icon

Ženatý - silná chémia

amaliademi
9. apr 2022

Prvý krát v živote sa mi stalo že túžim po zrelom mužovi ktorý je ženatý.obručku nenosi ale je ženatý...vymieňame si veľmi dlhé očné kontakty a ak už musím odvrátiť zrak aby si to niekdo nevšimol som nešťastná..vedela by som sa do nich pozerať aj celé hodiny..veľmi po ňom túžim toto sa mi ešte nikdy nestalo..chémia je veľmi silná ..a aj on mi dáva očným kontaktom najavo že sa mu páčim veď som o 20rokov mladsia.je môj nadriadeny v práci a za tých 8hodin sa musím ísť viackrát na wc potierať čo normálne vlhnem ak sa mi diva do oči.poradte čo mám robiť prosím.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
nykkushka
9. apr 2022

@amaliademi drahá, ja ti poradím, čo máš robiť. Namiesto toho, čo beháš na WC si stále frndu utierať, si tam zakaždým prečítaj pár stránok z tejto knižky (má síce skoro 600 strán, ale pri tvojich častých intervaloch návštevy toalety to máš za týždeň v malíčku). Je to pre teba prospešnejšie ako nejaké očumovanie vedúceho 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️ a kľudne aj doma namiesto masturbácie nad šéfom si ju prelistuj, aspoň zabiješ čas a nudu😘

madeline1
9. apr 2022

@monka105 veď si prečítaj, čo som jej poradila a nepíš blbosti

brembo
Autor odpoveď zmazal
klariska1
Autor odpoveď zmazal
momoqui
9. apr 2022

@damian88 rehocem sa 🤣

momoqui
9. apr 2022

@nykkushka 🤣 trefna odpoved ( a ze frndu 😂😂€

3tato
9. apr 2022

Jaaaaj tento MK... Už mi to tu úrovňou občas pripomína Pokec. 😂

lasoli
9. apr 2022

@amaliademi tak si pri nom vzdy pomysli ze sa mu uz mozno nepostavi,mozno ta to odrasi

tata1401
9. apr 2022

@h2 joj som sa zasmiala veľmi 😂

miadi
9. apr 2022

Nos do roboty intimku a ked sa pozries na sefa opakuj si mantru : mama s otcom sexuju.. hnet ti to zastavi vodopad v gatkach. Ak nie Tak si mega uchyl 😆a nie je ti pomoci.

miadi
9. apr 2022

@3tato Lebo autor je anonym a je fo pravdepodobne chlap.

kvietok2891
9. apr 2022
kvietok2891
9. apr 2022

@nykkushka 🤣🤣

kvietok2891
9. apr 2022
kvietok2891
9. apr 2022

Wau to som sa dobre zasmiala 🤣

scorpionflower1
9. apr 2022

@zdenka11081983 alebo dobra pichacka a potom hned vypoved :D

queen_mary
10. apr 2022

Panny marie sa ti tu same ozvali :/ podla mna je bezna vec, res. sa to ludom stava, ze stretnu niekoho, kto ich neskutocne fyzicky pritahuje a zobudza v nich vsetko zivocisno sveta. Teraz nejake moznosti ake mas: zostat pri svojich fantaziach 🙂 kazdy o niecom/niekom fanrazirujeme. Mozes sa s nim vyspat, ale ak to mas uz teraz take silne, je dost mozne ze by si sa namotala. A malokedy zlomis zenateho muza, aby opustil zenu. Alebo si ten typ, ktory vie mat sex aj bez lasky a pri sexe jeho ocakavania aj skoncia. Kazdopadne, ak chces ostat v tej praci tak to budes mat tazke. Najlepsie by urcite bolo, keby si sa s nim prestala stretavat. Ale! Nikde nie je napisane, ze keby nahodou odides, tak ta niekedy po de ku vina nenaoadne mu napisat 😅

nykkushka
10. apr 2022

@queen_mary áno máš pravdu, každá o niekom sníva, len neviem ako ostatné, ale ja určite nebudem niekoľko krát denne vytápať toalety v práci a sušiť nohavičky, lebo nepretržite myslím dajme tomu na Kolenika alebo Chrisa Evansa 😂😂 má 35 rokov, mohla by už vedieť svoje hormóny a túžby ovládať 😂 a hlavne nebudem o tom zakladať diskusiu 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️😵 čo čakala, že jej tu ženy poradia niečo nové čo ešte nevie? Ved sama musí vedieť, že buď prestane čumieť alebo sa s ním vyspí alebo zmení pracu. Moc toho na výber nemá 🤷‍♀️

annmary86
10. apr 2022

@monka105 presne si to vystihla

queen_mary
10. apr 2022

@nykkushka tak to je vsetko druha vec 😅 ale ak stretnes takeho cloveka, naozaj neustriehnes svoje hormony. Ale ak by mala vela prace, tak by na to tak vela nemyslela 😅

dadis
10. apr 2022

@queen_mary Ano, zazili sme to uz vsetky 🙃, ale nevypisujene na MK, ze nam vlhnu nohavicky.

annmary86
10. apr 2022

@patus_2 🤣 🤣🤣 čoromoro

nykkushka
10. apr 2022

@queen_mary tak ver, že som stretla vo svojom živote už kopec (podľa mňa) sexy príťažlivých chlapov a takéto NiagaraFalls som nemala 😂🤦🏼‍♀️🤷‍♀️ jej jediná možnosť, kedy budú všetci spokojní je skočiť na svojho unaveného manžela /snúbenca a dobre si zasexovať (ona bude ukojená, snúbenec tiež a vedúci bude spokojný, že prestala čumieť a míňať firemný toaleťák 🚽🧻🚿) 🤷‍♀️😂

lavinis
10. apr 2022

@nykkushka 😅👏

kvietok2891
10. apr 2022

@nykkushka že vytápať toalety 🤣👍a míňať firemný toaleták

sticker
anja27
10. apr 2022

@amaliademi mam o par rokov menej nez ty ale neviem si celkom dobre predstavit 50nika z ktoreho moze byt mlada zena takto hotova. Nic v zlom 😄

rybicka74
10. apr 2022

@amaliademi no moja,zobuď sa! Keď je ženatý,ruky preč. A skús sa preniesť o dvadsať rokov ďalej, keď budeš na mieste nejakej manželky a predstavuj si,ako nejaká mládka takto slintá pri tvojom mužovi - páčilo by sa ti to? 👍

winki13
10. apr 2022

@amaliademi najdi si prveho slobodneho a nech z teba vytrtka dušu.

3tato
10. apr 2022

@miadi autor coho? Tejto temy?