icon

Začal mi vadiť priateľ

10. sep 2022

Začal mi liezť na nervy priateľ /otec nášho syna.
Včera sme boli na oslave rodinnej a proste boli tam aj známe z rodiny, s ktorými on predtým spával, stretával sa... Mal dosť bujnu minulosť sme spolu 3 roky až teraz mi to začalo vadiť.. Proste stretneme sa so znamimi, o niečom sa bavíme a začnú hovoriť o hentej tamtej a ja hneď mam v hlave ze s nimi bol, chodil... Viem bolo to predomnou ale aj tak... Mal x žien a mne to vadí fakt na každom kroku o dákej počujeme 🤦‍♀️🤦‍♀️

Strana
z2
olivierko229
10. sep 2022

Len nerozumiem, preco sa to vlastne pretrepava takto verejne. Asi by bolo fajn povedat priatelovi, ze je ti to neprijemne, a on by to mal stopnut. Kludne verejne. Aby vsetci pochopili, ze je to minulost, nema to s vasim vztahom nic spolocne. Neviem, ci ste to spolu riesili, ale hadam ti to pomoze, aby ti to nevadilo.

leskovael
10. sep 2022

Áno to je úplne normálne že v rodine jeden chlap šmykne niekoľko zadaných žien a všetci o tom vedia a bavia sa o tom v rámci spomínania na staré časy. Skupinka úžasných fakt.. A tebe to ako zázrakom začalo vadiť až teraz. Neviem kto je viac divný.... Čo chceš počuť? Vedela si s kým ideš a kto ti dieťa urobil... Tak buď sa prestaňte stretávať aby si nepočúvala tie reči a nevnímala to a nieže sa to nedá 🤦‍♀️ alebo rovno choďte od seba,lebo keď ti po 3rokoch toto vadí z ničoho nič, tak je za tým aj tak niečo úplne iné...

alena2222
29. sep 2022

Ahoj, ja veľmi dobre viem, čo máš na mysli.
Niečo podobne som prežila tiež. Napiš mi správu, pobavíme sa o tom súkromne 🤗

Strana
z2