneho syna.
Ja pracujem ako veduci oddelenia velkej firmy, pracovnu dobu mam 7-15 len v pracovne dni. Manzelka pracuje v butiku v nakupnom centre. Tam pracuje systemom kratky dlhy tyzden od 9-21 teda 12tky aj vikendy atd. tzv: “kolotoc”.
Pracu ma nenarocnu, nenarobi sa ako zeny v Lidl.
Ani v domacnosti to nema narocne, ked je napr. Cely vikend v praci ja sa v pohode o chlapca postaram, navarim upracem atd. Ak je chory, ostavam doma ja vybeham doktorov lebo mam pracu kde si to mozem dovolit. Osobne si myslim ze pomaham viac ako vacsina muzov aj co pocujem v praci, ked sa bavime.
Manzelka ak ma volno tak odvezie chlapca do skolky a ide si zacvicit a je doma- venuje sa sebe, ja chodim domov okolo 15:30. Byvame v dome takze mame aj dostatocny priestor.
Snad som nas “zivot” opisal.
Problem je sex. Mame ho raz za tyzden. Kedysi sme mali sex kazdy den, niekedy aj 2x za den a ja som si na ten standard zvykol avsak posledne 2 roky je to bieda, mozno tak 1x do tyzdna. Ja osobne som z toho neskutocne frustrovany. Ak som skusal nadviazat debatu na tuto temu odpoved bola ze nema chut, alebo je unavena (ale z coho?) alebo dokonca ze ak sa mi nepaci nemusime mat vobec- v skratke je tvrdohlava.
Posledne mesiace som sa velmi zblizil s kolegynou z ineho oddelenia teda nie je moja podriadena. Je len o 2 roky mladsia od manzelky ale srsi z nej sexualita.
Zakazdym ked ma manzelka vecer odmietne rozmyslam ake by to bolo s kolegynou. Ako sa hovori ide po mne ale zatial to stale zahram na vtip alebo nejak inak sa vykrutim z jej navrhov. V pripade rozvodu s majetkom problem nebude, vsetko je moje, dom aj 2 auta. Vsetko som nadobudol pred manzelstvom, takze ja o vela nepridem skor manzelka, nebude mat kde byvat lebo nic nevlastni. Bol som sa poradit s odbornikom na vztahy a v podstate mi dal za pravdu ze frustracia zo sexu moze byt zlomovym bodom manzelstva nech je akokolvek krasne. Pretoze my teda z mojho pohladu iny problem nemame, prnazi mame dost, chlapec je zdravy. Skratka zivot je brnkacka, Rozmyslam nad 2 alternativami:
1. Bud sa rozvediem ale to potom neviem ako bude s chlapcom, pravnik mi tvrdi ze na 90% ho dostanem do plnej opatery, lebo manzelka nema prijem aby utiahla sama domacnost aj pracovnu dobu ma zlu atd. Je tam viac faktorov v moj prospech, v najhorsom pripade by som skoncil so striedavou starostlivostou teda 50/50 a nic by som jej neplatil. Ak by chlapec bol v mojej starostlivosti, nechcel by som od nej ani cent- viem kolko zarobi a to by ju znicilo.
2. Zacnem manzelku podvadzat s kolegynou a stale ak ma manzelka odmietne podvediem ju s kolegynou alebo si najdem inu milenku, spolocnicku a budeme nadalej manzelia a snad sa nato nepride. A ak nato aj pride podla mna by vzhladom k zivotu aky pri mne ma pred tym zatvorila oci.
Som z toho velmi nesvoj, ani vo sne by mi nenapadlo ze takto dopadnem, to som sa ani zenit nemal. Nepoviem kebyze mame po 55 ale vo veku aky mame mi to pride divne, ze manzelke zrazu nechyba sex. Nemyslim si ze niekoho ma, okolo domu mame kamery to by som videl ze k nam niekto chodi alebo ze manzelka odchadza. Alebo je velmi sikovna- ale snad nie. Bol niekto v podobnej situacii, ako z toho von?

Strana
z5
janinah
10. dec 2025

A ani slovo o tom,ci ju ľúbiš....
A ked tvoja sexi kolegyna po par rokoch zovsednie,sex bude raz za tyzden mozno menej tak co? Zas o dúm dál?

anonym_98578c
10. dec 2025

Wtf,toto čo som prečítala 😂 Neviem,ale brať sex ako základný kameň vzťahu/manželstva je choré pokiaľ nemáš 20 a rozum v nohaviciach.Kľudne sa rozveď,tvoja žena o nič nepríde.Dúfam,že ti ešte pred rozvodom stihne ona nasadiť parohy😭🤣

arrest
autor
10. dec 2025
@janinah

A ani slovo o tom,ci ju ľúbiš....
A ked tvoja sexi kolegyna po par rokoch zovsednie,sex bude raz za tyzden mozno menej tak co? Zas o dúm dál?

@janinah samozrejme ze ju lubim, kupujem jej pravidelne kvety, pozyvam na vecere, dokonca dostane aj darcek mimo sviatkov ;) ale na poradni mi vraveli ze laska a sex su 2 rozne veci a pokial nie su v harmonii, tak jedno nepotiahne druhe.

arrest
autor
10. dec 2025
@anonym_98578c

Wtf,toto čo som prečítala 😂 Neviem,ale brať sex ako základný kameň vzťahu/manželstva je choré pokiaľ nemáš 20 a rozum v nohaviciach.Kľudne sa rozveď,tvoja žena o nič nepríde.Dúfam,že ti ešte pred rozvodom stihne ona nasadiť parohy😭🤣

@anonym_98578c tak byt odmetnuty 5x za tyzden “zaboli”

januska12323
10. dec 2025

Prišiel si si o odobrenie nevery?

anonym_98578c
10. dec 2025
@arrest

@arrest tak očividne asi ona nie je spokojná s tvojim výkonom,alebo ťa predbehla s iným😀

anonym_a85089
10. dec 2025

Keď budeš 12h sedieť,len na riti,prídeš vyflusnutý,ako handra...k ostatnému sa nevyjadrujem,snáď len,podľa opisu si jednoduchý Jožko,nemáš sex, podľa tvojej predstavy,hneď rozvod...

petamich
10. dec 2025

Ak toto su jedine dve moznosti, ktore vidis, tak potom tvoju zenu lutujem.

anonym_6ec327
10. dec 2025

@arrest mám manžela presne ako ty, v tej túžbe po sexe , 2x denne mu je málo (teda bolo by mu malo), je to otázka dňa , roky rokúce
Všetko máme , 2 deti, auta , dom, investičné byty , všetko
Ale! Sex nie je dennodenne a to je kurva problém!
Pretože kedysi bol. Omg
Nájdi si frajerku, odbremeniš manželku a poďakuje ti

anonym_9ec056
10. dec 2025

@arrest psychická únava je oveľa horšia fyzická, to ti potvrdí každý odborník.
No a idem k tomu, čo píšeš... Treba si sadnúť a nie len prísť na sex za ňou. Samozrejme, že ťa kopne do prdele.
Už len, že rozmýšľaš nad neverou, či rozvodom, si ukázal za čo ti stojí tvoj vzťah / manželstvo.
Aj mi sme a manželom prešli všetkým možným a dokonca on nemal chuť na sex. V živote ma nenapadla vtedy myšlienka - rozvod, či milenec...ale každý sme iný

deti95060810
10. dec 2025

tie dve alternatívy sú "TOP"
to ako by si jej dal na výber nech sa odstrelí alebo obesí.
ako človeka by som ťa nechcela. si namyslený tĺk ktorý má o sebe veľmi vysokú mienku. Vieš aký chlap je pre ženy najviac príťažlivý? Chlap s funkciou. Takže ak ťa za chvíľu kopnú do r*ti tak asi aj kolegyňa prestane mať záujem.

anonym_a9876d
10. dec 2025

Ludia su vselijaki, ja tiez ked som bola slobodna a mladsia, tak som mala sex aj viackrat za den, aj milenka som bola a muzi to opisovali dookola, ako su zeny frigidne atd., teraz popri narocnej praci, detoch a domacnosti som rada, ze zijem a ze ma nikto nechce obtahovat 4x denne, lebo by ma j*blo🤣 ale mozes zit len s milenkami do konca zivota a vzdy si najst nejaku novu, je to cesta

anonym_90ecd9
10. dec 2025

Vies ako sa hovori-kto chce hlada sposoby, kto nechce hlada dovody...
ty si hladas uz iba dovod ako z toho von. Skus ist na to opacne. Ak teda si stojis za svojim aspon nepis ze svoju zenu milujes. Lebo takto milujuci partner istotne nerozmysla.

anonym_6ecc6f
10. dec 2025
@arrest

@arrest spýtal si sa jej na dôvod, prečo ťa odmieta? Ja ťa celkom chápem, toto nie je dlhodobo udržateľné

anonym_0aeb65
10. dec 2025

Tak na tvojom mieste sa o tom este porozprávam s manželkou, skúsim jej opísať aký dôležitý je pre mna aj sex (nie len laska) a samozrejme by som povedala aj aké je riešenie...ze to čo ti bude odmietane doma, zrejme budes chcieť/musieť kompenzovať inde.

morpheuss
10. dec 2025

Jednoznačne možnosť číslo 2...
Zašukáš si raz týždenne doma a pár krát s kolegyňou. Čiže budeš mať kopec sexu... budeš veselší, pohodovejší... nebudeš zúfalo prosíkať o sex vlastnú manželku. Budeš pre ňu ešte viac príťažlivý, zatúži po tebe znova... a budeš mať ešte viac sexu...
Najhorší možný scenár? Že ti na to manželka príde alebo že sa zaľúbiš do kolegyne a rozvediete sa... čo je vlastne možnosť číslo 1. Čiže ak si vyberieš možnosť 2, v najhoršom prípade skončíš s možnosťou 1. V najlepšom prípade sa ušukáš k smrti...

anonym_fe0609
10. dec 2025

Tak ale to je všetko materiálne, tie večere, kvety... Zaujímas sa o ňu? Vieš, ako sa cíti? Aké sú jej potreby? Bol si pri nej len tak a užíval si si jej blízkosť, vôňu, tlkot srdca (bez bočných úmyslov)? Lebo toto je to, čo ja na mojom manželovi milujem. Nič nečaká, len si toto všetko užíva (keď sa popri povinnostiach podarí) a dostane sa niekedy aj ďalej. Ale vôbec sa nikto neuráža, ani nie je sklamaný, lebo tá podstata je o inom.
Mne pripadá, že ti chýba ten single život.
Bože, ja by som ťa do gul nakopala 🤮🤮 za tvoju ženu.
Nemôžeš masturbovať?

morpheuss
10. dec 2025
@anonym_fe0609

Tak ale to je všetko materiálne, tie večere, kvety... Zaujímas sa o ňu? Vieš, ako sa cíti? Aké sú jej potreby? Bol si pri nej len tak a užíval si si jej blízkosť, vôňu, tlkot srdca (bez bočných úmyslov)? Lebo toto je to, čo ja na mojom manželovi milujem. Nič nečaká, len si toto všetko užíva (keď sa popri povinnostiach podarí) a dostane sa niekedy aj ďalej. Ale vôbec sa nikto neuráža, ani nie je sklamaný, lebo tá podstata je o inom.
Mne pripadá, že ti chýba ten single život.
Bože, ja by som ťa do gul nakopala 🤮🤮 za tvoju ženu.
Nemôžeš masturbovať?

@anonym_fe0609 Touche...
Ľúbiš ju?
Áno, kupujem jej kvety, večere...

Akože wtf? 😂

anonym_fe0609
10. dec 2025
@morpheuss

@anonym_fe0609 Touche...
Ľúbiš ju?
Áno, kupujem jej kvety, večere...

Akože wtf? 😂

@morpheuss ja aj svokre kúpim kvet, ale tá láska nám chýba 😂😂

anonym_c4e9bd
10. dec 2025

Bože môj, že sex je ,,iba!” 1x týždenne!😂
Čo by môj muž za to dal😂
My ak máme 1x mesačne, tak si poviem, že wawww… som sa hecla😂
Ja začínam byť vyslovene alergická už len na to slovo, že sex. Čím viac za mnou behá jak psík, tým väčší odpor vo mne vyvoláva.
Nechápem, že chlapi sa stávajú vyslovene otrokmi svojich vtákov a okolo toho sa im točí svet. Nemajú sex toľko koľko si ich vták pýta a už si idú hľadať milenky, alebo sa idú rovno rozvádzať! Sú frustrovaní a je im úplne jedno, že zničia rodinu, deti nechajú v kľude pendlovať s igelitkou v dnešnej modernej striedavke, hlavne, aby ich ctený vták bol vytrasený! Oni fakt nemajú rozum (poniektorí, nech ich zas nehádžem do jedného vreca) ale jednajú úplne pudovo, jak také zvieratká.
Vieš čo? Prajem tvojej žene CHLAPA a nie toto, čo má momentálne doma, ktorý sa podriaďuje len svojmu vtáku a čaká, že ten vták, bude ovládať aj ju, len je nejak frustrovaný, pretože sa mu to nejak nedarí!

nufafa
10. dec 2025

@anonym_c4e9bd made my day 😂😂😂😂 🥇👍

anonym_678cf7
10. dec 2025

je mi velmi smutno, ked to citam, namiesto siahodlheho opisovania, ako pretiahnes inu a rozvodu, si mohol energiu dat do komunikacie s manzelkou, ver, ze keby ste pre vztah urobili nieco navyse obaja, nielen ona, ale aj ty, mohlo by sa to zlepsit. Moj muz, ktoremu nestacil sex 2 x tyzdenne utiekol na zoznamku, ja som to psychicky nezvladla a on to lutuje, ine uz prestali existovat, ale uz co sa stalo nevrati spat, tiez nekomunikoval so mnou, ale rozmyslal ako najvacsi zbabelec, neurob tu istu chybu

anonym_6d2a6e
10. dec 2025

No, fuj. Takého hnusaka by som doma nechcela

biba_18
10. dec 2025

takže všetko v poriadku, možme sa rozviesť, majetok je môj a manželka nech si ide. tomu sa povie láska 🥰

biba_18
10. dec 2025

@anonym_6d2a6e ho hezky

mane01
10. dec 2025

@arrest nepadli ste len do nejakého stereoptypu? Však ste mladi… neexistuje, že nemá chuť… ja by som skúsila nejaký spolocny víkend bez dieťaťa, ak by sa dalo nechať ho u babky alebo také niečo. My mame deti už staršie, ale keď nie sú doma, sme ako takí pubertaci.

zobaka
10. dec 2025
@mane01

@arrest nepadli ste len do nejakého stereoptypu? Však ste mladi… neexistuje, že nemá chuť… ja by som skúsila nejaký spolocny víkend bez dieťaťa, ak by sa dalo nechať ho u babky alebo také niečo. My mame deti už staršie, ale keď nie sú doma, sme ako takí pubertaci.

@mane01 on namiesto toho aby pre nich dvoch nieco vymyslel, radsej kalkukuje s rozvodom, asi taky uzasny muz nebude ked zena nema chut

anonym_ecc6a5
10. dec 2025

@arrest mozno ju to uz nebavi alebo ju to s Tebou uz nebavi.
A chapem ze ako pracujuca mama 5rocneho dietata ma ine priority/tuzby ako sex kazdy den

renesance80
10. dec 2025
@arrest

@janinah samozrejme ze ju lubim, kupujem jej pravidelne kvety, pozyvam na vecere, dokonca dostane aj darcek mimo sviatkov ;) ale na poradni mi vraveli ze laska a sex su 2 rozne veci a pokial nie su v harmonii, tak jedno nepotiahne druhe.

@arrest aha na poradni povedali tak sa tak ide diat, presne priklad chlapa , ktory ak by zena tazko ochorela a uz by sex nebol mozny usiel by za inou , taka 99 percentna klasika

zara3
11. dec 2025

@arrest uprimne?
Akoze dokazem pochopit aj teba, pokial by jej na tebe nezalezalo. Ze by si jej nechybal, to odmietanie zaboli.
Ona pokial ma taky zivot, aj ked 12ctky, nema len jedno dieta, neni zodreta z fabriky, z obsluhovania v obchode, v nemocnici zo starani sa o druhych... taka praca je lahka, len psychicky unavna. Ty sa staras o maleho viac ako ona - davas mu viacero casu - ale to ta nerobi lepsim rodicom.
Z jej strany, je sebecka? Ano je. Ze ta nepodvadza? Za to by som ruku do ohna nedala, ze nieco nebolo alebo neni. Za cely den v praci a taky kolotoc v tyzdni a nevynahradi si cas pre vas?
Ja mam viac deti a po nocnej este ku tomu ozaj som vycerpana. Ona nema paru co to je byt unavena. Ked ma cas sa este o seba starat. Ja som rada za sprchu, natoz nejake zehlenie vlasov - niekedy ani nestiham len rychly make up.
To aky si su len dlhodobe nervy, ktore uz idu napovrch. No bola by som zvedava, co by tu readily, keby bolo naopak. To hned ze nechaj ho, zober si dieta a vykasli sa na neho.
Nehovorim, robis aj ty zle. Rozvod?
Milenka?
Ano sex je dolezity, jak laska a patri to do vztahu. Je daco ine, ked je v tom choroba a tak.
Mal by si to skusit este s manzelkou dat dokopy. Ked ta odmieta, preco tomu tak je. Povedz jej, ze ti chyba nie len sex, ale aj ona (Pokial tomu tak je a nedokazes si bez nej zivot predstavit, lebo tota milenka v tvojej hlave je len truc a bezmocnost). Cakaj co ti povie, mozno ma nejaky problem a nechce ti povedat, mozno sa jej tolko nevenujes(?), mozno ju nieco trapi v zivote, no ale mozno uz tiez premysla, ze uz ta nechce alebo niekoho ma/mala.
A co s milenkou? Uzijes si, ale to ze zene ublizis ti nevadi? Co jak by si sa zachoval, keby bolo naopak? Jak by ti bolo? Ci by ti to bolo jedno? Ked hej, vies zabal to nema nic cenu napravit, taky vztah neni vztahom, ale vezenim. A co keby si nebol jediny milenec a chytis volaku chorobu a das ju zene doma? A co ty vies, keby si mal totu, uz ti nic nebrani mat viac mileniek ze?
Nebud si isty, ze dieta budes mat v opatere, peniaze niesu vsetko, ale dobro pre dieta. Aj keby si mal miliony, ale to, ze vyhladavas milenky a mas taky pristup ku vlastnej zene, moze sud a socialku odradit, lebo niesi schopny dat stabilitu do zivota svojho dietata, lebo ty zrobis tu chybu a nie zena. Sud a socialka sa budu pozerat na stastie dietata a aj keby mu tvoja zena mala dat chlieb s maslom, nechat pracu pre neho a najst si poziciu upratovacky, len preto aby mohla byt s nim, je veru v ociach socialky viac obetavy a milujuci rodic ako ty. Uz len preto; ze premyslas, ze jej nic nenechas, ze ju ponizujes za to, ze nema a nevlastni nic, ale to, ze ti dala dieta a zije s tebou aj napriek tvojim vysokym pozadavkom. Ziadna milenka, alebo ina zena, nemoze zobrat jej miesto v tvojom zivote, ako tvoja zena a matka tvojho dietata, tak by si ju mal aj takto respektovat a ctit.
Mozno si jej to aj vycital niekedy, ze ako ku tebe prisla, ze nemala nic a ze vsetko je tvoje? Ako by sis sa citil na jej mieste? Ci by si mal chut s tym clovekom milovat sa aj ked v jeho ociach si nic? A cokolvek spravis pre toho cloveka nikdy nebude nieco podstatne a ten clovek to len zmetie zo stolu? Aj po rokoch?
Zamysli sa.

Strana
z5