icon

Žiadajú vaši partneri análny styk?

14. sep 2025

Ahojte zienky. Chcem sa spytat. Aj vasi muzi manzelia
iod vas chcu do *zakazanej zony*? A ak ano povolujete im to? Odo mna to manzel ocakava a normalne vyzaduje. Je tym priam posadnuty. Niekedy mu to povolim ale. Celkovo je to akoby druh fetisu alebo coho. Na zahranicnych forach vsak zienky spokojne robia. Neviem. My sme na sk dake konzervy alebo. Aj mne stale muz hovori, ze som konzerva a ze kazdy to dnes praktikuje. Ze nech nie som stara skola.
anonymne diskutujme spookojne.

dominikak4
15. sep 2025

@anonym_autor no mne povedal môj gastroenterológ, ešte keď som bola mladá kočka, že aby som tento typ sexu vynechala, nakoľko budem mať skôr, či neskôr problémy s konečníkom. Hemoroidy, inkontinenciu, zápal atď..... A neviem čo na tom má byť žene príjemné. Veď to je koniec hrubého čreva.Vyskúšala som to raz na nátlak partnera a nikdy viac. Problémy som mala z toho a skončila u doktora. A keby ma muž nútil, tak by som s ním nebola. Normálne to nie je.

anonym_aec222
15. sep 2025
@dominikak4

@anonym_autor no mne povedal môj gastroenterológ, ešte keď som bola mladá kočka, že aby som tento typ sexu vynechala, nakoľko budem mať skôr, či neskôr problémy s konečníkom. Hemoroidy, inkontinenciu, zápal atď..... A neviem čo na tom má byť žene príjemné. Veď to je koniec hrubého čreva.Vyskúšala som to raz na nátlak partnera a nikdy viac. Problémy som mala z toho a skončila u doktora. A keby ma muž nútil, tak by som s ním nebola. Normálne to nie je.

@dominikak4 Myslis ze ludia,ktori absolvuju kolonoskopiu,maju po nej trvale nasledky?

majlo1234
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_3acb6c ja by som chcela vyskusat strap on ale on nechce

@anonym_autor tak to vyzaduj ako on🤣

sevrin
15. sep 2025

Toto nie je zóna, ktorá by ma nejako lákala a akosi ani nechápem čo niektorí na tom vidia.

anonym_3f2917
15. sep 2025

Nevyžaduje to odomňa. Ani to nikdy nenavrhol.
Aj keby chcel, nedovolila by som mu to.
Tvoj partner ťa má rešpektovať. Dovolené je iba to, čo je príjemné obom. Bez vynucovania a vydierania. Že si stará škola? nech. On nech nie je sebec.

anonym_ad09f2
15. sep 2025
@anonym_aec222

@dominikak4 Myslis ze ludia,ktori absolvuju kolonoskopiu,maju po nej trvale nasledky?

@anonym_aec222 vieš čo, keď ideš na kolonoskopiu podpisuješ informovaný súhlas, že berieš na vedomie aj rizika tohto úkonu. Keď ti pchajú do riti hadicu, mimochodom omnoho tenšiu ako penis, tak s tým je spojená bolesť, ide celkovo o jeden z najbolestivejších medicínskych úkonov vôbec. Pred kolonoskopiou sa pacientovi podávajú utišujúce lieky a proti bolesti, sedatíva. Robí sa aj v celkovej anestézie. Pri kolonoskopii hrozí riziko zanesenia infekcie. Áno, kolonoskop je sterilný, a aj tak hrozí toto riziko, o sterilite penisu nemôžeme ani hovoriť. Potom perforácia ( prederavenie) steny čreva, poranenie. Takže pokiaľ tam penis chodí hore a dole a šúcha sa, tak tam trhliny, trhlinky a ranky sú a nie že nie sú. Črevo nie je prirodzené nastavené na takéto šúchanie. Ak to robí partner raz týždenne tak problém tam vidím dosť veľký, ranky sa ani nestačia zahojiť. A v tých rankách sú fekálne baktérie a tie môžu pôsobiť zápaly čreva. Už ste niekedy robili klobásy pri zabíjačke z prasacieho čreva Alebo si myslíte, že ľudské črevo je iné? Je tiež tenké, aby sa tam posúvala stolica. Na penise vždy zostávajú zvyšky stolice. Keď je črevo vyprázdnené, tak mikroskopické, ale vždy tam tá stolica je. Síce tu písal týpek, že sa osprchuje, ale tak drhnúť vtáka od hovien, to je pekné zakončenie milostného aktu, nevraviac o tom, či to je stále dostatočne dobre urobené. O tom, že zvierače časom povolia snáď ani netreba hovoriť. No ale tak, keď niekomu nestačí jedna dierka, tak potom ...

anonym_ad09f2
15. sep 2025
@anonym_aec222

@anonym_aec222 apropo, prečo sa šíri AIDS medzi homosexuálmi viac ako v bežnej populácii? Áno, je to kvôli penisom v zadku. Vznikajú rany, ranky, trhliny a vírus HIV sa tam omnoho skôr " udomácni" a infikuje celého človeka.

anna777115
15. sep 2025
@anonym_autor

@anna777115 ake problemy s konecnikom.? Ved parter je nezny ku mne a samozrejme olejujeme.

@anonym_autor Konečník je anatomicky konstruovany, ze smeron von áno, ale opačnym smerom nie. Keď sa poskodí zvierač tak, myslim že nemusim vysvetlovať čo bude nasledovat. A pre tie damy, ktore sa tešia že je u nich vsetko v poriadku, nech si počkaju trebars do takej menopauzy, ked sa ubytkom hormonov oslabuje cela mala panva a organy v nej

mirokub
Odpoveď bola odstránená
dominikak4
15. sep 2025
@anonym_aec222

@anonym_aec222 kolonoskopiu a análny styk chcete porovnávať? No to snáď nie. Veď tá hadica čo sa zavádza dnu je oveľa tenšia ako penis, lekár vyšetrenie robí opatrne a nejde hore - dolu dnu a von ako pri styku. A koľkokrát treba spraviť kolonoskopiu? Ja som na nej bola 2x za život. No a inak zadok ma po nej tiež bolel. No veď si so svojím telom robte čo chcete.

rozculena
15. sep 2025
@anonym_aa7366

@anonym_2e9445 nerobím 😉

@anonym_aa7366 a prečo si anonymne?😂

anonym_483204
15. sep 2025
@anonym_bd1362

@anonym_autor No kludne mozes casom byt tak inkotinentna,predsa je to zvierac a ten takymto drenim nasilu povoli ,az povoli tak ze neudrzis stolicu a olejcek ti v tom nepomoze.A to je blud ze tobi to kazda alebo kazda to vyzadjuje.To tak mozno vyskusa vatsina raz za zivot ale nevravia sa k tomu,ved tam nemas nic coby zenu vzrusovalo,jedine chlapa.

@anonym_bd1362

anonym_94b4ec
15. sep 2025

Podľa niektorých úvah tu som asi minimálne ,,šte*ka", keďže análny sex som nepovolila, ale navrhla ja 😅.. nie je to u nás štandardná praktika, ale užívam si ju rovnako ako muž a to aj z fyzického hľadiska 😈.. nie je v poriadku nechať sa nútiť do niečoho, ale ak obaja chcú,tak prečo nie?..

morpheuss
15. sep 2025
@anonym_94b4ec

Podľa niektorých úvah tu som asi minimálne ,,šte*ka", keďže análny sex som nepovolila, ale navrhla ja 😅.. nie je to u nás štandardná praktika, ale užívam si ju rovnako ako muž a to aj z fyzického hľadiska 😈.. nie je v poriadku nechať sa nútiť do niečoho, ale ak obaja chcú,tak prečo nie?..

@anonym_94b4ec podľa niektorých nie si štetka, ale skôr buzerant

martinafilip
Autor odpoveď zmazal
anonym_dbf228
15. sep 2025

Akosi sa vrece roztrhlo s podobnými témami. Už je tu veľa tých imigrantov z pokecu. 😎

anonym_bd1362
16. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub @morpheus nepise o tebe mas ho aj ty tensi a lreto mas rad anal?

morpheuss
16. sep 2025
@anonym_bd1362

@mirokub @morpheus nepise o tebe mas ho aj ty tensi a lreto mas rad anal?

@anonym_bd1362 zlatko, nepochybujem o tom, že Mirko ho má oproti mne obrovský... Ale anál nie je o pocite v penise, anál je o pocite v hlave. Je to dominantná praktika, takže ten skutočný pôžitok nie je v nervových zakončeniach, ale v pocite, že tá žena patri v danom okamihu len mne. Že inak sebavedomá žena je poslušná a skrotená tak, že si s ňou môžem robiť čo chcem. V tom je čaro úžasného sexu pre obidve strany... mechanický pohyb ti nahradí... čo nahradí... ďaleko ďaleko predčí každý lepší vibrátor. Ale tú dominanciu a sebaistotu ti vibrátor nasimulovať nevie. Tú žena zažije len pri výnimočnom chlapovi.

anonym_bd1362
16. sep 2025
@morpheuss

@anonym_bd1362 zlatko, nepochybujem o tom, že Mirko ho má oproti mne obrovský... Ale anál nie je o pocite v penise, anál je o pocite v hlave. Je to dominantná praktika, takže ten skutočný pôžitok nie je v nervových zakončeniach, ale v pocite, že tá žena patri v danom okamihu len mne. Že inak sebavedomá žena je poslušná a skrotená tak, že si s ňou môžem robiť čo chcem. V tom je čaro úžasného sexu pre obidve strany... mechanický pohyb ti nahradí... čo nahradí... ďaleko ďaleko predčí každý lepší vibrátor. Ale tú dominanciu a sebaistotu ti vibrátor nasimulovať nevie. Tú žena zažije len pri výnimočnom chlapovi.

@morpheuss nebud slizky zlazko

morpheuss
16. sep 2025
@anonym_bd1362

@morpheuss nebud slizky zlazko

@anonym_bd1362 čo je na tom slizké, zlatko? Väčšina žien je v sexe submisívnych, chcú mať v sebe dominantného muža. Ja im len plním ich podvedomé túžby...

anonym_3e21d3
16. sep 2025
@anonym_447817

Ukáž mu že nie si konzerva, nasaď pripinák a aj ty jeho. 😅 veď to robí každý tak nech nieje stará škola

@anonym_447817 👍👍💯👏👏👏 paradny koment, paradny protiutok, resp. "sebaobrana".

anonym_d80a37
16. sep 2025

@anonym_autor dobry anal nikdy nieje zly 😀 ale nie casto 🙂

anonym_40091c
16. sep 2025

@anonym_autor áno, moja manželka analny sex odo mňa žiadala. Nepáči sa mi ho strkať do dierky, v ktorej by sa mi to samému nepáčilo. Chcela to len skúsiť, skúsili sme a od vtedy to už nerobili do nesprávnej dierky. Keby ale veľmi chcela, vyšiel by som v ústrety.

anonym_6deafc
16. sep 2025
@morpheuss

@anonym_bd1362 čo je na tom slizké, zlatko? Väčšina žien je v sexe submisívnych, chcú mať v sebe dominantného muža. Ja im len plním ich podvedomé túžby...

@morpheuss jaj takže každá submisívna to chce takto? A každá,ktorá to navrhuje,tak sa chce cítiť submisívne?

lindusss2016
16. sep 2025

@anonym_autor nevyzaduje to on, ale ja 🤷 mozno by ale vyzadoval, ak by som ho nepredbehla 🤔

lindusss2016
16. sep 2025
@dominikak4

@dominikak4 ale za to, ze vam to nevyslo, neznamena to, ze inym zenam sa to nemoze pacit. Proste ste nevedeli, ako na to. Analny sex moze byt uzasny zazitok, ked to medzi partnermi klape.

morpheuss
17. sep 2025
@anonym_6deafc

@morpheuss jaj takže každá submisívna to chce takto? A každá,ktorá to navrhuje,tak sa chce cítiť submisívne?

@anonym_6deafc každá sexuálne submisívna žena chce, aby sa jej v posteli partner zmocnil, aby bola pod jeho kontrolou, bezbranná... anál je jeden zo spôsobov ako to dosiahnuť.

autor
17. sep 2025
@morpheuss

@anonym_6deafc každá sexuálne submisívna žena chce, aby sa jej v posteli partner zmocnil, aby bola pod jeho kontrolou, bezbranná... anál je jeden zo spôsobov ako to dosiahnuť.

@morpheuss to mas pravdu to mi povedal aj manzel ze jeho vzrusuje ten pocit pri anale ze som jeho stetka a nie samotny anal... Ze miluje mi dominovat tymto sposobom ani mu tak nejde o ten samotny akt. Mas oravdu si znaly vo veciach

anonym_ad09f2
17. sep 2025
@anonym_autor

@morpheuss to mas pravdu to mi povedal aj manzel ze jeho vzrusuje ten pocit pri anale ze som jeho stetka a nie samotny anal... Ze miluje mi dominovat tymto sposobom ani mu tak nejde o ten samotny akt. Mas oravdu si znaly vo veciach

@anonym_autor manžel chce v sexe dominovať a mať pocit, že ma štetku a nie svoju ženu. Ja by som si za takéto číslo vypýtala aj 50 eur. Keď už som raz za štetku, tak nech zaplatí. Bude to mať úplne kompletné ako od ozajstnej štetky. Ja len toľko k tomu, že ozaj to majú ženy v niektorých manželstvách veľmi veľmi ťažké.

anonym_467549
20. sep 2025
@anonym_ad09f2

@anonym_autor manžel chce v sexe dominovať a mať pocit, že ma štetku a nie svoju ženu. Ja by som si za takéto číslo vypýtala aj 50 eur. Keď už som raz za štetku, tak nech zaplatí. Bude to mať úplne kompletné ako od ozajstnej štetky. Ja len toľko k tomu, že ozaj to majú ženy v niektorých manželstvách veľmi veľmi ťažké.

@anonym_ad09f2 😁😁😁😁😁