Ženy 35+ a ich názory na vzhľad mužov
Ahojte,
čo sa Vám na mužoch, nás ich výzore nepáči? Napr. kamarátka neznáša holohlavých mužov, mne osobne nevadia. Vadí však mi, ak chlap je hrbatý, vadí mi, keď má prsia. Čuduj sa svete, také menšie pivné bruško mi nevadí. Nepáčia sa mi pokazené zuby v ústach. Ako to máte vy, ženy nad 35 + ?
Vy už máte na chlapov nižšie nároky podľa výzoru? Alebo ste ženy, ktoré si povedia:” cvičím, mame-up, kozmetika, pedikúra, kaderníčka …. , starám sa o seba a vyzerám dobre! Očakávam, že aj partner sa bude o seba starať a bude mať “primeraný “ výzor k tomu môjmu.
Máte takéto očakávania k pánskému pohlaviu?
Som zvedavá, že ČO “MUSIA” robiť páni pre svoj výzor, aby boli v očiach žien atraktívni? Nám ženám, je to jedno?
Povaha je základ, jasné! Lenže, aby Vás pozval pán na kávu, musí sa Vám najprv fyzicky páčiť. Potom zisťujete povahu … 🙂 Aká je fyzická krása muža? Aj hercov môžete písať. 🙂
@mackamizjedlaskrec Ja mám problém S - kom na chrbte 😅, čo má.
@hopsadobrandejsa Už si dosť dlhý čas sám. Je načase sa zamyslieť. Si už aj zabezpečený … Po vlastných potomkoch ani netúžiš?
@top_manazerka To by problémom ani nebolo. Horšie je, keď to tučné konto chlap nemá, má len tučné telo a tá krásna žena povie, že to je láska. Nie je to o vzhľade. O pár rokov sa jej spýtaš povie ti, ani bohatý, ani pekný, ani múdry nie je 🤣🤣🤣
Zo 100 mužov si “slepého” vybrala 🤣🤣🤣🤣🤣
Vies co, mne sa nepaci, ak je chlap cca uz 8 rokov starsi, max 9, ta pokozka je uz ina, vlasy atd. Vadi mi, ak by to mal byt mladsi brat, vadi mi starsi, musi byt vekovo primeraným. Vadí mi gádžo , otras teplaky, otras botasky, otras šušťáky, otras monterky, vadí mi sedlák, šaško, hulvát, trhovník, vadí mi showman, mna moze zbalit jedine inteligent, ktory vydzri byt inteligentny aj rok vkuse. Inteligenta najdem 1 z 250 mozno. Mne osobne vyhovuje svetlokoží, ale to uz sú prehnané nároky. Ak splni inteligenciu, ako tak charakterové i osobnostné crty mnou si predstavované, na vzhlad uz nezostava, ak , tak polovicato. A aj tak, kazdy ma svoje chyby, ony sa prejavia.
@top_manazerka autorka sa pytala na vzhlad muza. Tak preto piseme o vzhlade. Povahove crty su dalsia vec,ktoru musi splnat
@modrael akože je to tvoj muž, manžel, máte deti? Alebo len spolu chodíte? Ak nemáte deti, tak by som volila rozchod. Načo ti je taký exemplár? 😅

A ešte som si všimla jednu vec - mnoho vzťahov sa rozpadá kvôli tomu, že ženy na mužoch a aj naopak bazírujú na tých nesprávnych danostiach/vlastnostiach. Ak je totiž vzťah založený poväčšine na vzhľade tak stojí na vratkých nohách a rýchlo sa rozpadne. A čo čítam aj tu, poniektoré z vás, tak sa to zase potvrdzuje. ☹