icon

Zažiť viacnásobný orgazmus: Ako to prebieha u vás?

19. feb 2024

Ahojte mňa strašne zaujíma ako to mávajú iné ženy z mužmi z mužom sme spolu 5 rokov sex spolu milujeme a vždy si nájdeme pre seba čas lenže toto sa mi ešte nestálo mala som strašnú chuť na sex a aj muž robili sme to asi hodinu a ne aké minútky lenže orgazmus som mala až 4 krát a bol tak strasne silný ze sa mi triasli celé nohy muž sa urobil 2 krát mňa zaujíma ci aj niektoré ženy mali toľko krát orgazmus

tundra
•
19. feb 2024

Gratulujem👍,ked dosiahnes 5x a budu sa ti triast aj zuby daj vediet.

harrisson
•
19. feb 2024

@tundra závisť?

nataly420
•
19. feb 2024

Další úchylák

nika3136
•
19. feb 2024

Keby ti napiseme, kolkokrat ho vieme mat my ostatne, nezaspis od zavisti. Spinkaj uz. Dobru noc

tundra
•
19. feb 2024

@harrisson Samozrejme,ako inac...mozno aj zemetrasenie na vychode spôsobil jej orgazmus.

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
greywolf
•
20. feb 2024

Hodina a 4x orgazmus? No a? Su zeny co ho maju kazdych 5 minut a to doslova. Si pamatam ze za studentskych cias frajerka na druhy den nemohla vyjst po schodoch co ju tak nohy boleli. Co bolo to bolo, pekne spomienky 😃😉

karolinakr
•
20. feb 2024
adka176
•
20. feb 2024

Aký je vlastne problém? Máme v niečom poradiť?
Či máme len plakať, že to opäť nevyšlo tak ako si chcela? Skúšajte ďalej...bude aj horšie...

heisenberg
•
20. feb 2024

@greywolf no to sú jej spomienky na študentské časy. A ty si vtedy kde bol?? 😁😁

stellarstar
•
21. feb 2024

Ja každé 2 m, no závidíš

autor
•
21. feb 2024

@stellarstar nie nezavidim nepitala som sa preto aby som práve tebe zavidela ale len preto ze ma to zaujimalo lebo väčšinou tu ženy a muzi píše ako ho dosiahnuť nemôžu a dokonca ze ho predstieraju chápeš ?

stellarstar
•
21. feb 2024

Jo jo

eva112014
•
24. feb 2024

@autorka chudák tvoj muž! Urobil sa len dvakrát?!🤯

minenkak
•
27. feb 2024

Ako to sa chvalis,sú ženy čo majú mnohonásobne viac orgazmov a neschvália sa ,ale užívajú.