Zažívate pocity hanby po milovaní?
Ahojte, rada by som sa opýtala, či niekto ako ja prežíva po milovaní s jej aktuálnym partnerom (píšem tak, lebo nie som vydatá) pocity hanby.
Akosi som to vždy prežívala, pretože som nikdy nemala romantického a ani milujúceho partnera. Dobre, tu ma možno zhejtujete, len sa chcem spýtať, či ste to tiež niekedy zažili. Viem,že môj aktuálny partner ma má určitým spôsobom rád, správa sa ku mne slušne a nežne v tomto (nemusím sa cítiť nepríjemne). Ale myslíte, že tieto moje pocity ústia práve z toho vedomia, že nie som skutočne ľúbená?
A ty ho ľúbiš? Lebo ak ho ľúbiš a chceš byť s ním, tak mi nepasuje k tomu pocit hanby, bez ohľadu na to, či ťa on ľúbi, alebo nie. Alebo sa mýlim? Nie je to z jeho strany nejako násilné, nenúti ťa k tomu? Sama máš chuť na milovanie s ním?
@unicornlady Tak chcem, ale asi to vedomie toho, že to nie je ono, že tam chýba tá láska. Asi z toho tkvie tento môj pocit, lebo inak si to neviem vysvetliť.
@mojemenonikto Nie, neľúbim ho a ani nechcem, keď viem, že on neľúbi mňa.
Tak potom? Je to jasné, či nie? Bývate spolu a nemáš kam ísť? Prečo sa s ním miluješ?

Ty tie intímnosti chceš či nie?
Lebo ak nie, tak chápem ten pocit hanby a možno máš pocit, že ťa len nejak používa.
Inak v milujúcom vzťahu, kde sa partneri rešpektujú, a rešpektujú aj to, kto čo chce v tých intímnostiach (nenútia sa robiť veci, ktoré nechcú), tak ten pocit hanby by nemal byť.