Dali by ste šancu vzťahu s mužom, ktorý je ešte ženatý, ale už žijú oddelene? Alebo trvať na rozvode a až potom sa pustiť do vzťahu?
@katkazocele veď práve.. mne popod nos, že je rozvedený a túži ešte po rodine a v skutočnosti bol ženatý s 3 deťmi 😨🤷🏻♀️
@nikaeli smiem vedieť kde ste a ako spoznali? Kde sa dá stretnúť takýto exot 😅
Ja by som do takého vzťahu nešla, nechcelo by sa mi byť nejakou náplasťou, ženou ktorá by ho mala dokopať ukončiť predchádzajúci vzťah.. do vzťahu máme ísť uzdravení, bez boľačiek, a hlavne slobodní s vyriešenou minulosťou..
Nekomplikuj si zbytocne zivot alebo skus pozriet tu na koni podobne diskusie typu “Mam vztah so zenatym”. Pomoze to vytriezveniu…
Osobne by som mu povedala, ze si s nim zacnem az ked bude mat dorieseny/vysporiadany svoj sucasny vztah (rozumej rozvedeny). Tebe tvrdi, ze ziju oddelene a doma mu nic netusiaca zena chysta veceru a tesi sa kym pride domov…
@nikaeli počkať, ja som to pochopila že ťa mal len ako bokovku, prečo teda tí hovoril o dieťati? A takýchto veciach??? Ved musel vidieť že ty to myslíš vážne, to mu akože bolo jedno že ty sa zaľúbis do týchto sľubov/predstáv a potom by ti len tak mimochodom povedal že sorry nič z toho nebude, lebo som šťastne ženatý? 😁😅