Začal som športovať a mám viac chuť na sex
Ahojte , vyznie to divne a opäť prepáčte že to sem píšem ale myslím že zo všetkých fór sú tu najrozumnejšie ženy . Mám 20 , cca 1,90 a niečo cez 80 kíl . Taká jemne šport postava 😅. No ide hlavne o to že ako som začal športovať mávam stavy že na to mám viac chuť . Je to divné a prepáčte ale proste som sa chcel spýtať aké máte skúsenosti s jednotlivými aplikáciami vzhľadom na sex ?
Opäť sa ospravedlňujem že to riešim tu
No buď si ešte nedospelý mentálne (hoci máš "20") a prišiel si konečne na to že ho nemáš len na piškanie alebo máš možno 12 rokov??
Tinder
Amatéri ešte ma napadli
@lowe123 amatéri je sex zoznamka rovnaká ako pokec a pod.
@liloastitch Ak si žena určite tam niekoho nájdeš , lebo mužov a párov je tam stovka , no čo sa týka single žien , prípadne žien čo by chceli sex ja osobne za posledného polroka (som tam aktívny asi rok) , som stretol len veľmi minimálny počet a tie čo tam boli mali skôr iné dôvody ako sex či vzťah .
@lowe123 logicky keď žena nájde chlapa, tak aj chlap ženu... Môj priateľ si tam našiel frajerku 😝... To, že je viac mužov ako žien platí o každej zoznamke. Je jedno či sú to amatéri, pokec, tinder. Všade je konkurencia podstatne veľká. Je to len o šťastí.
@lowe123 Možno by si mal pohľadať niekoho na svojej škole. Tieto sex zoznamky sú čisté zúfalstvo.
@tenerifka nemyslím si že som taký zúfalec aby som si platil niekoho ale ak to myslíš v zmysle že sa musím snažiť a makať , no ide hlavne o to . Preto sa pýtam kde sa dá priamo nájsť najväčšiu skupinu ľudí čo hľadajú niečo podobné a aké skúsenosti s tým celkovo majú ženy a ich názor .
@lenkakravcova Už som rok zo školy a bývam ďaleko odtiaľ (my sme boli triedy 12 ľudí na strednej) , čiže 6 báb ( z toho jedna lesbička , jedna zadaná , jedna nemala o chalanov záujem ,) . Celkovo moje okolie je mimo hru kedže nemám fakt žiadnych takých známych kamarátov na okolí .
@liloastitch Ale kedy ju tam našiel 😂, to ešte povedz . Desať rokov dozadu to bola fakt super stránka určite . No odvtedy dosť báb z tade odišlo a rozšíril sa tam nepríjemný jav z Pokecu , predaj fotiek....
@lowe123 sme spolu rok aj nejaké drobné, takže nedávno 😄. Desať rokov dozadu si bol decko, mi nevrav, že si tam už v tom čase hľadal baby 😂. Takto je to s každou zoznamkou, žiaľ. Ľudí, ktorí majú seriózny záujem o spoznanie je málo, žien ešte menej, a hlavne čo sa priamo sexu týka. Dopyt od mužov vždy bude vyšší.
Určite sú aj ženy, ktoré sa radi stretnú za účelom sexu na prvom rande, prípadne nehľadajú vzťah, ale len kamarátstvo s výhodami, no na profil si to rovno určite nevycapia ... a keďže nehľadajú city, tak áno ten výber bude hlavne o výzore (každej sa však páči niečo iné) a nejakej tej chémii ... ženy si však môžu vyberať, denne sa im na zoznamke ozve fakt veľa chlapov...one night stand je podľa mňa stále najjednoduchšie si nájsť niekde večer v clube na party a keby som raz po niečom takom zatúžila, tak sa idem večer do mesta zabaviť ...
@liloastitch Proste to bola náhoda , viem ako to tam funguje teraz, možno tak 25 vyššie ešte zbalia niejaké zrelé ale inak nič .
@liloastitch A hovorím že na počítačovej verzii sa dá pozrieť kedy boli ktoré profili aktívne 😂, veľa babských naposledy 2016/2017 , z toho mi vychádza že postupne sa takto veľa žien z tadiaľ odhlásilo a keď vidím čo za galérie tam sú 🤦, ja neverím že som až tak hrozný aby mi taký chlapy boli konkurencia ...
@lowe123 určite sa ma pokúšali zbaliť aj týpci čo sedeli celý večer sami na bare 😅 ale áno, myslela som to tak, že s partiou ísť alebo nejakým kamošom ...podľa mňa cez zoznamky to je ťažké, pokiaľ nevieš zaujať hneď v prvých pár správach, lebo správ "ahoj, ako sa máš?" príde peknej babe za hodinu 20 a nič v zlom, ale podľa toho ako si sformuloval túto tému, teda ten prvý príspevok, tak mám pocit, že písomná komunikácia nebude tvoja najsilnejšia stránka ... podľa mňa by sa mal skôr skúsiť dostať medzi ľudí, nemusíš hľadať hneď rovno babu, ale kamarátov, kamarátky, ktorí ťa zase zoznámia s ďalšími ľuďmi atď, rozšíriť si okruh známych, aktivít, ktoré robíš, ľahšie niekoho spoznáš... akému športu sa venuješ ?

Akými aplikáciami? Si chceš značiť koľkokrát si to za deň urobíš?