Začal som športovať a mám viac chuť na sex
Ahojte , vyznie to divne a opäť prepáčte že to sem píšem ale myslím že zo všetkých fór sú tu najrozumnejšie ženy . Mám 20 , cca 1,90 a niečo cez 80 kíl . Taká jemne šport postava 😅. No ide hlavne o to že ako som začal športovať mávam stavy že na to mám viac chuť . Je to divné a prepáčte ale proste som sa chcel spýtať aké máte skúsenosti s jednotlivými aplikáciami vzhľadom na sex ?
Opäť sa ospravedlňujem že to riešim tu
@mrva ako odpisuješ tu už len ty , ja som to tu už vzdal . Je to milé že za snažíš pomôcť ale naozaj to je ako zo zlého filmu aj to oslovenie tvojej dcéry , aby sa z neznámeho jedlíka nakoniec nevykľul jej kamarát alebo rovno frajer (ktorého sa ti len bála predstaviť a takto to chce nadhodiť ).... Klasická situácia ktorú poznám ver mi . Dnešné deti doma nehovoria ani polovicu zo svojho života a rodičia si často mylne myslia ako ich majú prečítané .
@mrva ahoj , ja som na Tindri babu našiel a viem že som ťa asi dourážal als myslím že potrebujem počuť radu od viac ľudí , najmä žien . Je podľa teba ok ak sme boli na rande dlho si písali a ja som jej ublížil , aby som ju teraz hľadal osobne a chcel sa jej ospravedlniť? Znova ju získať? , (Prepáč prosím za všetko moje chovanie ale v toto verím že výjde, dnes som pobehal asi tri posilky a niekoľko pozrel , pýtal som sa troch báb v tých posilkách či tam náhodou nechodí , normálne slušne , skoro všetky boli úplne v pohode , jednej sa to úplne nepáčilo ale nebola vyslovene nepríjemná . No neviem sa od tej baby pohnúť ale neviem či to nieje cez , viem hlavne o tom že chodí do posilky niekde v Trnave , inak moc osobných informácií okrem základných nemám, no potrebujem ju nájsť .) Bojím sa že ju ľúbim . Neviem ako je na tom ona , zo zlosti napísala hrozné veci ale proste nedá mi to a neverím tomu .
@lowe123 neviem, co si jej povedal, ako si jej ublizil. Skusit mozes, ak ti da aj po ospravedlneni jasne nanajavo, ze ta nechce, daj jed pokoj a posun sa dalej. To, ze mas zaujem ty, neznamena, ze ma aj ona. Ale skusit mozes. Mozno na to caka a okizlis ju tym. Ale ak povie NIE, tak staci a nechaj ju tak
@mrva Asi to nemalo význam , ďakujem že si odpovedala s takým kľudom a ešte prepáč za tie moje nevrlé odpovede , proste som jej asi pripomenul ex hneď na začiatku a to nieje moc dobré (pobehal som posilky ale v tých kde som bol vraj nebola , ak by bola verím že jej dali min vedieť ,) , čiže asi nemá záujem .

@mrva Ja sa k tomu nevyjadrujem lebo to pochybujem , o tej cukrovej vate to takého chalana čo si len tak k príde cudzej a niečo si vypýta 😄, dobrý do manželstva pre dcéru rovno ...
Oslovenie a balenie sú dve rôzne veci , mne sa neraz stalo , najmä pri brigáde v Tescu , áno už som mal 18 dávno si predstav , napriek tvojmu okomentovaniu môjho veku že ma oslovili baby ale tam išlo o to im pomôcť nie niečo spolu riešiť ...