Ženský orgazmus
Ženy. Keďže sa konečne dá pridať anonymne odpoved, tak sa podelte. Tie? Ktoré ste vystriekli počas styku, tak sa vám to deje bežne? Mne sa to stalo pred pár dňami pri mojom priateľovi. On bol šťastný ja som to brala v pohode 🤣 keďže orgazmy mám počas sexu často. Stalo sa mi to len raz / vystrel/ a ja sa pýtam, je chyba vo mne, že to nemám opakovane? Prídem si ako nenormalna.
to ťa vôbec nemusí trápiť, že to nemáš opakovane. Záleží od toho ako moc si ´´nadržaná´´, potom ako to prebieha, je v tom veľmi veľa faktorov ktoré to ovplyvňujú, to či si max uvolnená a tak...takže nieje v tebe žiadna chyba, záleží aj na šikovnosti chlapa 🙂
Ja nepoznám nikoho kto by zažil vaginálny orgazmus.
Ako nenormalna kvoli tomuto? Neblazni.
@anonym_0b6ae5 napríklad ja sa viem vždy spraviť aj vaginálne aj s klytorisom nemám stým absolútne žiaden problém.A veľa žien má orgazmus vaginálne.Poznam viaceré
@anonym_0b6ae5 jaaa sa hlásim 😁 ja sa ale zase neviem urobiť ústami 🤷 partnerom to nie je
@anonym_autor Podla stylu pisania to pise nejaky progresivny uchyl.
@anonym_a5a94d inak aj mne sa zdá 😅
áno bežne ostriekam aj celú stenu, už 2x sme museli maľovať
@anonym_0b6ae5 no ja ho teda mam mne stačí sadnúť na môjho a za chvíľku to mam 🙂
@anonym_a5a94d vieš co znamená progresívny?
pred pôrodmi som mávala často, odvtedy nič
Som rada,keď mám obyčajný orgazmus, nie ešte mokrý
Ja som ešte neprišla na to od čoho to závisí. Väčšinou je to u mňa druhý orgazmus počas sexu. Prvý napr s dráždenim klitorisu a druhy len penetrácia a niekedy mokrý inokedy nie. Ja to vyslovene nepotrebujem takto, nevidím rozdiel v intenzite vaginálny a mokrý vaginálny akurát je viac "bordelu". Muž sa utira po mne viac ako ja po ňom.

Stáva sa mi to celkom pravidelne po druhom pôrode.Alebo po tridsiatke?Jedno z toho, dovtedy sa mi to nestalo ani raz