Začal mi vadiť priateľ
Začal mi liezť na nervy priateľ /otec nášho syna.
Včera sme boli na oslave rodinnej a proste boli tam aj známe z rodiny, s ktorými on predtým spával, stretával sa... Mal dosť bujnu minulosť sme spolu 3 roky až teraz mi to začalo vadiť.. Proste stretneme sa so znamimi, o niečom sa bavíme a začnú hovoriť o hentej tamtej a ja hneď mam v hlave ze s nimi bol, chodil... Viem bolo to predomnou ale aj tak... Mal x žien a mne to vadí fakt na každom kroku o dákej počujeme 🤦♀️🤦♀️
Áno to je úplne normálne že v rodine jeden chlap šmykne niekoľko zadaných žien a všetci o tom vedia a bavia sa o tom v rámci spomínania na staré časy. Skupinka úžasných fakt.. A tebe to ako zázrakom začalo vadiť až teraz. Neviem kto je viac divný.... Čo chceš počuť? Vedela si s kým ideš a kto ti dieťa urobil... Tak buď sa prestaňte stretávať aby si nepočúvala tie reči a nevnímala to a nieže sa to nedá 🤦♀️ alebo rovno choďte od seba,lebo keď ti po 3rokoch toto vadí z ničoho nič, tak je za tým aj tak niečo úplne iné...
Ahoj, ja veľmi dobre viem, čo máš na mysli.
Niečo podobne som prežila tiež. Napiš mi správu, pobavíme sa o tom súkromne 🤗

Len nerozumiem, preco sa to vlastne pretrepava takto verejne. Asi by bolo fajn povedat priatelovi, ze je ti to neprijemne, a on by to mal stopnut. Kludne verejne. Aby vsetci pochopili, ze je to minulost, nema to s vasim vztahom nic spolocne. Neviem, ci ste to spolu riesili, ale hadam ti to pomoze, aby ti to nevadilo.