icon

Zamilovala sa do staršieho muža: Ako ďalej?

bubuxin
7. jún 2024

Prosím vás o názor...mal som vzťah 17 rokov, minulý rok sa zena zamilovala do staršieho pána, stratila hlavu spomenki a lásku ku mne, odišla v decembri minulého roku a v januári sa vrátila domov, stým zeto skúsime cito pôjde alebo nie všetko bolo v poriadku odpustil som jej veľa sme sa milovali a ľúbili, ale moja nedokázala si u mňa tu dôveru vybudovať a zato je nevine mobil stále ho mala zo sebou ci na WC v kúpeľni pod poštárom na posteli🙂 a na heslo a dat mi ho nechcela🙂 tvrdila mi zeho že sním nieje v kontakte ,no keď sa jej pýtal na cíti ku nemu priznala že ich má, mala ja dve fb profili jeden bol starý kde mala naše fotky spoienki atď...a jeden nový kde zdieľala smutné zamilovane príspevky a mňa doň nepustila, sľubovala mi ze je moja práva a ze ja som jej, tak som na ňu vymyslel skúšku aby mito dokázala, s kontaktoval som jej bývalého najprv kamarátsky potom som pritvrdil on mi tvrdil zeju neľúbi nechce ma inú ,no ako som mu napísal ze pre mňa nieje dôležitá hneď jej to poslal, a rozišla sa somnou:( dostal som sa na dno a čakal som zema sneho vytiahne, ale darmo už sú spolu🙂 dajte mi prosím vás názor ešte na toto,,, veľa mi rozprávala o ňom ci to bolo o sexe sním alebo ako sa lubili ,vedel som zeho stále ľúbi a zesa trápi ved sa vrátila v januári aj kvôli synovi,, stále ho spominala v dobrom nikdi v zlom, a zároveň sľubovala mi vernosť a lásku na celý život no len ten mobil tam nikdi nebol sprístupnení ale chápal som ju , takže chcel som to urobiť tak aby si vybral ved vzťah bez lásky nieje život..

Strana
z2
alexis617
21. jún 2024

@bubuxin samozrejmá, źe má tvoj život zmysel daj sa dokopi neľutuj sa iba a začni byť otec pre tvojho syna takého ako si.zaslúži stabilný rodič čo vie vypočuť,pochopiť ,priznať si svoje chyby a hlavne teraz ho nepoučij vybuduj si k nemu dôveru

bubuxin
autor
21. jún 2024

@yvankamala aha pardon, rozumiem 😂

yvankamala
21. jún 2024

@bubuxin jasne,pobavilo ho to asi rovnako,ako mňa ten poštár 😉

yvankamala
21. jún 2024

@bubuxin čaro dnešných mobilov 😆

bubuxin
autor
21. jún 2024

@alexis617 ďakujem dojali ste ma. Život je ťažký..

bubuxin
autor
21. jún 2024

@yvankamala tieto mobili sú v dnešnej dobe bohužiaľ strojcom osudu..

Strana
z2