Vzťahy
Ahojte,
chcela by som poradiť. Ide situáciu, v ktorej sa momentálne nachádzam a neviem, čo si úplne počať. Aby som bola úprimná, rok dozadu som sa zoznámila online formou s jedným mužom, veľmi random, pretože som sa v období silnej prokrastinácie raz v noci zaregistrovala na Pokec, keďže ako mladšia som sa na ňom zabávala v spoločných chatoch. Podobne to bolo aj teraz, ibaže pár dní na to som odpísala na jeden komentár a tak nejak to už išlo.. nechcem rozoberať detaily, keďže téma online spoznávania je sama o sebe pekne tabu a predpokladám, že viacero z vás tu bude voči tomu tak či onak skeptických, ale za mňa môžem povedať, že sme si sadli. Sama nepreferujem tento druh kontaktu, ale v tomto prípade mi to vôbec neprekážalo, myslím v rovine, kedy viete, že sa nejedná len o taký kontakt.
Aby som sa ale finálne dostala k podstate, tak práve minulý mesiac, po roku sme sa mali stretnúť na jednej akcií, nedohodli sme sa presne, ale bolo to v pláne. Akurát tým, že ja nežijem momentálne na Slovensku a nakopii sa mi povinnosti plus návšteva rodiny, tak som to prosto vypustila. Nemám sa na čo vyhovárať, lebo jednoducho je to ak. Napadlo mi to, až pár dní na to, pretože sme o tej téme spolu nekomunikovali. Týkali sa všeobecne iných vecí, hoci predtým sme sa o tom rozprávali. No a teraz, mesiac potom, komunikácia utichla, od neho a ja mám pocit, že som ho tým sklamala, čo bude asi aj pravda.
Preto by som sa chcela spýtať, čo by bolo vhodné mu ohľadom toho napísať. Ospravedlnila som sa, ale príliš to nemalo efekt. Cítim sa za to zle a neviem, akým spôsobom by som ho mohla dosiahnuť v tom, čo mu chcem povedať alebo ako mi to chcem povedať. Možno to, čo píšem znie v istom bode ako banálna situácia, ale mňa to trápi a bola by som rada, keby ste sa na to skúsili pozrieť z objektívneho hľadiska.
Ďakujem a prajem príjemný večer🙂.
@1ivanka1 práve to bolo presne opačne, ja som bola iniciátorom, nie on🙂
@1ivanka1 vo všeobecnosti všetkých tých stretnutí, ktoré boli niekedy navrhované, akurát tam bolo veľa iných komplikácií z jeho strany a práve teraz toto jedno sa malo zrealizovať, ale nakoniec sa tak nestalo
Och, už len keď to čítam, mám pocit, že je s tebou nuda a zaspala by som pri prvej vete. Keď máš takú "výrečnosť" aj v skutočnosti. Píšeš o všetkom a pointa v jednej vete. 🤭
A teraz k odpovedi. Prešla ho trpezlivosť. Dával ti šancu rok. 💪
Ak by záujem mal, stretko by navrhol sám a nečakal by rok. Za mňa strata času. Ale však napísať mu môžeš, čo tým stratíš?
@tosomja ďakujem, pani, za zhodnotenie môjho charakteru teda:ddd celkom nonsens heh. Keby som z toho nebola frustrovaná, napíšem to v dvoch vetách. No nevadí, tu som asi ani nič iné nemohla očakávať.
a nebude to nejaky manipulator co sa len zabava na tebe? pripadne ci nie je zenaty alebo zadany
@amelishere tých tém, ako niekto prežíva akýsi virtuálny vzťah je dosť. Z môjho pohľadu, je to niečo nereálne. Nie je to skutočne. Písať si krásne romantické veci a sedieť doma v starej pyžame pred TV je proste hlúposť. Ak ste si sadli, najneskôr po mesiaci ste sa mali stretnúť. Plakať po roku písania, že komunikácia utichla, je smiešne.
Teraz chceš co? Ospravedlniť sa mu a písať ďalší rok?
Naozaj strata času. Jediný zmysel vidím taky, ze mu napíšeš vtedy a vtedy budem doma, vidíme sa? (Dúfam, že nie zas o rok....)
@amelishere mne sa praveze tvoj pisomny prejav velmi paci, to je tu na mk dost nevidane :D
@caroline_ súhlasím, aj mne. Zvyčajne keď je niečo take dlhe, tak to ani nečítam 😂 a toto som precitala hneď 👍🏼
@amelishere mne to pripadá tak, že on sa ani stretnúť nechcel, keby chcel, tak ta po príchode na Slovensko hneď ,,otravuje,,. Možno je ženatý a na pokeci chcel len pokecať ☹️
@dzt @caroline_ ďakujem🙂 ono je to možno pravda, že nemal a minimálne, pokiaľ mal, tak som ho sklamala, ale to sa nedozviem. Akurát, pre mňa je ťažké si to pripustiť, pretože hoci som s ním nadviazala kontakt iba online, zdieľala som s ním dôležitý prelom z osobného života a celkovo mnoho detailov o sebe. A z jeho strany som to pociťovala tiež. Len problém bol, že obaja sme z diametrálne odlišných svetov, čo bol aj jeden z dôvodov, prečo sa odhodlal sa so mnou stretnúť až teraz po roku, aspoň podľa jeho slov... No ale čo vám poviem, ani ja nie som dva razy happy, že riešim takéto problémy online, navyše v 19🙂)) i'm super crazy person, i know
Ak by mal záujem, tak sa snaží. Možno už spoznal niekoho iného, alebo niekoho má.
@nikolka1986 nevylučujem to🙂
Podla mna Keby si ho ozaj chcela stretnut tak čas by si nasla. No zamerne si sa snim nestretla Lebo tebe to tak vyhovuje ze je to tvoj kamos na pisanie si. Nechcela si prist o tu iluziu co o nom virtualne mas nazivo moze byt uplne iny pocit z neho. Plus zjes mimo nema to vobec zmysel ho stretnut Lebo vies aj sama ze tam nie je sanca na vztah . Plus on nikdy nemal zaujem sa stretnut si si toho plne vedoma ze to bol tvoj napad. On si jednoducho nasiel iny objekt zaujmu Mozno v realite Mozno online. Ak aj nejaky zaujem mal uz opadol ked vie aka si. Ze si mala vela reci o stretku a skutek utek. Lenze tebe bolo dost fuk kym si mala sancu sa snim stretnut to naozaj urobit a teraz si smutna Lebo na to pisanie si si zvykla bolo to nieco prijemne. Mozno nemas butlavu vrbu tam kde zijes, on Mozno ani nie je single kto vie . Casto sa zadani namotaju na hociaku zenu z pokecu len koli tomu pocitu ze ich Niekto vypočul. A toto sa stalo aj tebe podla mna. Ty si sa namotala do tej predstavy kamosa co ti online kazdy den nieco mile povie napise. Nema zmysel sa mu ospravedlnovat ani vnucovat. Ten rok je skor o zvyku . Mala si len 18 teraz len 19 pre teba to moze byt dlha doba . Pre toho Chlapika nic podstate takych moze mat xx takyto co vypisuju vacsinou maju tych objektov zaujmu viac. A v podstate ziadny. Virtualna realita nie je realita. Move on girl . He’s just not that into you.
@amelishere celkove mi to doslo , ze co toto....za prispevok. Az ked som si precitala tvoj vek , 19. Inak som myslela, ze pacient zo psychiatr.oddelenia. venuj sa nadalej literarnej cinnosti, pisanie nezmyselnych litanií o nicom ti ide, citalia o počte 0 až 5 sa snáď nájdu.
Zdieľam názor @miadi. Tiež to skôr beriem tak, že tebe v skutočnosti ani nejde o vzťah (čakáš, že odíde s tebou? Alebo sa kvôli nemu vrátiš na Slovensko?). Si zvyknutá na to, že si s niekým píšeš. On pravdepodobne tiež. Koľko má rokov? Lebo ja byť na mieste "namotaneho chlapa" a vedieť, že baba, ktorá sa mi páči príde zajtra domov, hneď ráno jej napíšem. Neviem. Prípadne sa ozvem z tej akcie - haló, kde si?
@amelishere vôbec sa tým už nezaoberaj, hoď to za hlavu. Názov témy "Vzťahy" je scestný, žiadny vzťah ste nemali. Len ste si písali a že ste si rozumeli... no vieš, klávesnica a monitor znesú... bez reálneho, fyzického kontaktu žiadny vzťah neexistuje (je iné, keď spolu chodíte/žijete a jeden na nejakú dobu niekam odíde a neostáva iné než písanie). Si veľmi mladá, pripadáš mi osamelá, tak je normálne, že sa namotáš aj na písanie, ale z tohoto s najväčšou pravdepodobnosťou vzťah nebude. Skús vzťahy nadväzovať radšej v realite, fakt je to lepšie
@amelishere podľa mňa si si proste len zvykla na to písanie a teraz, keď prišlo k ukončeniu, tak by si to chcla vrátiť späť ale záujem o realny vzťah tam nebol ani z jednej strany. A možno aj trošku taká ženská jesitnost a urazenost. Mala si pocit, že ti takto bude písať stále a keď ti prestal, tak už ti to vadi. Taký syndróm odlozenej hračky na políčke, že začne chýbať, až keď zmizne z políčky.
Zena mu prisla na to, ze si píšete a zarazila mu to 😁 nic viac, nic menej..:
Nechce ťa ani ty jeho, ešte chvíľu budete "kamoši" a potom si naňho spomenieš maximálne raz za rok.
ešte napíš že je ženatý ale doma mu to chudáčikovi neklape a je to jasné

Tak vies mozno po roku cakania na osobne stretko sa mu nechce cakat dalsi rok a rozmyslat ci preskoci iskra alebo nie….zbytocny cas..