Žena hore pri sexe
Ahojte,
prosím vás o pomoc, resp. o rady. S partnerom sa stále žiaľ neúspešne snažíme o babo. Obaja sme sa dohodli, že hlavou zabudneme na to že chceme splodiť babo a že si budeme len jednoducho užívať. Partner však túži po tom aby som bola vedu dobu na ňom... skúšali sme to už veľakrát ale za každým mi to nejako nešlo. Buď som sa rýchlo zadýchala, alebo mu nevyhovovalo tempo a potom má začali bolieť kolená. Viete mi poradiť nejaké vaše triky ako na to.. aby to bolo pre neho čo najpríjemnejšie ale aby to aj pre mna šlo ?
Prepáčte ak to tu nepatrí ale chcela som nejaké rady od žien. Hanbím sa o takýchto témach rozprávať s kamarátkami alebo rodinou.
Za každý komentár budem vďačná.
Posilňovať stehná, nohy, ako inak.
no holoka nemas kondicku ... sup do posilky . behat alebo trenovat ...alebo najst polohu co bude vyhovoat obom .. nie ze jeden to odmaka a druhy s rukami z ahlavou si uziva ...
Ani ja som nemala nejakú extra kondičku ale sexom sa to rýchlo zlepšilo, s mužom sa ľúbime takže mu to nejako neprekážalo ani keď som dlho nevydržala hore lebo došiel dych 😂 no zlepšilo sa to, teraz som bola tehotná a po tehotenstve je to zase zle s tou kondičkou, ale už sa to zase zlepšuje keď spolu správame.. Veľa sexu treba no, na to trikx niesu
@zazvorka87 no už len tie veľké rite neprirodzené, to je výhra 😢
Ja keď nevladzem tak sa proste trochu nadvihnem a partner sa hýbe odspodu( dvíha panvu ako pri cvičení) tak to si trochu odychnem a nemusíme meniť polohu ani prestavať takto nám to funguje.
To je jedno či zdola zhora, vždy musi muž viac makať, nič sa neda robiť😃
Spevniť stehna 😅je to ako by si na ňom drepovala alebo twerkovat so zadkom... Plus môžeš sa aj zdvihnúť a on môže zasuvat a určiť si tempo sam...
No skôr by som zmenila polohu, na otehu sa odporúča poloha zo zadu, tak skúste, zmena je život.

Ake triky, prax ti treba. 😁 Treningom to dosiahnes, nijak inak.