icon

Je bežné prvé rande v saune?

12. máj 2026

Ahojte. Stretli ste sa niekedy s tým, že ženy samé navrhnú mužovi na ich prvé rande ísť do sauny? Dnes u nás bol kamarát môjho priateľa a hovoril nám, že včera mal prvé rande so ženou a že ona sama mu navrhla tú saunu. Predtým sa videli len raz a to keď sa spoznali na nejakej akcii. Mne už pár hodín vŕta v hlave, pretože ja by som to nikdy neurobila a navyše ten kamarát má 170cm, plešinku a celkom je aj pri sebe. Ja som aj rozmýšlala keby je to nejaký fakt fešák alebo čo tak asi mám pochopenie. Nepíšte mi komentáre typu či nemám nič lepšie na práci alebo iné problémy, len zo zvedavosti...

anonym_25446c
12. máj 2026

Tak nikdy nevies ako vyzera ona… a mozno chcela schvalne saunu, chce len kamaratstvo s vyhonami a obzera si vhodny objekt.

anonym_f2eb1a
12. máj 2026

A on tam šiel¿? Zjavne si z neho vystrelila.😃

autor
12. máj 2026

@anonym_autor on ju opisoval ako zaujímavú ženu na úrovni. My sme s mužom pozerali ja neviem či si vymýšla alebo to je bežné

anonym_19be3d
12. máj 2026

@anonym_autor možno proste baba saunuje pravidelne, tak jej zo prišlo také že spojí príjemne s užitočným…každopádne my, čo saunujeme a vieme, o čom to cele naozaj je, to berieme asi ako ist do fitka alebo zabehať si… čiže za mňa nie úplne štandardný vyber ale zas… prečo nie?

anonym_08f328
12. máj 2026

@anonym_autor My sme mali s exom druhe rande na plavarni 😅. Teraz by mi to bolo divne... A prve rande v saune tiez 😅

anonym_5ffce2
12. máj 2026

Ja poznam jedneho chalana ktory miluje saunu plavanie welness. A tiež by ma tam zobral na rande. Niektori chalani neradi chodia po kavach.

marca12
12. máj 2026

Nie kazda zena ma komplexy zo seba. Su zeny,ktore su uvolnene,tolko nepremyslaju nad vsetkym a ked ma rada sauny a preferuje ich, preco nie? Vsak keby chalan nechcel,tak nejde.

anonym_b20d98
12. máj 2026

Ja túto aktivitu veľmi v obľube nemám, ale poznám veľkých nadšencov saunovania, ktorí sú tam naozaj veľmi často, chodia na rôzne saunové festivaly a rituály... viem si predstaviť, že keď príde reč pri zoznamovaní k záľubám a toto sa spomenie, že sa z toho vyvinie prvé rande tohto typu, keďže je fajn robiť aktivitu, ktorú má človek rád... kamoška takto partnera spoznala, tiež tam mali kvázi prvé rande, aj keď nebolo dopredu plánované

gab1sol
12. máj 2026

@anonym_autor a aj kamarát povedal, ako k tomu došlo? Lebo niekomu to môže byť čudné, ale viem si predstaviť situáciu mohlo dôjsť k návrhu na saunovanie. A ako bolo spomenuté, pre tých, ktorí chodia do sauny pravidelne, to čudne nie je.

anonym_9be4b0
12. máj 2026
@anonym_25446c

Tak nikdy nevies ako vyzera ona… a mozno chcela schvalne saunu, chce len kamaratstvo s vyhonami a obzera si vhodny objekt.

@anonym_25446c s výhonami je exaktné 🤣🤣🤣

andreatytler
Včera o 02:44

@anonym_autor Ak zistili ze su obaja velky nadsenci sauny, tak to by som mozno aj pochopila, cokolvek ine je ale cudne. Baba sa chce ukazat.

mandzula
Včera o 03:53

@anonym_autor Celkom nerozumiem, co chces povedat tym, ze "kamarát má 170cm, plešinku a celkom je aj pri sebe. Ja som aj rozmýšlala keby je to nejaký fakt fešák alebo čo tak asi mám pochopenie". Su dane nejake parametre na vstup do sauny?

sara07
Včera o 05:53

v tej saune môžeš byt celý čas v plachte zabalená
dokonca su aj ženské plachty kde sa vieš obalit od prs až po členky
niekto vo finskej si lahne na plachtu niekto ostane v plachte a niekto si dá plachtu len okolo bokov ... každý ako sa cíti
a pri ochladzovani tiež máš možnosti že ti nik neuvidí ani koleno
ano niekto tam chodi plachta na ramene a niekto zahalený až po uši , každého vec
a potom tu máme extrém ked sa baby vyberu v plavkách a plachte do sauny a pohoršuju sa že nahy chlap vyšiel z finskej sauny a išiel sa ochladit pod vedrto 3 metre 😂😂😂😂😂a idu na zradzu vyjst

sara07
Včera o 05:54
@andreatytler

@anonym_autor Ak zistili ze su obaja velky nadsenci sauny, tak to by som mozno aj pochopila, cokolvek ine je ale cudne. Baba sa chce ukazat.

@andreatytler nemusi
baba v saune ak nechce neukaže nič a nikde

anonym_3f8d52
Včera o 06:25

Ja mám známych, ktorí išli na prvé rande na nejaké wellness s bezplavkovou zónou (nikdy predtým som o takom niečom nepočula) a sú spolu dodnes (roky). A toto rozprávajú radi ako vtipnú historku ich začiatku.

anonym_24391a
Včera o 08:08

ja sa pridám s mojou skúsenosťou. v zime mi písal jeden môj ex, či by som s ním išla do sauny. Viem, že stále by chcel "niečo" so mnou, ale nakoľko som už vydatá, som to radikálne odmietla. poslala som ho samého a veľmi ho to nahnevalo, lebo on to odôvodnil tým, že do sauny človek nechodí sám 😀 čo som teda počula prvýkrát v živote. ja som bola sama aj v kine a to už mi prišlo skôr čudnejšie.. tak mi prosím napíšte niekto, či nejaká etiketa určuje, že do sauny sa nechodí samostatne...

andreatytler
Dnes o 02:25
@sara07

@andreatytler nemusi
baba v saune ak nechce neukaže nič a nikde

@sara07 Ale bude vyzlecena pod tou plachtou, alebo co sa pouziva. Chlapova fantazia bude pracovat na plne obratky, aj ked to nebude moct dat najavo a tvarit sa akoze nic ak chce byt gentleman. Viem si celkom dobre predstavit ze si to ta zena bude celkom uzivat ho takto dotahovat.🙂

sara07
Dnes o 05:26
@andreatytler

@sara07 Ale bude vyzlecena pod tou plachtou, alebo co sa pouziva. Chlapova fantazia bude pracovat na plne obratky, aj ked to nebude moct dat najavo a tvarit sa akoze nic ak chce byt gentleman. Viem si celkom dobre predstavit ze si to ta zena bude celkom uzivat ho takto dotahovat.🙂

@andreatytler chlapovi pracuje fantazia aj ked máš rifle, ani nemusiš mat vystrih stači obtiahnutejšie tričko a z osobnej skusenosti viem že aj ked si dáš flanelovu široku košelu a rifle tak aj tak im to šrotuje 😂😂😂
máš absolutne jedno
ak ma rada saunovanie, nahotu berie inak, ale skutočne z nej uvidi menej ako keby bola v plavkách, zase nerob z nej "devku"
z tým dotahovanim to neberiem, absolutne ... a pri tych 100 v saune máš iné starosti 😂

anonym_56939a
Dnes o 05:38

Áno je to maximálne čudné … nešla by som na prvé rande do sauny nech ma niekto vidí polonahú v plachte, upotenú a ešte sa tam spolocne budeme “pozerať” na ďalšie nahé telá … kebyže ma zavolá takto chlap, myslím si že je nejaký uchyl …