icon

Začala som žiarliť na môjho muža

31. júl 2022

Ahojte, potrebujem poradiť. V poslednej dobe som začala žiarliť na môjho muža. Počas manželstva sme nikdy nemali nejaký vážnejší problem. Nedávno začal chodiť pomáhať našej známej (je rozvedená,bezdetná). Sama som bola za to, aby pomohol čo treba, no už mi to začína vadiť. Zdá sa mi, že tam chodí už príliš často. Keď som sa ho priamo spýtala, či ma podvádza, povedal, že nie. No cítim, že je iný. Častejsie je mimo domu ako zvykol už vo všeobecnosti. Nás vzťah je momentálne horší a neviem čo mám robiť. Prosim poraďte ☹

kubkovamama
31. júl 2022

Ahoj.Mna v minulosti podvádzal exmanžel aj expriateľ.Exsvokor podvádzal tiež.Po takejto praxi bohužiaľ som tak vytrénovaná,že keby môj chlap robí čo tvoj,akurát by som mu povedala čo si myslím a poslala ho do kelu.A mala si to spraviť už prvýkrát..čo som si tiež vyčítala.Naco sa znižovať k ultimátam,návštevám,po kvázi konfrontácii ti aj tak nič nepriznal a ani to nespraví.Ona sa ho buď zastane alebo to bude mať na háku.Viem,že nechceš aby to bolo,ale ono sa to deje.Usetris si ďalšie roky trápenia

jumama
31. júl 2022

A co keby si mu povedala: Muz moj, prepac, som vybusna, vies to, viem to. Som ti vdacna, ze si to vsdy vedel tolerovat, citila som sa bezpecne. Teraz sa bezpecne necitim, mozno ziarlim neopravnene, ale zaroven mi velmi chyba, ze si sa ma prestal dotykat, citim, ze si zostal ku mne chladnejsi. Potrebujem sa citit bezpecne, potrebujem vediet, co je za tym. Pomohlo by mi, ak by si odhadol, kolko este tie prace budu tvrat a dokedy.

Proste nieco na ten styl, ako si povedala tu - vyjadrit uprimne svoje potreby. Hovorit o sebe, nie o nom. HOvorit o tom, co potrebujes ty, nie o tom, co on ma alebo nema robit. Prosim ta, ja potrebujem... Prosim ta, ja citim... rosim ta, ja potrebujem citit...

To ze si ta po hadke neudpobruje moze znamenat presne to, ze uz je toho tvojho zduvania a vybuchov vela a je to neopravnene. Aj preto v nom moze rast nevola, ze ho obvinujes. Nemusis hned uverit ciernym scenarom, co ti tu vsetky vravia.

Ak uznas, ze chyba moze byt aj v tvojom tlaku na neho, moze sa to napravit.

igiana
31. júl 2022

Problem musi mat korene hlbsie. Neviem mne pride uplne pod uroven a ponizujuce zhadzovat sa vysluchmi scenami a zakazmi. Ak ma doma vybusnu nervoznu stihacku, o to viac by ho to k dotycnej zacalo pritahovat. To akoze ked mu teraz robis vystupy a zakazala si mu tam chodit, tak ako sibnutim carovneho prutika sa k tebe vrati, vrhne sa ti do narucia a vsetko bude ako predtym? Ak s nou uz nieco ma, tak mu moze byt uplne jedno ci mu nieco zakazes, moze sa s nou dalej stretavat poza chrbat. A ak mu budes dalej robit sceny o to radsej bude s nou a postupne ho stratis.

Pravdupovediac neviem si predstavit mat takyto vztah. Nemoct doverovat.

dankamg
31. júl 2022

Bože, keď čítam niektoré tu ponúknuté "rady" o ultimátach, rozhovoroch a pod. stavajú sa mi dupkom vlasy. Nemáš žiadne dôkazy, jediný problém je Tvoja žiarlivosť, ktorá je vlastne spôsobená nedostatkom tvojho sebavedomia. Ak ho chces od seba odohnať, tak si dalej vymyslaj rôzne scenáre a dávaj mu zákazy a príkazy. Jedine čo môžeš zmeniť si Ty, tak popracuj skôr Ty na Vašom vztahu, ak sa v ňom niečo zmenilo k horšiemu.

eskop
31. júl 2022

Poviem len jedno.. kazdy hľadá to co doma nemá.. ako píšeš o sebe, že si ťažká povaha a často nervózna a ona milá a príjemná.. tak zrejme mu tam bolo dobre , cítil sa n jej spoločnosti dobre.. to ale neznamená, že s ňou niečo mal..možno len chcel..možno chce.. možno len flirtuje. Sadnite sa porozprávajte sa otvorene.. my sme mali tiež flirt v manželstve ale našťastie sme sa rýchlo spamätali, že nechceme prísť jeden o druhého a o rodinu..

rodinka
31. júl 2022

Choď s nim ak pôjde, tak hneď zajtra nečakaj

blue_eyes
31. júl 2022

Podvedie raz podvedie druhý raz...každa čo je sama je mila a pritulna na začiatku..ty si nič nevyčítaj

lienka353535
31. júl 2022

Fuuu,moja ..4 mesiac jej chodí robiť kuchynu? Toto troška smrdí nie? Odporúčam ti,niekedy keď budeš vedieť že je tam prísť ju "kuknúť" a aspoň ich vymaknes čo naozaj robí

luizina
31. júl 2022

@blue_eyes kazda co je sama je mila a pritulna?? Nehadzala by som do jedneho vreca vsetky nezadane. Ja som uz 7 rokov sama a ver, ze nikdy som nebola k nikomu, kto mi nieco robil v byt pritulna. Zdvorila, normalna, ano, pritulna, prehnane mila, NIKDY. No chapem, ako to myslis, su mnohé co naozaj len cakaju na prilezitost "ulovit" chlapa, ale prosim, nehadz nas do jedného vreca.

jaskolka
31. júl 2022

@h2 v podstate je to jedno, aj tak 4 mesiace je blbosť, aby to robil, aj keď je to kuchyňa, či kúpeľňa, či balkón, alebo chodba.
Jednoducho tam je niečo iné...

h2
31. júl 2022

@jaskolka Jasné, je to jedno. Len sa tam tá kúpeľňa začala často opakovať... Ale inak je to úplne fuk.

jaskolka
31. júl 2022

@h2 možno z toho ze ja som to použila ako príklad, že muž je stavbár, a robí aj prerabky rôzne. No a tam som spomenula ze kúpeľňa trvá toľko a toľko.(trebars kúpeľňa, robí aj chodby, schody a podobne)takže viem ze nič netrvá tak dlho, ani komplet cely byt prerobiť.
No bolo to len ako príklad spomenuté... Proste poukázať na to ze neexistuje, aby tak dlho robil dve malé miestnosti.

luizina
31. júl 2022

Pekne sa zober a povedz mu uplne na poslednu chvíľu, ze ides s nim, ked tam znova pojde a podla prvotnej reakcie podla mna uvidis, kade fuka vietor. Mne zbalila naj kamoska, fakt doverna, vtedajsieho priatela a zacalo to tym, ze s ním zacala chodit do fitka, lebo ze nema s kym a on chodil. Nic mi nedoslo, vôbec som ich neupodozrievala, plne som hlavne jej verila, co bola chyba zjavne. Este aj jeho mama sa ma po case spytala, ze ci sa ona nejako moc nekruti okolo neho, ani tak som neverila, ze ona by nic take neurobila a urobila. Tak ze kamoska, nekamoska, prever to. Žiadne zakazy, ultimata, debata s nou, to su hluposti, len chodit s nim necakane a ak prestane u nej robit a zacne sa vyparovat z domu pod inou zamienkou, tak to bude jasne za mna.

freeze24
31. júl 2022

@luizina tak to bola fakt super kamoska 😕 ako si potom na to prisla? Aj ostali spolu?

luizina
31. júl 2022

@freeze24 az ked sa so mnou rozisiel a zacali sa otvorene ukazovat bohužiaľ. Ona sa do vtedy stale tvarila ako ze nic a potom sme sa prestali uplne bavit spolu. Nikdy sa nepokusila ma kontaktovat, ze by sa aspoň ospravedlnila, alebo mi nieco vysvetlila, to ma najviac a velmi dlho bolelo. Proste chodila hrdá, ze ma mladeho, pekneho frajera (ona bola starsia a on mladsi odo mna) a spokojne si zacali nazivat spolu. Bola mi to suseda, byvala na rovnakom poschodi, tak ze som mala o "zabavu" postarane, kym som sa odtial neodstahovala. Stava sa veru kadeco v zivote.

autor
31. júl 2022

Ďakujem vám všetkým za reakcie. Pýtala som sa ho dnes, že ako to vidí, že kedy tam opäť pôjde, že by som rada isla s ním mu pomôcť. Sa pozrel na mna a že on nevie presne, že proste po práci keď bude mat v týždni čas sa tam zastaví a niečo porobi. Neviem čo si mám o tom myslieť. Robí denne snemy 8 hodinové, konci okolo druhej tretej. Tak času ma dosť.

casavina
31. júl 2022

Nemala si mu povedať že chceš ísť s ním...mala si ho prekvapiť lebo takto môže zahrať divadielko

lenkaminka
31. júl 2022

Nechcem ho obranovat ale take prace dokončovacie sú najhoršie kopec času a takmer nič za vami nevidno. A keď tam chodí raz dobtyzdna to je nič veď len rozložiť si veci pripraviť a podobne záberu aj pol hodinu času a potom aj za sebou upratať. Keď tam chodí od rana tak fajn ale keď po práci tak to ozaj aj niekoľko mesiacov môže trvať. Ale na toto sú muži dosť háklivý veď choďte mu tam pomôcť aj vy keď tak. A nie žiarliť a podobne to potom sa nečudujte že zaujal taký chladný postoj k vám.

autor
31. júl 2022

@casavina len ako keď on mi nepovie kedy tam presne pôjde?

casavina
31. júl 2022

Normálne...nie je doma ani hodinu dve po práci zavolám kde si? Keď povie že tam, idem za ním bez toho aby vedel...a keď dôjdem...prišla som ti pomôcť...asi takto nejako...

luczach
31. júl 2022

Trosku netakyna otazka: Spavate s muzom, ci obmedzil aj sex s Tebou? Ak je sexu menej ako v minulosti tak jasna odpoved

lienka353535
31. júl 2022

@casavina ak ju podvádza určite by jej nepovedal,že je tam..

luczach
31. júl 2022

@luizina Hrozne, to musela byt nocna mora - sucitim s Tebou 🙏🌷

autor
31. júl 2022

@luczach áno spájame spolu, asi raz do mesiaca, mne to stačí. On to nekomentuje.

lienka353535
31. júl 2022

Raz do mesiaca je žalostne malo pre chlapa obzvlášť..🥲

luczach
31. júl 2022

A este: Mne sa zda chore, ze nevies o muzovi, kedy tam ide a dokedy tam bude. Zda sa mi, ze Tvoj muz zahmlieva. To neexistuje, aby si nevedela, kde je a s kym a od kolkej - dokolkej. Ja nie som ziadna stihacka, ale manzel mi vzdy oznamuje, kam ide, dokedy a s kym. Zvacsa sa to tyka sportu. Ale toto je chore, aby si Ty nevedela presne, kedy k nej ide a do kolkej tam mieni byt. Ja by som si s nim poriadok tiez urobila. Nehnevaj sa, ale v tomto si zlyhala. Ty mas pravo vediet, kedy sa nachadza u cudzej zenskej .

didi2102
31. júl 2022

Ja by som asi začala chodiť s ním, keď by sa spýtal prečo no lebo nám hapruje vzťah, chcem aby r to ustáli,chcem viac času tráviť s tebou,niekde ísť ale keďže chodíš pomáhať tak idem s.tebou aby to bolo rýchlejšie veď ma aj volala , keď prídeš povieš že nuda tak si myprisla pomôcť pokecať ,pomoc raz do týždňa a vždy s tebou , keď muž začne že nech nejdeš veď je to vaša spoločná známa, chces byť s ním atď

luczach
31. júl 2022

Prepac, ale je to malo. Cize Tvoje obavy su opodstatnene, cim skor si to prever. Drzim Ti palce zo ❤🍀

0silvia0
31. júl 2022

Kolko mate rokov obaja?

autor
31. júl 2022

40 rokov mame obaja. Už to nie je ako kedysi, predsa mame svoj vek, deti.