icon

Žiadna chuť na sex počas tehotenstva. Ako to riešiť?

23. máj 2026

Som v 10tt a vôbec nemám chuť na sex. Som neustále unavená a hlavne večer po celodennej starostlivosti o deti nemám chuť. Manžel stále chodí za mnou kedy bude sex ale kľudne aj o polnoci jednej v noci. Keď sme sa snažili mali sme sex často ale skôr preto aby sa podarilo. Malo sa mi venuje v posteli je to asi aj tým. Rýchlo sa odbavi a mňa neuspokojí nijak. Ešte sa bojím aj potratu lebo minule tehotenstvo som dosť krvácala. Čo robiť ?

Strana
z2
anonym_c76c1e
23. máj 2026

@anonym_autor rozhovor? Ze nie si gumova anca? Ked chce sex, musi navnadit aj teba a venovat sa ti? Ci by sa mu pacilo, keby ho niekto prekotil za ucelom odbavenia sa?

anonym_65eeb8
23. máj 2026

no otazne je, ak ste sa snazili, chut aj cas bola,🙄 uz si tehotna, tak uz nechces, muz je urcite zmatený, no ty si dosiahla co chela a on nech sa ide pást

patrike
23. máj 2026
@anonym_c76c1e

@anonym_autor rozhovor? Ze nie si gumova anca? Ked chce sex, musi navnadit aj teba a venovat sa ti? Ci by sa mu pacilo, keby ho niekto prekotil za ucelom odbavenia sa?

@anonym_c76c1e To je o hormonoch a navnadovanie nepomoze. Jedna chce ako tehotna este viac ako predtym, ina nechce vobec. To iste po porode. Na dedine sme mali taku veselu susedu - staru pani a ta raz rozkecala, ake to bolo, kym zil este stary pan, citujem : ledva mesiac presiel od porodu, zas som nevedela vydrzat (volny preklad z vychodniarskeho narecia). A to vtedy neboli pracky, umyvacky, vysavace a mozno ani elektriku tam nemali.

anonym_c76c1e
23. máj 2026
@patrike

@anonym_c76c1e To je o hormonoch a navnadovanie nepomoze. Jedna chce ako tehotna este viac ako predtym, ina nechce vobec. To iste po porode. Na dedine sme mali taku veselu susedu - staru pani a ta raz rozkecala, ake to bolo, kym zil este stary pan, citujem : ledva mesiac presiel od porodu, zas som nevedela vydrzat (volny preklad z vychodniarskeho narecia). A to vtedy neboli pracky, umyvacky, vysavace a mozno ani elektriku tam nemali.

@patrike a toto si cital? "Malo sa mi venuje v posteli je to asi aj tým. Rýchlo sa odbavi a mňa neuspokojí nijak"
Reagovala som na odbavenie a neuspokojenie. Ver, ze ak by si bol zena, takto by to ani teba nebavilo.
Mozno starej pani z tvojho pribehu stacilo dedovi otrcit a podrzat, lebo ine nepoznala, ale tuto autorke to nestaci.

earlgrey
23. máj 2026
@anonym_c76c1e

@patrike a toto si cital? "Malo sa mi venuje v posteli je to asi aj tým. Rýchlo sa odbavi a mňa neuspokojí nijak"
Reagovala som na odbavenie a neuspokojenie. Ver, ze ak by si bol zena, takto by to ani teba nebavilo.
Mozno starej pani z tvojho pribehu stacilo dedovi otrcit a podrzat, lebo ine nepoznala, ale tuto autorke to nestaci.

@anonym_c76c1e a keď sa snažili o dieťa tak jej to nevadilo? tak už vtedy s ním mala pohovoriť ale nie...nechá ho odbavovať sa pokiaľ nedosiahne svoje - tehotenstvo a potom muž nech si doma honí.

anonym_b4be72
23. máj 2026

Co robit? No nemaj sex 🤣. Akoze, co by si mala robit. Ved ked nemas chut, tak nemas chut. Vybavene.

jogy1984
23. máj 2026

Myslím že máte iný problém ako to že mámeš chuť na sex

anonym_769262
23. máj 2026
@anonym_b4be72

Co robit? No nemaj sex 🤣. Akoze, co by si mala robit. Ved ked nemas chut, tak nemas chut. Vybavene.

@anonym_b4be72 Len aby potom neprišla iná, ktorá tú chuť má na rozdávanie 🤣

anonym_8517c8
23. máj 2026
@anonym_65eeb8

no otazne je, ak ste sa snazili, chut aj cas bola,🙄 uz si tehotna, tak uz nechces, muz je urcite zmatený, no ty si dosiahla co chela a on nech sa ide pást

@anonym_65eeb8 no minule tu bola tema opacna, ze zena chce kazdy druhy den, ako ked sa snazili o dieta a muz zrazu nechce vobec. Ze ho uhanala a sex mu zhnusila 😅. A pritom, frekvencia kazdy druhy den je vacsinou pre chlapov idealna.
Zena je "zla" vzdy, ci chce, ci nechce, na MK podla nalady komentare.
Vtedy ma tam zvozili, ze ho netreba nutit. Tak? Ani zenu uz netreba nutit.
Je uplne normalne, ze je tehotna unavena, zvracia, nevladze, picha ju v bruchu, mne tie tlaky veru komfortne neboli, nebola to velka bolest, ale bolo to neprijemne a este citlive prsia. A este by ma chlap pouzil ako matrac, ze ja som a Ty ma nezaujimas, tak to by som uz vobec nechcela.

anonym_b4be72
23. máj 2026
@anonym_769262

@anonym_b4be72 Len aby potom neprišla iná, ktorá tú chuť má na rozdávanie 🤣

@anonym_769262 svet sa netoci len okolo sexu a ked je zena zo sexu unavena (kvoli dlhodobemu snazeniu) alebo proste chut nema, tak normalny partner to akceptuje.

anonym_769262
23. máj 2026
@anonym_b4be72

@anonym_769262 svet sa netoci len okolo sexu a ked je zena zo sexu unavena (kvoli dlhodobemu snazeniu) alebo proste chut nema, tak normalny partner to akceptuje.

@anonym_b4be72 Akceptujú to tí partneri, ktorí nemajú problém si vajcia vyprázdniť niekde inde.

monicka987
23. máj 2026

Ach keď toto vidim dakujem ta môjho chlapa, čo vie vydržať aj bez sexu. Tiež teraz liecik vytok v tehotenstve a nemá ani len chut po mne skakat keď vie, ze nie som ok

anonym_c76c1e
23. máj 2026
@earlgrey

@anonym_c76c1e a keď sa snažili o dieťa tak jej to nevadilo? tak už vtedy s ním mala pohovoriť ale nie...nechá ho odbavovať sa pokiaľ nedosiahne svoje - tehotenstvo a potom muž nech si doma honí.

@earlgrey mozno jej to vadilo a kvoli dietatu sa prekonala. Teraz sa jej prekonavat nechce a ked uz sex, chce mat nieco z toho. Nechce sa jej prekonavat nasledujucich 20 rokov

anonym_b4be72
23. máj 2026
@anonym_769262

@anonym_b4be72 Akceptujú to tí partneri, ktorí nemajú problém si vajcia vyprázdniť niekde inde.

@anonym_769262 podla seba sudim teba?

romiada
23. máj 2026

@anonym_autor možno by sa citl oklamany ,že Ti sex chutil a vyhovoval predtym ,lebo si nič nepovedala čo potrebuješ ako potrebuješ až doteraz. Vydržala si to aby si otehotnela. Svoj cieľ maš odfajknuty zo zoznamu. A on nechape nielen že tvoju unavu teraz (to je viac jeho chyba ) ale ani to, že ho zrazu nechceš (to je viac tvoja chyba) . Vzhladom na to,že čakate 3 dieťa tak riešiš dosť neskoro a v dost nevhodnu chvilu to ze si nespokojna a ze Ti sex vlastne nevyhovuje. Ja sa moc niektorym mužom ani nečudujem že sa uchylia k nevere, ak toto nemate vyjasnene už davno tie svoje tužby v sexe.

anonym_6f5690
23. máj 2026

Ak by ma niekto zobudil o jednej v noci lebo chce sex, tak by sa asi rána nedožil.

anonym_8517c8
23. máj 2026
@anonym_769262

@anonym_769262 ty si jeden z tych chudakov? Alebo zena-matrac, len aby neusiel inde. So zvieratami zijete. Len aj tie maju ruju len urcitu cast v roku.
Ci zena, aj ked nema chut, je chora, ma infekciu, aj tak musi "podrzat"? 🫣. A nech aj potrati, ved sex musi byt, aby si nesiel vajcia vyprazdnit inde. Tento svet si zasluzi zanik, fakt.

anonym_939b3e
23. máj 2026

@anonym_autor preco mu nepovieš, ze budes mat najskôr orgazmus ty potom on inak nebude sex? Mas usta tak ich použi aj na vyjadrenie svojho nazoru. A počkaj do druhého trimestra tam je väčšinou lepsie s energiou. Ale sipim, ze egoista nie je iba v sexe a toto je vas najmenší problem

januska12323
23. máj 2026

Máte už niekoľko detí a ešte ste sa nenaučili komunikovať?

anonym_ad5c68
23. máj 2026

A čo bude robiť, až ti lekár povie, že by ste sa mali sexu vyhýbať celé tehotenstvo? život nie je len o sexe. A ak to manžel nechápe, mal by sa nad sebou zamyslieť. Naozaj mu je sex prednejší ako pohoda a zdravie tehotnej manželky? ja som polovicu tehotenstva krvácala. Manželovi ani nenapadlo niečo odo mňa chcieť. Nijakým spôsobom.

anonym_769262
23. máj 2026
@anonym_8517c8

@anonym_769262 ty si jeden z tych chudakov? Alebo zena-matrac, len aby neusiel inde. So zvieratami zijete. Len aj tie maju ruju len urcitu cast v roku.
Ci zena, aj ked nema chut, je chora, ma infekciu, aj tak musi "podrzat"? 🫣. A nech aj potrati, ved sex musi byt, aby si nesiel vajcia vyprazdnit inde. Tento svet si zasluzi zanik, fakt.

@anonym_8517c8 hlavne, že po ňom skákala, keď chcela otehotnieť, úplne vypočítavá ženská, ktorá dá len vtedy, keď ona uzná za vhodné. Ale vidina sedenia doma na riti, poberania peňazí, len aby nemusela do práce, to jej vtedy nevadilo, že sa muž rýchlo urobí a na ňu serie. Takých vás tu je habadej a potom som tu ja, ktorá presne takých mužov sexuálne utešuje a berie dokonca za to peniaze, vaše spoločné peniaze! A nie je ich málo.

anonym_b4be72
23. máj 2026
@anonym_769262

@anonym_8517c8 hlavne, že po ňom skákala, keď chcela otehotnieť, úplne vypočítavá ženská, ktorá dá len vtedy, keď ona uzná za vhodné. Ale vidina sedenia doma na riti, poberania peňazí, len aby nemusela do práce, to jej vtedy nevadilo, že sa muž rýchlo urobí a na ňu serie. Takých vás tu je habadej a potom som tu ja, ktorá presne takých mužov sexuálne utešuje a berie dokonca za to peniaze, vaše spoločné peniaze! A nie je ich málo.

@anonym_769262 aha, k*rva.

anonym_ad5c68
23. máj 2026
@anonym_769262

@anonym_769262 a čo? máme ti za to zatlieskať? či nebodaj závidieť taký život?

anonym_c76c1e
23. máj 2026
@anonym_769262

@anonym_769262 no vidis, aspon mas z coho zit a nemusis ani na riti sediet a poberat peniaze a natahovat sa s deckami🤣🤣😂, len pekne skac a fajci a poriadne tie nohy roztahuj 🤑🤑

anonym_769262
23. máj 2026
@anonym_b4be72

@anonym_769262 aha, k*rva.

@anonym_b4be72 Aj to je povolanie nie?

anonym_769262
23. máj 2026
@anonym_ad5c68

@anonym_769262 a čo? máme ti za to zatlieskať? či nebodaj závidieť taký život?

@anonym_ad5c68 Vôbec nie, len si strážte peňažeky svojich mužičkov, ktorí zaplatia dosť, aby si užili.

anonym_769262
23. máj 2026
@anonym_c76c1e

@anonym_769262 no vidis, aspon mas z coho zit a nemusis ani na riti sediet a poberat peniaze a natahovat sa s deckami🤣🤣😂, len pekne skac a fajci a poriadne tie nohy roztahuj 🤑🤑

@anonym_c76c1e Áno, mne je jedno, čo si kto o mne myslí, ja sa mám super, aj si užijem, pretože tí chlapi sú sexuálne veľmi "hladní", veľa ich naučím. A nikdy im nie je dosť. Pri mne majú úplne všetko, čo chcú. Ale musia za to riadne zaplatiť. V dnešnej dobe nič nie je zadarmo ale už mi veľa mužov povedalo, že radšej dajú mne 200 eur ako manželke, ktorá im ani nohy neroztiahne.

anonym_7f76bb
23. máj 2026

@anonym_autor fuj , s takym by som si uz do postele ani nelahla toboz s nim mala dalsie deti

marca12
23. máj 2026
@anonym_c76c1e

@anonym_c76c1e Ked robili deti,to ju bavilo,ze sa o nu nepostaral? Vsak ma usta,ma s nim komunikovat. Co si aj ten chlap moze mysliet? Cele mesiace mu dala zrazu je tehotna,uz nechce. Vtedy mu mala povedat,aby sa jej povenoval. Nie,vtedy jej nevadilo,ze len vypusti spermie a ona ostala neuspokojena. Hlavne,ze bude mat dieta,to jej stacilo.

anonym_939b3e
23. máj 2026
@anonym_769262

@anonym_ad5c68 Vôbec nie, len si strážte peňažeky svojich mužičkov, ktorí zaplatia dosť, aby si užili.

@anonym_769262 ty si tu minule zháňala klientelu😂 ale si nebola anonym. Co nemáš robotu, daj inzerát na bazos. Zakaznikov je viac než dost

Strana
z2