icon

Zase sex - manžel je nahnevaný, ak nie je

lujza7512
4. apr 2021

Už som to tu písala ale stále je to dookola. Ak nemá mm sex je oduty a nekomunikativny vôbec. Tak sa premozem na silu lahnem dám mu co chce a potom sa úplne zmení. Ja ten sex nemusím nepotrebujem on na tom trvá. Som z toho na prášky. Myslela som ze to časom nejak prejde alebo sa to nejako upraví ale stále rovnako. Funguje takto niektorá? Dá sa to nejako zmeniť? V jeho hlave alebo v mojej skúsila som všetko ale stále bez efektu. Inak je fajn aj otec aj manžel.

Strana
z3
0silvia0
5. apr 2021

@matkahelka pisala som to tomu mlademu muzovi, ktory mal divne reakcie typu "a co ma ist za inou", dalej som pisala, ze na vztahu treba vzajomne pracovat a brat ohlad jeden na druheho. Nielen sa jeden bude bezohladne dozadovat a nebrat do uvahy pocity toho druheho len preto, ze ja teraz chcem a chcem a ty sa prisposob. Toto nie je zdravy a vyzrety vztah...

ravenman
5. apr 2021

@0silvia0 skade vieš že som mladý?😅

0silvia0
5. apr 2021

@ravenman bolo by blbe keby si bol stary/starsi chlap a mal taketo reci o chuti si pichnut... 🤨

ravenman
5. apr 2021

@0silvia0 😅😅 tak neviem čo je u teba starý 😖

matkahelka
5. apr 2021

@0silvia0 ale pracovat na tom treba inym stylom ako "nemam chut" a lutujte ma, lebo chlap je nervozny, ked to nema. a po troch rokoch sa tomu chlapovi uprimne aj cudujem, ze ho taky pseudosex bavi. hovori zo mna vlastna skusenost, ja som dlho po porode prezivala to co autorka a obehala som si gynekologa, sexuologa, manzelsku poradnu.nestazovala som sa na svojho chlapa, hladala som pricinu v sebe.

ravenman
5. apr 2021

@0silvia0 začínam ťa spoznávať, už viem že máš telekom 🙂

0silvia0
5. apr 2021

@matkahelka nikde som nenapisala, ze zenusku treba lutovat. Este raz, obaja musia brat ohlad jeden na druheho a hladat cestu k sebe, nie od seba... A samozrejme pracovat na svojom vztahu.

luccija
5. apr 2021

@matkahelka ale často, keď žena nemá chuť môže za to chlap a jeho správanie😆keď nie je zrovna po porode a koji vtedy časti aj najväčšie dračice prídu o chut

ravenman
5. apr 2021

@luccija sú ženy čo si to radšej urobia samé

Strana
z3