icon

Ženatý - silná chémia

amaliademi
9. apr 2022

Prvý krát v živote sa mi stalo že túžim po zrelom mužovi ktorý je ženatý.obručku nenosi ale je ženatý...vymieňame si veľmi dlhé očné kontakty a ak už musím odvrátiť zrak aby si to niekdo nevšimol som nešťastná..vedela by som sa do nich pozerať aj celé hodiny..veľmi po ňom túžim toto sa mi ešte nikdy nestalo..chémia je veľmi silná ..a aj on mi dáva očným kontaktom najavo že sa mu páčim veď som o 20rokov mladsia.je môj nadriadeny v práci a za tých 8hodin sa musím ísť viackrát na wc potierať čo normálne vlhnem ak sa mi diva do oči.poradte čo mám robiť prosím.

Strana
z4
miadi
10. apr 2022

@3tato Hamleta 🙄tejto temy coho asi?

3tato
10. apr 2022

@miadi podľa teba je chlap? A to jej radis do prace intimku? 😂 Inak registrovany profil ma od 2017, vek ma uvedeny tiez... A anonym? To by sa neobtažovala riešiť fotku a vek v profile asi... notabene zakladat tému s jej menom... Mohla anonymne. Btw, už v inej diskusii uviedla, ze je nadržaná zo staršieho chlapa, lebo doma s mužom nič nieje...

elli6
10. apr 2022

@damian88 neboj,nie vsetky zeny su take... no,zial,dnesna doba je uplne zvratena a vela ludi si mysli,ze je v poriadku take slaboduche spravanie... 🤦‍♀️

damian88
10. apr 2022

@elli6 Ja som nikdy nenapísal že si myslím že všetky sú také a spomenul som aj chlapov tuším 🙂

adka176
24. apr 2022

No v dnešnej dobe typické... ženatý, starší, ty mladšia sexi, bože koľko takých tu už písalo... hrozná doba...uchylní chlapi, nešťastie zamilované ženy, všetky ako cez kopír....no je to na tebe...asi ti je jasné, že je v manželstve nešťastný... chudáčik... potrebuje pochopenie, lásku, nehu, sex....tak sa prosím ťa podľa toho zariaď...doma ho nechápu....tak skús ho aspoň ty pochopiť....

Strana
z4