Zabudol mi povedať, že je zasnúbený
Caute :D stala sa mi jedna neprijemnost. Asi mesiac som si dopisovala s jednym Cechom. Mali sme velmi vela spolocneho, tak som pristupila na to, ze pojdeme spolu na kavu. Byva cca 60 km od SK hranic. Stretko dopadlo super. Velmi sme si rozumeli a na konci stretka povedal, zeby ma rad vzal buduci vikend na jeden vylet. Za ten mesiac som si s nim pisala len na tindri a po stretku sme si vymenili tel.cisla. Uplne som sa tesila, ze konecne v pohode chalan na urovni :D Lenze:D ako sme si vymenili cisla, tak mi zrazu zacal vyskakovat na fb, ludia, ktorych mozno poznam. Tak som si kukla jeho profil. Nic extra tam nemal, ale kukla som si len tak, kto mu dal lajk na profilovku. zaujala ma jedna velmi pekna zena, tak som si na nu klikla. A zrazu z jej titulnej fotky kuka na mna tento dotycny, ako su tam spolu on, ona a male dievcatko :D najskor som si povedala, ze to bude asi jeho sestra, lebo vyzorovo sa dost podobali, ale ako som zacala brazdit jej fb, tak som ostala ako omamena :D je to jeho frajerka a dva tyzdne dozadu sa zasnubili :D ja som s atak nasrala, ze som hned zrusila sympatiu s tymto idiotom a dalej som to neriesila. Ale ked som si pozerala tuto jeho subenicu, tak mi jej prislo extremne luto. Lebo uz bola raz vydata a z toho manzelstva vzislo toto male dievcatko. Ocividne tento chuj vychovava jej malu spolu s nou. Ona je do neho extremne zamilovana, aspon co som postrehla podla foto. Tento chuj mi stale za ten mesiac hovoril, ze ako stale hlada tu pravu a taketo kecy. A este sa ma pytal, ze ci sa mi niekedy stalo, ze dotycny clovek sa mi vizualne pacil, ale proste ziadna iskra aj napriek tomu nepreskocila :D no a mna napadlo v tej nasratej chvili, ze napisem tej jeho snubenici. Skoda, ze som si nespravila screeny konverzacii, kde ju zatajoval, ale v tej chvili ma to tak vytocilo, ze som dala zrusit sympatiu a tym padom sa cela komunikacia vymazala. A napisala som jej, co je vo veci a ze jej snubenec ju zatajuje a chodi na kavicky s druhymi. My sme spolu nic nemali, aj to som jej napisala, ze bol praveze slusny, o nic sa nepokusal, ale ze bude lepsie, ak to bude vediet. A tato dotycna mi napisala teraz po tyzdni :D a skoro ma vykotilo zo stolicky. Napisala mi, ze je rada, ze som ju kontaktovala, ze je docela v soku z toho, co jej pisem a ze sa ho bude musiet na to opytat. Potom mi dva dni nepisala a odpisala mi, ze sa o tom bavili a ze on ju uz davnejsie upozornil na nejaku osobu, ktora je v jeho zivote, nejaka posadnuta zenska, ktora mu neda pokoja :D a ze keby ju chcela kontaktovat, ze si ma dat bacha :D takze ona vlastne zo mna spravila tu posadnutu :D pytala sa ma, ze co mal na sebe oblecene, ako platil v ten vecer a taketo neprijemne otazky. Potom sa zas neozvala a napisala mi opat po par dnoch, ze mi je strasne vdacna, ze som ju takkto oslovila, ze keby vsetky zeny boli taketo skvele :D ze si to vyrozpravali a ze im to pomohlo vo vztahu a ze sa mi chce odvdacit, ze jej mam dat adresu :D a ze ked nechcem domov, ze adresu do prace :D bolo mi jasne, ze v tom nebude nic dobre, tak som ju blokla. Och, preco su niektore zeny take hlupe a naivne? Je jasne, ze ten jej snubenec jej nabulikal somariny do hlavy. Uz ma jedno dieta, preco nie je viac opatrna? Asi sa neoplati do takychto veci miesat, lebo este ja by som skoncila zle. Este som jej napisala, ze co by som ja z toho mala, kebyze ho sledujem, kedze byvame tak 60 km od seba :D ze ja som ju chcela len upozornit na to, ze nehra voci nej fer hru a ona este zo mna spravila nejaku postihnutu fanynku:D a typek to ma dobre premyslene, kedze ju uz dopredu davnejsie upozornil na nejaku crazy osobu, co mu chce zle :D takto si veselo bude podvadzat a ona mu bude ako hlupucka verit
@karolinakr ja som citala ten cierny vlas vo vani :D a nakoniec tam napisala, ze ju podvadzal od zaciatku, vlastne 6 rokov myslim. Neviem, ci niektori chlapi to dokazu takto predstierat. Lebo v okoli co boli nevery, tak ta zena to vycitila, lebo zacala sa spravat inak
prosim ta nepamätaš si nazov? lebo viem, že raz tu jedna našla niečo v perine a som bola zvedava ako to dopadlo, len si neviem na nazov spomenut, aj ked to je chore, ked muž sa oženi a subežne podvadza
niekedy stači len gesto..taki ludia ako ja, čo sleduju gesta, si to všimnu, aj ked je zasneny, mysli na inu, proste natriasa sa pred skrinou, na mobile..to sa da lahko zistiť, vzdy sa mi to potvrdilo, len hovorim, ja veĺmi dam na reč tela, menej na to, čo človek hovorí
chceš byť férová a skončíš ako sprostá, to je fakt sila. Nechaj ju nech si verí čomu chce a už sa s nimi viac nebav
@karolinakr presne to isté aj ja..čítam reč tela
@aliziana jaj diky, toto som hĺadala !
Ja tu budem asi za uplne divnu, ale takto kontaktovat chlapovu partnerku a robit jej tym akoze laskavost, mi pride uplne tupe, trapne a hlavne sa ta bokovka prejavi ako uplna zufalka. No naco je to dobre, nie je lepsie z tej situacie vyjst, ako dama?
@adrianka2606 ale ona nie je zúfalá bokovka a vyjsť ako dáma znamená čo? Nechať v blahej nevedomosti oficiálnu partnerku? Nechcela by si vedieť čo robí tvoj drahý poza tvoj chrbát?
@adrianka2606 no ja teda zufala.vobec nie som. Komtaktovala som ju len preto, lebo uz jedno dieta ma a par rokov dozadu vypkakavala a zdielaka statusy, ako ju opustil
A hla, dalsi debil v jej zivote. Prislo mi luto skor toho dietata, ze jej nasla noveho otecka a tiez idiota. Inak by mi to bolo jedno. A ja by som bola vdacna, ak by ma nejaka zena upozornila na to, ze moj snubenec beha za inymi :D ale ty budes asi z tych, co radsej nic nevidi, nepocuje a radaej dlhe roky zije v nejakej iluzii 🙂
Mylis sa velmi autorka, nie som z tych, co radsej nic nevidia, nepocuju a ani nezijem v iluzii, napriek tomu som pomaly v 19 rocnom manzelstve.
Pises to sice pekne, ako ti je luto jeho partnerky, jej dcery, ale realita je taka, ze jeho partnerka je dospela zena, mama a vo vztahu je s nim ona, nie ty. Cakala si, ze jej tvoja spasitelska sprava otvori oci alebo ze sa nastve a vyhodi ho z domu, idealne este v ten vecer? Ja ti poviem, ako to na 99% prebiehalo, vecer si dali pohar vina, ona mu povedala, ze si jej napisala, on z teba spravil sibnutu chuderu, co ho otravuje, uhana a ty ho vobec nezaujimas a nedivila by som sa, keby sa na tom zasmiali. Ved toto ti musi byt jasne uz len z toho, ako ti ona odpisovala. Mala si proste smolu, ze si natrafila na zadaneho chlapa, to sa moze stat, ale ver mi, ze tymto co si spravila si v jeho ociach nijak nestupla, prave naopak.
@adrianka2606 mnoho žien začne hystercit už len keď muž urobí obyčajnú banalitu a nemajú ani dôkazy a už podozrievaju z nevery tých chlapov..každu normálnu zenu to zaujíma čo sa dozvie a reaguje úplne inak. Keby priemernej žene toto niekto napíše o jej partnerovi, tak partnerka reaguje úplne inak ako opisujes.. ktorá normálna zena by si dala vínko s partnerom o ktorom sa práve toto dozvedela od cudzej ženy? Žiadna. A nemyslím si, že autorka chcela v niekoho očiach stúpnuť. Toto normálnej osobe ani nenapadne, že žena ktorá sa dozvie o nevere sa ešte spolu s partnerom na tom zasmeje pri vínku..to, že sa to takto udialo v tomto prípade je vtipne, ale nie bezne a určite to nie je reakcia, ktorú autorka očakávala z jej strany..je to zúfalstvo oficiálnej partnerky
@adrianka2606 ty to tu opisujes ako keby bola jeho milenka a chcela ho pre seba..neviem či si čítala celý príbeh lebo toto je úplne iná situácia..autorka nie je bokovka a už vôbec nemala záujem stúpnuť v jeho očiach
@bbshop Citala si, co autorka napisala v uvodnom prispevku? Pre toto pisem to, co pisem. Toto nie je situacia, ktoru popisujes ty, ze chuda podvadzana manzelka o nicom netusi a zrazu bum, napise jej nejaka ohrdnuta zena, s ktorou si pan manzel vysiel na kavu.
"odpisala mi, ze sa o tom bavili a ze on ju uz davnejsie upozornil na nejaku osobu, ktora je v jeho zivote, nejaka posadnuta zenska, ktora mu neda pokoja a ze keby ju chcela kontaktovat, ze si ma dat bacha takze ona vlastne zo mna spravila tu posadnutu"
@bbshop Samozrejme, citala som, ze nic spolu nemali, ale toto co autorka spravila bola svojim sposobom pomsta tomu chlapovi, ublizilo by to hlavne tej zene, len ono to nakoniec vypalilo tak, ze oni dvaja su ok a autorka spravila zo seba trubu.
To som tym chcela povedat, ze mala z toho vyjst, ako dama. Ked zistila, ze ma rodinu, nestacilo sa ho normalne spytat, pocuj Jano, FB mi ponukol tvoj profil, ty mas rodinu? Vies co, si debil, ze si mi to nepovedal, koncim s tebou.
Ze zabudol 😄 nemal on birmovne meno Dory?
@adrianka2606 lenže tá jeho zena jej to odpísala už po konfrontácii..autorka nemala ako vedieť, že ten krásavec toto narozprával svojej žene, že ho vraj ona prenasleduje..autorka si myslela, že partnerka nevie vôbec nic.. áno netreba sa montovať do vzťahov, ale napadne ti, že oni dvaja sú cudaci? Človeku nenapadne, že on partnerke dopredu narozpraval blbosti, aby neskôr mal alibi a nemyslím si, že sa chcela pomstiť chlapovi..možno áno, ale to nič nemení na tom, že hlavnej partnerke treba také veci oznámiť a to, že partnerka sa takto zachovala je jej hlupost..nemyslím si, že autorka spravila niečo zle..zúfalo vyzeralo keby sa v tom ďalej stoj čo stoj vrtala..ale ona to iba oznámila a ďalej sa nestarala..práveže zúfalstvo a prenasledovanie predviedla oficiálna partnerka
Tak to je brutal… 😀
@bbshop Presne tak, zhodneme sa v tom, ze sa netreba montovat druhym do vztahu
@adrianka2606 moc to prežívaš. Ja na strwtka nechodim s tyn, ze hned ocakavam od chlapa, ze bude moj manzel. S tymto mi bolo fajn, ale ked som sa dozvedela pravdu, tak ma to oen nasralo, nie, ze som sa citila ohrdnuta, ale skor kvoli tomu, ze klamal mna, sameho seba a estw snubenicu, csku jej rodinu a je to hnus, ked takto brazdi zoznamky napriek tomu, ze sa nedavno zasnubil. Tu neslo o ziadnu pomstu. Nie som ziadna ohrdnuta zenska a popravde mi je uz ukradnuty. Iba som jej chcela priblizit realitu. Tieto tvoje statistiky si neviem odkial vybrabala, ale vobec nie pravdive. Mojej velmi dobre kamaratke takto napísala jedna dievcina asi mesiac pred svadbou, ako ju jej buduci podvadza. Svadba sa chvalabohu neuskutocnila. Teraz ma kamoska uplne uzasneho manzela a tento jej ex, s ktorym vola 4 roky nema nikoho, lebo si nevie udrzat vtaka v nohaviciach. Mozno by to dopadlo uplne inak. Ona by sa vydala, mozno by splodili dieta a kvoli nemu by mu radsej tolerovala jeho aferky, ako to tu dost casto citam od autoriek, lebo opustat rodinu a natahovat sa po sudoch, nie je len taka srandička. Takze je uz len na nej, ako s tou informaciou nalozi. Neviem, nejako moc sa ta to dotklo. Zrejme aj tebe niekedy nejaka napísala a zabavali ste sa na nej pri vinku ;)
Keď niekto na Facebooku verejne vyplakáva o tom, ako ju niekto opustil a hocikto si to môže prečítať, asi taký inteligent nebude… tým by moja úvaha o tej žene skončila, však ich nechaj, nech si každý vedu život ako chcú
@bluka2 Hej, toto vyplakavanie na FB je ako diagnoza, videla som to u viacerych ludi, je to cudne
Autorka, si zase uplne vedla, nic sa ma nedotklo a ani mi ziadna cudzia zena nikdy nic nepisala, ved sme sa iba normalne bavili s @bluka2

Ja by som sa tej zene neozvala. Proste by som to skoncila s tym chlapom a jeho partnerku atd neriesila, lebo je to ich vec. Ja chapem, ze si jej chcela pomoct a chcela si dobre, ale ono je to na 99% zbytocne. Neplietla by som sa do nich. Nikdy nevies ako kto co ma..