icon

Zaspávate s partnerom v objatí?

9. feb 2021

Ahojte. Len tak na zaujima ze ci zaspavate s partnerom v objati a kolko krat do mesiaca mate sex?

lucia851
9. feb 2021

Co ta to zaujíma

konikkon
Autor odpoveď zmazal
sense
9. feb 2021

Zaspávam a sex mame toľko koľko mame chuť, nepočítam to

pininka1
9. feb 2021

V objati obcas, ale len na chvilku a sex mame cca 20x za mesiac

ninusa221
9. feb 2021

Sex neviem a zaspavame asi tak že bud ide on skor alebo ja neskor spať občas si ľahneme dame pusu ale už každy si najde svoju polohu a spíme ako je každemu pohodlne ked sme začínali tak sme boli na seba nacapení teraz ma to uz preslo😃

oli18
9. feb 2021

A ty, zakladateľka?

oblecenie99
9. feb 2021

Nevedela by som tak zaspať nikdy 😂 potrebujem mať svoj priestor, dokonca ho aj v noci pregulam na jeho stranu,ak sa náhodou ocitne na mojom teritóriu.. aj nohu prekopnem späť 😁

terina25
9. feb 2021

Kazdy den, ano

cawes
9. feb 2021

V objati nezaspavame, ale drzime sa za ruky. Sex tolkokrat kolko mame chut.

natyreggae
10. feb 2021

V objati každý večer keď sme spolu lebo bývame od seba 100 km a sex tiež vždy keď sme spolu

lublijka
Autor odpoveď zmazal
tenerifka
10. feb 2021

ano, v objati, ja objimam svoj paplon v mojej spalni a on svoj vo svojej. Fungujeme takto mozno 12 alebo viac rokov a vyhovuje nam to. Ale samozrejme sa navstevujeme, a potom sup sup kazdy do svojho sukromia

elizabet173
10. feb 2021

Ano, zaspavame a sex tolko krat, kolko mame chut. Niekedy dva krat za den, inokedy dva krat za tyzden, ciarky si nerobime

jvlo
10. feb 2021

Len to nie 😂 Moja posteľ, moje teritórium. A ten sex... To fakt?

zutera
10. feb 2021

Zrovna včera večer jsem upozorňovala manžela že má nohu na MOJÍ půlce postele 🙈 😂😂😂takže ne,nezaspáváme v objetí,ale lubim ho jinak jako koňa,jen je to prostě MOJE půlka postele

simsalabim
10. feb 2021

@tenerifka po vlastnej spalni tuzim, ked manzel chrape... niekedy ho kvoli tomu vyhodim do pracovne. Chrape, ked je velmi unaveny alebo po kvapke alkoholu. Oddelene spalne su vtedy 👍

tenerifka
10. feb 2021

@simsalabim ano, u nas je to kvoli chrapaniu, ale aj ja som strasne citliva na zvuky, musim.mat aj uplnu tmu, ja napr.cez noc nechodim na WC, a ak ma niekto zobudi, uz potom.nezaspim. mne sa zlepsila kvalita zivota neporovnatelne

simsalabim
10. feb 2021

@tenerifka tak to sme na tom podobne. Ja hovorim, ze mna zobudi, ked si pavuk prelozi nohu cez nohu 😅 Tiez potrebujem ticho, tmu a sviezi vzduch.

banderaska29
10. feb 2021

Ahoj 🙂 my než zaspíme tak sme v objatí, ale keď už prichádza Alfa fáza tak sa každý poberieme do svojho vlastného teritória 😀 ale vždy sa nám nejak telá musia dotýkať, aj keď len nohami 😀 ale ráno je vždy buď on na mne nalepený alebo ja na ňom. 😀 ♥

yollanda
10. feb 2021

Nie! Nikdy! Ja potrebujem byt na bruchu s pokrčenou pravou nohou