icon

Zaľúbená do zadaného muža

8. aug 2023

Mile konicky prosim poradte…
Clovek ani nevie ako a padne do “lasky” presne to sa stalo aj mne.
Bola som sama, slobodna, bezdetna po 30tke, ked do mojho zivota vstupil muz (nie nebol to vyslovene moj typ, ale nieco ma na nom pritahovalo a rajcovalo).
Hned siel s pravdou von, ze je zadany, naco som si povedala, dievca ruky pred mas svoje zasady. Ale hold, niekedy ani zasady a vsetka snaha nestaci, aby rozum bol silnejsi ako srdce.
Da sa povedat, ze sa hned aj priznal, ze ma dieta (3 rocne). Povedal, ze od rodiny neodide, kym je mala este mala.
A ja teraz neviem.
Uzivat si skvely milenecky pomer kym nepride ten moj vyvoleny, alebo ho poslat do certa a cakat sama.
Ano on je zalubeny, povedal ze ked mala bude starsia urcite odide od priatelky. Tisickrat povedal, ze kebyze nema dieta uz som jeho manzelka, ale viete ako, reci sa hovoria a chlieb sa je!
Prosim viem ze ste tu vsetky dokonale, ale ak sa tu najde nejaka nedokonala, ktora roesila nieco podobne, chcem pocut nazor.

monikkatt
9. aug 2023

Ten ta urcite nelubi a ani neopusti rodinu. Da ti par kalerabov do hlavy aby sa na tebe dobre vytrtkal a tam to konci. Je na tebe ci mu budes robit matrac bez sebaucty.

h2
9. aug 2023

Ešte k tomuto sa vyjadrím: "Uzivat si skvely milenecky pomer kym nepride ten moj vyvoleny, alebo ho poslat do certa a cakat sama." Kým budeš s týmto tu, ten pravý nepríde, lebo keď aj príde, neuvidíš to, lebo budeš mať oči len pre tohoto, nebudeš otvorená pre nový vzťah. Utečú ti roky a šance na normálny vzťah. Už naozaj nemáš 18, aby si bola tak naivná.

kvetinka75
9. aug 2023

no vy dvaja ste sa teda našli. Jeden lepší ako druhý. Otec a partner roka. A ty... k tomu sa ani vyjadrovať radšej nejdem.

nelca0510
9. aug 2023

Nie sme zvieratá,aby srdce prebilo mozog. Máš 30 preč. Nestracaj s ním čas,jednoducho aktívne hľadaj slobodného,aby si si stihla rodinu založiť. Nič ti nesľubuje,ale sama vieš,že tento vzťah nikde nevedie,nakoľko ti to sám povedal.

miadi
9. aug 2023

Nebudes nikdy nosit jeho priezvysko. A Keby aj ano tak ti urobi to co svojej žene. Moralny nazor? Ved vies ze nemas ozajstny vztah iba sex , je uplna stupidita byt zalubena do zadaneho otca rodiny , nema moralku on ani ty, Nie je to zalubenost len chtič a chces co nemozes mat. Chuti ti zakazane ovocie. Ved ho ani nepoznas iba jeho predkožku, Single chlapou milioni a ty sa ulakomiš na tohto chudaka. Je jedno co ti natrepal su to len reči. Nemas 16 aby si sa vyhovarala na zalubenost . Dobre vies co robis . Len si to vypeknujes omačkou o laske ktorej ani sama neveriš,

katarinka89
9. aug 2023

Zhrniem to: ty si slobodná, bez záväzkov- rozumej manžel, dieťa, majetky. On: dieťa, žena, majetky.....hmmmm
Keď trosku porozmyslas, čo bude pre neho väčším prínosom? Keď opustí zázemie a bude s tebou z lásky alebo si s tebou bude ,,uzivat,, a bude mať súčasne aj zázemie? A co ty? Akonáhle ho pustíš ku sebe viac ako na meter, ponoris sa do takého bludneho kruhu citov a beznádeje, že ti už ani rady na MK nepomôžu. ... moja rada: rýchlo na neho prestaň myslit, tým si len upevňuje city k nemu.

katarinka89
9. aug 2023

@ckocka súhlasila by som s tebou iba v tom prípade, že by autorka nebola ,,zamilovaná,, a ten muž by nemal rodinu. V tomto prípade je to ôk.

aurora33
9. aug 2023

No wuaw tak to je teda muž s veľkým M, keď ti hneď na začiatku povedal, že ma partnerku a dieťa a neodíde kvôli tebe. Tomu sa teda povie charakter 😅😅😅 takého len tak niekde nenájdeš, že si pri tebe vyprázdni vajka a potom
S čistým svedomím ide domov pohrať sa s dieťaťom s zjesť teplu večeru. A že keby nemal priateľku už si jeho manželka, tomu veríš? Nebol schopný urobiť manželku z tej s ktorou ma dieťa ale pri tebe by to bolo urcite iné?
Ja osobne by som sa ani nepozrela na takého chudáka nie to mu ešte robiť matrac. Ale keď to tebe stačí, tak pokračuj…

kvetinka75
9. aug 2023

@aurora33 to tieto výhovorky, že neodíde kvôli dieťaťu. Ja sa čudujem, že im ešte nejaká žena na to skočí. Ale zrejme áno. A tá tiež musí byť ,,charakter,,. Ja osobne by som si so ženatým nikdy nezačala. Ak je nespokojný, nech si najskôr porobí poriadky s jedným vzťahom a potom do druhého. Akože ,,kvôli dieťaťu,,. No halo, zobuďte sa niektoré.
A ešte ho autorka hádam aj ľutovať bude že v akom zlom vzťahu on žije a on chudáčik si bude užívať na všetky strany.

hugger
9. aug 2023

@autorka
Tu sa zial velkej podpory nedockas. Pre vsetkych tych povrchnych hodnotitelov na internete je velmi jednoduche na zaklade tych par informacii odsudit a zatratit.

Suhlasim so vsetkymi co tvrdia ze rodina je dolezita priorita ale hodnotit muza na zaklade toho ze sa zalubil ako povrchneho nadrzanca je este povrchnejsie. To ze ti uz na zaciatku povedal ako na tom je vsetci vnimaju ako alibizmus, ja vidim transparentnost a schopnost povysit zaujmy dietata nad svoje vlastne. Ale tu na MK sa odsudzuje aj za to ze muz potrebuje dychat a nedajboze aj jest.

Nikto sa nepyta aky ma vztah doma a co jeho partnerka urobila nespravne. Pretoze je pohodlne nepytat sa, lahsie je rovno hodnotit.

Musim vsak suhlasit aj s nazormi ze pre teba je lepsie hladat inde. Ak je naozaj taky zasadovy a doma nema uplne nefunkcny vztah dieta neopusti a ty budes dlhodobo v roli milenky. Alebo kvoli tebe rodinu opusti a to pre teba tiez nie je idealna situacia.

huxy
9. aug 2023

Morálny pohľad? Pre mňa sú také ženy obyčajne ku...y a takí chlapi chudáci a kúr...ci.
Si predstav, že si vydatá, myslíš si, akú máš peknú rodinu, všetko sa zdá byť ok. A po rokoch zistíš že ťa muž klamal a podvádzal. Vieš, všetko sa každému nejakým spôsobom v živote vráti.

toskanka
9. aug 2023

@jozeffezoj Nechceš napísať do svojej témy, ako vy pokračujete?

aurora33
9. aug 2023

@kvetinka75 hej hej absolútne klišé, chudáčik je nešťastný, ale KVÔLI DIEŤAŤU ostane. Tak sakra, keď máš dieťa, tak sa oň staraj a nespi s inou ženou, nie?

kvetinka75
9. aug 2023

@aurora33 a ak si nerozumieš so súčasnou, tak sa rozveď. Otcom predsa stále bude, starať sa môže aj na´dalej

kvetinka75
9. aug 2023

@huxy súhlasím až na poslednú vetu. Už nie som si istá, či sa človeku takéto veci vrátia. Akokeby trpela jej jedna strana a druhá ktorá klame, podvádza, veselo si v kľude žije ďalej 😢

huxy
9. aug 2023

@kvetinka75 ja v to verím, skôr či neskôr sa každému vráti. I keď aj ja mám niekedy pocit, že nie každému sa vráti zlo, čo robí. Ale myslím že každého to raz dobehne. A nerobím druhému to, čo by sa ani mne nepáčilo, keby mne niekto robil.

zlatkapaps
9. aug 2023

Za mna cele zle. Kazdy jeden ti povie, ze on v zivote od svojej rodiny neodide. Nezahadzaj sa a nestracaj cas s niekym, kto za to nestoji. Evidentne si nevazi rodinu, taky clovek sa jednoducho nezmeni. Neodsudzovala by som ta za to, keby si s nim zacnes, ale pokial je to len na urovni uzivania si. Ked sa zalubis (co samozrejme ovplyvnit nevies), tak je to v zadku.

maciatkolulu
9. aug 2023

@jozeffezoj nuž,tak ja ti to napíšem tiež z druhej strany,môj exmanžel bez problémov nechal ženu a dve malé deti abje s tou ženou už 15 rokov. Môj terajší manžel tiež . Takže tieto zbytočne reči o Tom,že čo urobí,či bude len matrac,sú také smiešne. Lebo môže a nemusí.

toskanka
9. aug 2023

@autorka Nájdi si niekoho, kto je voľný. Stalo sa mi niečo podobné, mala som po 20. Z čista jasna to udrelo, on mal malé deti vtedy. Ale ustála som to, k ničomu nedošlo, rozdychali sme to. On sa mi neskôr poďakoval za to, ako som sa zachovala, že mali krízu, ktorú prekonali a on sa do svojej ženy opäť zamiloval ako teenager. Aj tak sa nakoniec po 10 rokoch rozviedli, ale ja som mala čisté svedomie. To je na nezaplatenie.

lucia13022023
9. aug 2023

@nenne27 presne to ma napadlo co si napísala.. Ze ci ju priťahuje taky typ muža.. Výzor je jedna vec ale chlap co ma male dieťa, ženu, klame svojej žene... To je za mňa úplne antipritazlive🤣 raz som sa povecme spoznávala s jedným mužom, kraaasny chlap, ale to co mu vychádzalo z úst, no jedna katastrofa... Príťažlivosť nepritazlivost, to aký človek je, nič nemení.
A tento chlap je za mňa hnusný klamár co by dokázal podvádzať svoju ženu s dieťaťom a autorka je žiaľ naivná ze si naozaj myslí že by opustil rodinu..chuda jeho žena a dcera

evaachesa
9. aug 2023

Nechce odísť od dieťaťa, no napriek tomu zjavne všetok svoj voľný čas trávi s tebou. Wau. 🤔

hugger
9. aug 2023

@toskanka silny pribeh☺️

h2
9. aug 2023

@maciatkolulu Čo tvoj terajší manžel tiež???

toskanka
9. aug 2023

@hugger Ani nie 🙂

athena27
9. aug 2023

vzťah otec a dcéra je nad všetko ostatné, nad každú milenku (aj keď chlap často myslí tým čo má v trenkách).. keby si má vybrať či bude bez dcéry alebo teba v posteli ..no odpovedz si sama.. a nech je do teba akokoľvek zaľúbený ak neodišiel v tejto najväčšej fáze zaľúbenia neodíde už vôbec, lebo zaľúbenie bude klesať nie sa stupňovať, sex časom už nebude to čo bol na začiatku a on ostane so svojou rodinou. ty stratíš roky života.. poznala som dosť takýchto prípadov, svojich kamarátok, kolegýň, ani jedna nakoniec s tým chlapom nebola, boli zaľúbení obaja on nasľuboval hory doly ale všetko sa rozpadlo.. a každá z nich už má svoju rodinu. Aj ty budeš mať len sa od neho odtrhni pre svoje dobro, ani dobrý sex za to nestojí.. ale ak si tu nevezmeš aj rady k srdcu, rob ako cítiš a sama sa najlepšie učíš na svojich rozhodnutiach.

juliacenc
9. aug 2023

Presne tak reci sa hovoria a chlieb sa je. Podla mna keca a keca mas na viac

pralinka25
9. aug 2023

@hugger ty to pises zo svojej pozicie ze ti skripe vztah a tiez to riesis mimo domu. keby vsetci ktorym skripe vztah venovali tolko casu do toho povodneho vztahu mozno by neskripal. pises ze co partnerka urobila zle. super. za vsetko moze vzdy ten druhy. vztah nefunguje samospadom. treba na nom makat a ked ani to nepomoze tak to treba so ctou ukoncit a ist dalej.
ak by muz zvolil zaujmy dietata ten cas co travi u milenky v posteli by travil s dietatom. takze aj toto je prachsprosta blbost. ak ma cas na milenku ukrajuje ho dietatu.

a k autorke. moralne hladisko je hadam uplne jasne. kazdopadne ty si ta co tu taha za kratsi koniec. ty stracas drahocenne roky, tebe sa nedostava pokoja, pohody stastia, takeho toho spontanneho randenia, uzivania si jeden druheho aj vonku nie len tajne. chodit so spolocnymi priatelmi von na dovolenky, tvorit par a zit spolu.

hendikep
9. aug 2023

Stavat svoje stastie na stasti ostatnych sa nevyplati , preto : “ Uzivat si skvely milenecky pomer kym nepride ten moj vyvoleny,…” je velmi kratkozrake … a co jeho rodina? mozno sa Ti raz stane nieco podobne a pochopis.. ked uz budes mat svoju rodinu ..

a tieto reci ze “ odidem od priatelky “ to tu uz tolko krat bolo … BULLSHITY.. da sa vobec verit niekomu kto podvadza zenu s ktorou ma male dieta a ku ktorej sa vecer vracia? ani nos medzi ocami.. Keby bol taky maco tak je uplne jedno kedy zenu opusti … dieta bude mat traumu tak ci tak …

ps: keby si bola jeho manzelka s babatkom v koliske ( ako Ti hovoril ze by si bola uz jeho manzelka ) tak vies co by Ti behalo hlavou keby nebol doma 😉 ano presne to .. “ kde a s kym je “ … lebo to zena nepochopi kym to babo nema… ze vyzaduje vela casu a pozornosti, zena sa nedokaze roztrhat, na muza tolko casu nie je takze mozes len cakat co s tym takyto “charakter” urobi a kde bude tu pozornost hladat 🙃

zeny, hladajte si chlapov, nie chlapcov 🤷🏼‍♀️

xsuzannex
9. aug 2023

Jedneho dna mozno odide od zeny, budete spolu,zahrabes sa na materskej.. a vtedy on zas stretne mladsiu, krajsiu, upravenejsiu do ktorej sa takisto zalubi.. ako by si sa citila? Nic moc, co?
https://najmama.aktuality.sk/clanok/254284/tebe... zamysli sa

hendikep
9. aug 2023

@hugger ked jeho partnerka urobila nieco “ nespravne” -podla neho, lebo toto su subjektivne zalezitosti .. , tak nech to riesi, vycisti si stol.. a potom zacne novy vztah … ale nie ze niekoho klame- toto konkretne z neho robi svinu - a aj tak, Ty sa len s tym muzom identifikujes, preto sa ho zastavas :D