Zase sex - manžel je nahnevaný, ak nie je
Už som to tu písala ale stále je to dookola. Ak nemá mm sex je oduty a nekomunikativny vôbec. Tak sa premozem na silu lahnem dám mu co chce a potom sa úplne zmení. Ja ten sex nemusím nepotrebujem on na tom trvá. Som z toho na prášky. Myslela som ze to časom nejak prejde alebo sa to nejako upraví ale stále rovnako. Funguje takto niektorá? Dá sa to nejako zmeniť? V jeho hlave alebo v mojej skúsila som všetko ale stále bez efektu. Inak je fajn aj otec aj manžel.
@lujza7512 uz si to mala riesit podla mna davno. a teda, sex je pre mna osobne rovnakym pilierom manzelstva ako laska, tolerancia, atd. urcite to nie je - ako si to ty nazvala - bizardna vec. ak by bola, nerozpadavali by sa kvoli tomu vztahy.
@lujza7512 chlapi su uplne inak nastaveni, pre nich je sex velmi dolezity ( sranda, viem), my zeny zase mame v hlave tisic inych veci, sme rozdielni a prave preto by sme sa mali doplñat. Treba tomu porozumiet, ze to tak proste je, a nastavit sa na to, ze sice ano, prizemna jednoducha vec, ale moze byt prijemna, to zalezi len na nas. A ta radost v chlapovych ociach potom😁. Ono totiz ak chkap odide za inou, ta tiez bude na zaciatku sexuchtivo hopkat, ale ked uz ho bude mat nejaky ten cas, pravdepodobne mu tiez nebude stihat a chudak bude zase tam, kde nechcel byt.
@lujza7512 problem hladaj v sebe, preco nemas chut na sex vobec? Jemu sa cudujem, ze ho to bavi, ak tam len lezis a drzis. Ale sama si za to mozes, ze to len pretrpis. Ved najblizsie sa zapoj, sadni na neho, zajazdi si a uzi si to. Ked len lezis rozcapena na posteli, v hlave nastavena, ze ta to nebavi, tak sa ani necudujem, ze to tak je
@lujza7512 akoze tu tazko radit z tvojich strucnych odpovedii... zena je inak naladena na sex ako muz, ta chut na sex nepride sama od seba a hlavne ked sexujete takto asexualne ze lahnes a drzis... Ako sa tvoj muz sprava k tebe? Dava ti najavo, ze ta lubi, ze sa mu pacis, je k tebe pozorny cely den, alebo sa na teba zacne lepit len ked chce sex? Zena potrebuje k sexu mat psychicku pohodu a muz potrebuje k psychickej pohode sex... A je milion veci medzi tym aby to fungovalo...
A ako dlho to trva? Spominas nejake tri roky, ale nepochopila som, ci to reva tri roky alebo sa to zmenilo po troch rokoch...
Ja si toto nezvyknem myslieť, ale žena, ja by som sa vobec necudovala keby zasuval niekde idne. Ak si nevyhovuje v tak dôležitej (nie bizarnej, DÔLEŽITEJ!) veci ako je sex, tak si urobnte sluzbu navzájom, rozvedte sa a nájdite si partnerov s rovnakým sexuálnym apetítom. Odmietať kazdy jeden raz vlastného manžela nie je normálne a čudujem sa ze ti to takto dlho toleruje.
Absolutne zle idete na to obidvaja - citala som si predchadzajuci prispevok - ty nemas chut, on je urazeny a hnevom si ho vydupkava, ty mas potom ešte vacsi odpor.Obaja robite chybu a neviete spravit kompromis
On si nema hnevom vynucovat sex, ty sa nemas v strachu premahat.On ma byt ohladiplny k tebe a ty potom urobit krok naproti, spolocne hladat možnost ako sa spojit
Otazka- robi predohry vie hladkat pozna tvoje citluve miesta vie presne čo potrebujes, vie si ta predchadzat, kupit ruze , retiazku, pozvat na obed pekne vyobliekany, robit masaže či to cele je, že ležiš ako vrece zemiakov dnu a von, kym sa spravi odchod? Tento prispevok si pisala v roku 2017? To za ten čas sa nič nezmenilo? Alebo si frigidna alebo on nevie svoje telo použivat, aby ta vzrušil?
Ako prve definuj problem- prečo sa ti sex hnusi?
Prečo on je nervozny neberie na teba ohlad?
Prečo ty nrmas chut na sex?
Keby bol fantasticky milenec, choval sa k tebe ako princezne hladil ti cele telo a drazdil takde treba, tak preberie aj mrtvolu....Ja neverim tomu, žeby sa ti to nepačilo
Vieš anglicky? To máš sex dopodrobna rozobraný, možno najdeš odpoveď aj na svoje otázky....
Ja by som aj tak neriešila priamo sex, ale váš vzťah. Žena je pocitová bytosť.
Istotne by som nechcela sex s chlapom, ktorý ak ho nedostane, bude odutý a nekomunikovať. (ako malé dieťa). Prišlo by mi to potom ako vydieranie, citová manipulácia...
Áno, sex je fajn. Ale nesmie byť vynucovaný.
Ak by bol taký skvelý manžel a chlap, asi by ti boli jeho dotyky (ak to robí dobre) príjemné.
Ale on sa uráža, namiesto riešenia problému nekomunikuje, k takému chlapovi by som asi veľmi úctu necítila.
A ty to riešiš tým, že zapieraš radšej vlastné pocity a nechávaš si ubližovať (lebo ak ti nútený sex neubližuje fyzicky, tak pocitovo určite.)
Ale vravím len za seba. Môj priateľ tiež veľa pracovne cestuje, tiež sme spolu menej, ale keby na mňa tlačí, tak sa zatnem úplne a už by sa mi skôr zhnusil.
Ako ja viem, že sme boli ženy vychovávané v tom, aby sme vyhovovali a boli tie dobré a poslušné, ale hádam, že už sme sa dostali ďalej.
Ľúb sa. Rob to, čo ťa teší, tancuj, spievaj, smej sa... (odporúča sa robiť nejaké tvorivé veci, ktoré ženu viac spoja so svojou ženskosťou)
A keď budeš ľúbiť viac seba, tak si aj narovinu povieš chlapovi, čo chceš, ako to chceš alebo čo nechceš (teraz nemám na mysli len sex, ale celkovo aj veci vo vzťahu)
Ja si proste myslím, že ak ťa ten chlap miluje, mal by aj rešpektovať tvoje pocity.
Aj keď, ako sa vraví, treba začať od seba. Najprv ty začni rešpektovať svoje pocity.
@evkao len oni su uz 20 rokov spolu, asi prisiel stereotyp, nuda....ak sa muz pri tom viac nesnazi a ona z toho nic nema, tiez sa nedivim, ale je to zacarovany kruh. Su muzi, ktorym staci raz za mesiaca a su muzi, ktori mozu aj 2-krat za deñ, nemozu za to, su tak nastaveni. Dolezite je najst tu zlatu strednu cestu, aby vyhovovala obom.
@tenerifka stereotyp a nuda pride vtedy, ak to dovolime. ja so svojim muzom sexujem 14 rokov a sex mame omnoho lepsi ako na zaciatku vztahu. obaja sa v tom zhodneme. mam kolegynu, ktora ma 52 rokov, muza ma cerstveho 50-nika a neraz sa stane, ze do prace rano pride polomrtva, lebo pretrtkali celu noc a malo spala. a su spolu od jej 20-tich. ja teda nepoznam vo svojom okoli chlapa, ktoremu by stacil sex raz za mesiac. to mozno, ak je ten chlap chory, alebo ma po 70-ke. a rovnako si neviem predstavit, ze by som ja mala sex raz za mesiac. odstrelilo by mi dekel.
@lujza7512 toto je len tliachanie do vetra maš tu par prispevkov a sex označuješ ako utrpenie
Viem o jednej žene, ktora bola znasilnovana vlastnym otcom šťastne sa vydala lenže jej manžel chcel sex denne a mala z toho nocnu moru.Vzdy sa podvolila, aby ju neopustil - sa čudujem, že sa nezblaznila...Kam az su ochotne zeny zajst kvoli chlapovi
Podla mna je cas prestat okolo horucej kaše, normalne zajdi za psychologom a sexuologom a uprimne hlboko od srdca nazri na pričiny prečo ta sex obťažuje s vlastnym manželom, ktory je panovačny a vydobija si ho
Ty napišeš všade, ženy mate pravdu blabla bla, ale skutočnu pričinu neriešiš. Len oddaluješ rozchod
By som sa zblaznila, keby som sa mala pretvarovat a to denne.Do dõchodku ďaleko, tvoj muž vie ako ta prinutiť a čo na teba plati
Ty nemusiš pisat na fore ano bude všetko v poriadku
Normalne od podlahy si daj terapiu a patraj po pričinach
Takto si len sama sebe škodiš
Tvoj muz tiež neni celkom ok ked mu nasilu daš seba a on cely pookreje
vy jej ale radíte, je normálne že chlap je nervózny keď má chuť a nemá to
@matkahelka len ak to tak je u vas, nemusi to byt u inych, je tu o tom kopec diskusii, kedy chlapovi staci raz za mesiac a zene nie, dolezita je zhoda, aby mali partneri podobne potreby
ja mám chuť i teraz a niet do čoho pichnúť 😅😅😅😅😅
@0silvia0 chtic? 🤦♀️ ked chcela deti, vtedy jej chtic nevadil? ci chlap je dobry len na odovzdavku biologickeho materialu? jaaaj, malo je tu diskusii o tom, ako si chlap nasiel inu?
@0silvia0 a matrac zo seba robi sama, tym ze lahne a roztiahne nohy. ak by sla nanho a pohopkala, matrac by bol on 😉
@matkahelka vobec si nepochopila, co som napisala a komu som pisala, citaj este raz prosim...
@0silvia0 ale ano, uplne som to pochopila.

@matkahelka ver ze sa bojím ze ma opustí aj jemu sa to nepáči ale neviem nemôžem sa cez to nejak preniesť. Včera sme sa dohodli ze pôjdem sa dat vyšetriť hormonálne a potom to nejak budeme riešiť ďalej nechcem a nemôžem oňho prísť a už nie kvôli pre mňa bizardnej veci ako sex.