Začal som športovať a mám viac chuť na sex
Ahojte , vyznie to divne a opäť prepáčte že to sem píšem ale myslím že zo všetkých fór sú tu najrozumnejšie ženy . Mám 20 , cca 1,90 a niečo cez 80 kíl . Taká jemne šport postava 😅. No ide hlavne o to že ako som začal športovať mávam stavy že na to mám viac chuť . Je to divné a prepáčte ale proste som sa chcel spýtať aké máte skúsenosti s jednotlivými aplikáciami vzhľadom na sex ?
Opäť sa ospravedlňujem že to riešim tu
@lowe123 Fungovala som na Tindri, takže viem čo ma na chlapovi zaujalo, jasné že som dala like hlavne tým, ktorí ma zaujali podľa foto, ale mnohých som swipela vpravo preto, že ma rozosmialo ich bio alebo tam mali spomenuté niečo, čo sme mali spoločné ...no a keď už sme sa matchli, akýkoľvek fešák to mohol byť, ak bola komunikácia v prvých správach nudná, tak som ju ukončila veľmi rýchlo ... a áno, to oslovovanie na bare je zúfalé, hovorím len že sa to deje, nie že odporúčam 😂 ... asi by som skúsila teda nájsť parťakov na tú turistiku napr. a nikdy nevieš kto ťa s kým zoznámi 😉
chvilu som na Tindri a Badoo fungovala ALE ja som hladala vztah a nie jednorazovku 🙂 chlapov, co hladali nezavazny sex tam boli kvanta - niekomu sa mozno postastilo, inemu nie 🤷♀️ na jednorazovky podla mna je fakt lepsi nejaky bar a pod., kazdopadne stale si overall myslim, ze zien co hladaju nezavazny sex je podstatne menej ako muzov
@lindous Ja viem aj zaujímavo komunikovať ale ak sa už s niekým príjemné rozpíšem (myslím niejaké dievča, určite jej nenavrhujem sex ani na to nemyslím) , väčšinou píšem s babami ktoré by mohli mať desať lepších a takéto témy sa asi do zábavných alebo príjemných rozhovorov ani nenosia , neviem ale písala si že mal zaujímavé bio alebo že ťa rozosmial . To je jasné že prvoplánovo takíto ľudia hľadajú vzťah , inak by nehrali na emočnú stránku , ajkeď si myslím čo som videl posledne , viac báb je skôr na vzťah , minimálne čo sa týkalo Badoo .
@petamich tak som to ani nemyslela, že na turistike si nájde rovno tú ženu na sex, ale písal, že nemá s kým ísť do toho baru a sám ísť neche (čomu úplne rozumiem), preto mi príde ako fajn nápad si najskôr rozšíriť okruh známych a nájsť partiu, s ktorou by mohol vybehnúť do toho baru napr.
@petamich To je jedine na partie ak nechceš ako muž skončiť v cele predbežného zaistenia 😆(najmä pri tom odstavci o pripitej ) , ja nemám so vzťahmi dobré skúsenosti takže ani nehľadám . Nechcem byť zlý ale to že sa hovorí že ženy dospievajú skôr ako muži neznamená že sú už v 20tke vždy rozhľadené a vedia čo chcú ...
Zienky pozor toto moze byt ten malolety chlapek kt. sa tu prihlasil s podobnymi otazkami a jeho mamka tu potom histercila ze ake fuj a hnus fotky mu zeny z MK za peniaze kt.tazko zarobil na brigade posielaju do sprav.🙊
@lowe123 čo ja viem tak tinder je najviac sex zoznamka.
@zuzinka888 Maloletý už nie som ale peniaze ťažko zarábam , kto nie ten ich kradne . No ak som podľa popisu zaujal tak sa dá aj inak ako plašiť ľudí pod otázkou ktorú som napísal . 😝
@blondinka95 Tak je to možné , 😅 zasa mne sa už stalo že naozaj sa ozvala baba ohľadom sexu (ajkeď to bola maďarka. Tak neviem či sa to počíta a zasa sa aj podarilo tam popísať . Len ide to pomaly lebo mám neplatenú verziu teraz lebo starý Tinder kde som mal Platinum mi z ničoho nič prestal dávať upozornenia . Ani ma neukazovalo vôbec , tak som hľadal na nete a písali tam viacerý že sa im to stalo. Musel som zrušiť účet , vytvoriť nový a na tom novom mi to ide už len nemám Platinum.
@lowe123 ja som tam chodila už dávnejsie a neviem presne či som platila. Ale veľa mužov malo v profile jasne napísané že hľadajú len sex. Čo bolo podľa mňa fér lebo baba ktorá má záujem k niečo viac ich neswajpne a nikto nie je sklamaný. Môžeš si tak napisat do profilu aby to tak bolo medzi riadkami a ozvú sa ti ženy s tým istým záujmom.
@lowe123 podľa mňa aj keď ide o sex, tak u ženy tam aj tá hrá na city spraví svoje ... teda aspoň z môjho okolia mám zopár kamarátiek, ktoré majú príležitostný sex s mužmi zo zoznamiek, ale nikdy to tým mužnom a vlastne nikomu takto nepovedia ... tvária sa, že hľadajú vzťah (asi aj samé seba o tom presviedčajú), stretnú sa, nebránia sa sexu na prvom rande a aj to tam ukončia, no majú radi aj tú pozornosť okolo ... potom je už na tebe či si ochotný dať snahu aj do toho alebo ti ide čisto len o stretnutie za účelom iba sexu bez "sránd" naookolo ...😅
@blondinka95 neviem ale pokiaľ nemám v nohaviciach 23cm , vymakané a naolejované telo tak by som s týmto ďaleko nezašiel na Tindri si myslím 😁. Česť výnimkám ale určite je omnoho viac lepších , čiže priamo nepriamo .
@lindous Fakt by som chcel byť jeden s tých chlapov čo ani nevie ako a baba s ním skončí v posteli ale u mňa to asi nefunguje . Ja sa nepresvedčiam o vzťahu , je to hlúposť a človek sa tam len trápi pokiaľ niekoho nepozná dosť dlho osobne aby do toho išiel . V mojom prípade žiadnu takú babu nechcem mať , čiže ja som skôr ten prípad sex ajkeď one night stand mi neznie najlepšie .
@lowe123 tak neviem načo vobec základas fórum keď zamietas odpovede ktore ti ja aj iné ženy tu dávame na základe vlastných skúseností
@blondinka95 Ako beriem tvoje skúsenosti ja nehovorím ale mne ide o úspech nie o to mať vycapené na Tindri hľadám sex lebo si videla že muži to tam mali , neverím že to k niečomu povedie , ženy sa síce tvária že majú radi úprimnosť ale veta hľadám tu sex alebo nezáväzne stretko je podľa mňa akoby sa ťa chlap spýtal dáme sex? Nech je akýkoľvek fešák , naprvú mu povieš nie , . Môj názor;
@lowe123 vypni internet a padaj do ulic. Tam mas nekonecne mnozstvo moznosti. Vyvali s na kupko, vybrat 2-3-4-5 dievceniec a skusat. Kup langos, kavu, kolu... Tak to funguje s dievcatami. Ak myslis, ze inak, tak kasli na langose a kup si radsej stetku. To budes mat jednoduchsie.
A moj sukrimny povzdych: kde sa vytratil zdravy rozum a instinkt lovca? Povedzte mi, PROSÍÍÍM 🙏🙏🙏 Pri takychto "nabuchanych" lovcoch zachvilu ludstvo vymrie 🤦🏼♀️
@mrva Wtf?😂 Počkaj až to ten lovec na teba začne skúšať , len mu prosím ťa potom povedz jeej ďakujem a hlavne keď ťa osloví a si zadaná 🤦. Niekedy je treba aj rozmýšľať ty lovec , hlavne keď potom píšete ako by chlap mal myslieť aj iným než tým dole .... Cca niekoľko báb mi povedalo že sa im to fakt stalo že ich oslovil cudzí a ver mi , nebolo im to dvakrát príjemné , najmä ak nevedeli ako ho slušne poslať doprčič s prepáčením . Toto presne nechcem aby bolo niečo silené a baba sa cítila nepríjemne Ježiš, čiže logicky najskôr sa treba spoznať potom dôjsť k osobným stretnutiam . Inak veta kúp langoš aby si ju mohol po..bať ma dostala 😄😆.
@lowe123 toto vsetko uz mam za sebou. A,áno, dospelý chlap uplne normalne oslovi cudziu zenu a ta cudzia zena, ak je zadana, tak mu to normalne povie. Nevidim v tom ziadne raketove inzinierstvo. Ako inak chces zacat komunikovat s cudzou zenou nez oslovenim? A s tym langosom som to myslela uplne vazne. Normalny dospely chlap uplne v pohode pozve aj cudziu zenu na kavu, langos, kofolu.. to je jedno... a uplne normalne s nou bude komunikovat a uvidi ako sa to vyvrbi. Ved ani chlapovi sa nemusi nakoniec pacit. Na to tie rozhovory pri langosoch sluzia. Ale dockaj casu. Dorasties. Nikam sa nezen. Predpokladam, ze podla vyjadrovania a myslienkovych pochodov mas 15. Mozno aj to som prehnala.
@mrva Nič v zlom ale kebyže mi niekoľko dievčat , žien nepotrvdilo čo som si myslel už aj predtým a to že je im takéto oslovenie nepríjemné , nebral by som tvoje tipovanie môjho veku ako destkú urážku, ver mi je to nepríjemné . Cudzí človek aby ťa oslovoval na ulici , reálne sa ti to asi naozaj nestalo , PS cudzí človek nieje starý známy ani nič podobné , doslova cudzí človek.....
@lowe123 normalny dospely clovek neoslovi ineho cudzieho na ulici stylom: "cau, si pekna, dame sex?" Ale pouzit iny zaciatok konverzacie je uplne okej. Napriklad oslovit ju pri cakani, kym naskoci zelena na prechode, alebo objednat vino, ked sedi pri vedlasom stole s pozdravom od casnika, alebo pozvat na langos na kupalisku je normalny zaciatok konverzacie. A ak tvoje zname dievcata toto povazuju za neprijemne, bud nestretli nikoho, kto by stal za konverzaciu, alebo bude chyba niekde inde. Zaujimalo by ma, ako si ty predstavujes, ze treba zacat komunikovat s uplne cudzou zenou, ktora sa ti paci 🤷♀️
@mrva vzhľadom na to že sa asi páči ďalším 100 chlapom? 🤔 Myslím že oslovovať ju kdekoľvek na verejnosti by považovala za obťažovanie , samozrejme závisí od osobnosti tej baby a toho ako vyzerá daný jedinec ktorý ju osloví zrejme (no myslím si že baba s priemerným sebavedomím , ak by nemala dôvod komunikovať) , tak ani nebude . Prinajlepšom je to akurát rada do hrobu 😌, predstav si že toto poradíš niekomu kto má dobré srdce , bol by dobrý pre tú babu alebo proste inak by k nej pasoval ale má nízke sebavedomie . Ženy takisto ako muži sú povrchné ajkeď si to nepriznajú , hneď zareagujú na vzhľad , prípadne ešte si škatuľkujú a hneď si povedia dáky ďalší úchyl . Ver mi že nebyť ženy povrchné , nekončilo by 80% manželstiev na Slovensku do 10tich rokov od vzniku . No proste dostali ste možnosť si vyberať partnerov a to že sa hovorí že chlap myslí tým čo má medzi nohami je pravda , no vy nie ste tiež stroje a tiež iným nemyslíte ajkeď si to nepriznáte .
@lowe123 s tymto pristupom ti prajem vela stastia 😉 Budes to mat tazke. Ked si predstavi , ze na moje dcery cakaju takyto "chlapi" tak dovi-dopo.
Poserinkani ste aj dievca oslovit. Ako bude raz moct od vas ocakavat nejaku istotu, stabilitu, odvahu, silu???
Dorasti, prosim, skor ako si zacnes hladat dievcinu 🙏 prosiiiiiim 🙏🙏🙏 pre blaho dievcat 🙏🙏🙏
@mrva Chlapa ti dohodila partia či rodina ale ideš mudrovať 😂 , jzs toto milujem . Ver alebo nie , dnešné baby sú pri vyberaní partnera na život extra prieberčivé a ak ju oslovíš len tak osamote sám , si pre ňu nič , chalan čo na inú nemá ajkeď sa ona môže hrať aká je super a dokonalá, čiže potom aj odpoveď bude rýchla a stručná . Prosím ťa ty ak máš dcéry tak s prepáčením s tvojou výchovou ju donesú kamarátky v 15tich pod obraz boží a tehotnú .... Začať sa baviť s cudzími ľuďmi najmä ak ide o žena - chlap , ako si to predstavuješ ???🤔 Že každý chlap je mix Georga Clooneyho s Johny Deppom?
@lowe123 moje dcery uz po 15 maju 😉 a predstav si, ze to zvladli bez tehotenstva 😉 Bola som par dni dozadu svedkom situacie, ako oslovil moju dceru mlady chalan. Mohol mat 17-18-19. Dcera mala v ruke cukrovu vatu a on isiel oproti nej a len tak sa pri nej zastavil a spytal sa: "Môzem trosku?" A ukazal na cukrovu vatu. Ona mu s usmevom predstrcila vatu, nech si odtrhne. A uz sa rozpravali. A nebol to ani George Clooney ani Jojny Depp. Bol to normaly chalan normalne osloviaci dievcinu, po ktorej pokukoval. Nevidim na tom nic cudne. Nikto na tom nevidel nic cudne. Napriklad mojho manzela (sme spolu 21 rokov) som oslovila ja. Bol na ceresni a ja som ho vobec nepoznala, ale zastavila som a zakrical na neho, nech mi zopar zhodi. Odvtedy sme spolu. Takze ani oslovenie cudzieho chalana od dievcata mi nepride nic zvlastne 🤷♀️ A na podnet tvojho prispevku som vyskusala ja cez vikend oslovit chalana. Mohol mat cca 33 rokov. Ja mam 36. Len tak. Videli sme sa prvy krat. Oslovila som ho pri regali v obchode. Stali sme pri drevach a pytam sa ho, co die majstrovst. A tak sme sa dali do reci. A uplne v pohode by sme v komunikacii pokracovali dalej. Stacilo by ho zavolat na kavu alebo pivo. Takze nie je to ani inou generaciou, ani dobou, ani casom. Skor asi pohladom na oslovovanie. Nam to funguje, lebo na tom nepride nic cudne.
Vyskusaj a uvidis 😉

@lindous Ja teraz v okolí nemám kamarátov to je to a ďakujem za dôveru v moje komunikačné schopnosti 😂 , takisto never tomu že ťa osloví na prvú čo muž napíše , vždy je to vzhľad , teda pokiaľ je bez fotky tak nie ale na Badoo , Tindri sa to ani nedá . Čiže vždy výhra vzhľad a až potom riešiš vôbec čo napísal , fakticky si myslím že aj čo sa týka kamarátov, väčšinou lepší kamaráti sú ľudia čo sú ti sympatický aj vzhľadom . Naozaj neverím že sa dá niejakú babu oslovovať sám na bare bez toho aby daný chlap vyzeral ako zúfalec 😂.
Celkovo posilujem , turistika a behám .