icon

Žiadosť partnera o nosené nohavičky

31. jan 2026

S partnerom sme spolu 5 rokov, máme normálny, bežný vzťah, rozumieme si v živote aj v posteli, žiadne extrémy, ale vieme sa uvoľniť a užiť si jeden druhého. Ale ako píšem,.všetko v rámci normy, normálny vzťah. Teraz ale už asi 3 mesiace do mňa hučí,.aby som dala svoje nohavičky, nosené. Že ich chce mať pri sebe. Sám si ich nevezme, našťastie,.to by mi prišiel ako úplný psychoš. Ale chce ich dostať. Ja neviem, nejde o úchylku, však? Či? Ja viem, budem považovaná tiež za trolla alebo čo, ale mám 35 a nejdem googlit somariny, lebo mi to príde trápne. Len mi, prosím, napíšte, že je to ok, že nie je blázon ani on, ani ja... Mne sa to zdá zvláštne a zbytočne.

Strana
z2
wolf_
31. jan 2026

A nie je úplne jedno, či je to "úchylka" alebo nie? Podstatnejšie je, či ty si s tým OK - a vtedy je to úplne v poriadku bez ohľadu na to, čo to je alebo nie je. A ak s tým nie si OK, tak je na vás dvoch, čo s tou situáciou spravíte.

biba_18
31. jan 2026

šak mu ich daj 😏 pokiaľ ich chce on a nechce ich predať dajakému kolegovi 😂

autor
31. jan 2026
@wolf_

A nie je úplne jedno, či je to "úchylka" alebo nie? Podstatnejšie je, či ty si s tým OK - a vtedy je to úplne v poriadku bez ohľadu na to, čo to je alebo nie je. A ak s tým nie si OK, tak je na vás dvoch, čo s tou situáciou spravíte.

@wolf_ ďakujem. Ja neviem. Ale príde mi to zvláštne 🫣 Nevravím, že s tým mám nejaký veľký problém, však sú to len nohavičky, len som nikdy nedostala takúto požiadavku, tak ma to trochu zaskočilo.

anonym_fce5d1
31. jan 2026

smutné že ho nevzrušuješ ty a tvoje telo, ale sa bude odbavovať na nohavičkách
už len aby nechcel robiť rozbor DNA či tam nie sú stopy po cudzom mužovi

patrike
31. jan 2026

Fetišizmus je (podľa MKCH-10) "používanie nejakého neživého objektu ako dráždidla na sexuálne vzrušenie a sexuálne uspokojenie. Mnohé fetiše sú v spojitosti s ľudským telom, napríklad časti odevu alebo obuvi.
Neskodna uchylka, ak mu to vies tolerovat. Problem zacne, ak ti to bude vadit alebo on bude frustrovany, ked gatky nedostane.

anonym_42c3a8
31. jan 2026

No mne skôr príde čudné, že po 5 rokoch chce niečo také ale dovtedy ani náznak

anonym_a13f40
31. jan 2026
@anonym_42c3a8

No mne skôr príde čudné, že po 5 rokoch chce niečo také ale dovtedy ani náznak

@anonym_42c3a8 škemral o nich už niekde po internete

autor
31. jan 2026
@anonym_fce5d1

smutné že ho nevzrušuješ ty a tvoje telo, ale sa bude odbavovať na nohavičkách
už len aby nechcel robiť rozbor DNA či tam nie sú stopy po cudzom mužovi

On to z času na čas naznačil,.ale takým spôsobom, že som to považovala za vtip. Skôr len tak, že si ich vezme do práce, služobnú. Zasmiali sme sa a ďalej nič. Ale nie každý deň, alebo nejako extra často.
@anonym_fce5d1 celá Tvoja odpoveď je o ničom.

autor
31. jan 2026
@patrike

Fetišizmus je (podľa MKCH-10) "používanie nejakého neživého objektu ako dráždidla na sexuálne vzrušenie a sexuálne uspokojenie. Mnohé fetiše sú v spojitosti s ľudským telom, napríklad časti odevu alebo obuvi.
Neskodna uchylka, ak mu to vies tolerovat. Problem zacne, ak ti to bude vadit alebo on bude frustrovany, ked gatky nedostane.

@patrike nemyslím,.že bude frustrovaný. Párkrát sa spýtal, či som si to nerozmýslela, ale absolútne nemám pocit, žeby tým nejako trpel.

anonym_890bf4
31. jan 2026

Ponos ich tyzden, potom mu ich daj. Mozno ho to prejde.

wolf_
31. jan 2026
@anonym_autor

@wolf_ ďakujem. Ja neviem. Ale príde mi to zvláštne 🫣 Nevravím, že s tým mám nejaký veľký problém, však sú to len nohavičky, len som nikdy nedostala takúto požiadavku, tak ma to trochu zaskočilo.

@anonym_autor tak nie je to úplne bežné, ale zároveň podľa mňa ani nič extra neštandardné. Nejaký fetiš má veľmi veľa ľudí.

anonym_42c3a8
31. jan 2026

Sa ho to normálne spýtaj, keď máte úprimný vzťah
Evidentne sa mu to páči a ho to láka
Ale nemusí to znamenať nič tragické, pokiaľ chce len tvoje
Jednoducho ho to vzrušuje pre teba je to čudné ale keď to neprekračuje žiadne hranice...

anonym_618669
31. jan 2026

Moj osobny a subjektivny nazor je, ze keby toto odo mna frajer chcel, pomyslim si ze mu sibe a nie, nepride mi to normalne.

Pozn.: je uplne v pohode, ak to niekomu inemu pride normalne 🤷 tolko moj prispevok k danej diskusii.

autor
31. jan 2026

Keby sme sa poznali týždeň, tak neviem, čo si pomyslím. Ale takto ho poznam dobre, viem, aký je partner, aký je človek, a keď teraz tresne takúto vec, tak neviem, či si klopkat po čelé alebo sa smiat. Doma tomu nevenujeme nejakú speci pozornosť, povedal len, že ho to rajcuje, mať ich pri sebe. Ale ano to je rozoberáme, funguje nám to rovnako. Len ma zaujímalo, či nás náhodou nie je takých viac.... Že možno sa len zbytočne zamýšľam nad hlupostami.

anonym_447506
31. jan 2026

@anonym_autor ja niekedy nechám svoje použité nohavičky mužovi na posteli položené… ma to rad a je to taká mala provokácia, viem, že ho to nažhaví… nevidím na tom nič divne… však to nepýta cudzí chlap… každý mame niečo divne, čo nás rajcuje

anonym_6d83c5
31. jan 2026

@anonym_autor Ak by chcel nohavicky nejakej inej tak je to uchylka. Ak chce tvoje tak je to ako fotografia, len iny zmysel xixixi

anonym_070fb7
Včera o 00:51

@anonym_autor možno si potrebuje len utriet okuliare

martinmmartin
Včera o 06:16

normalne mu povedz ze mu dnes chces spravit extra specialne. Sem tam sa pocas dna na stolicke zavrt a plvedz mu ze budu dnes extra dobre.
Stratit nemas co ( az na nohavicky) ale ziskt mozes partnera ktory bude nadseny co ma doma a bude stastny a z toho bides tazit aj ty.
Este raz co tym stratis? nic . co mozes ziskat? vela.

zuzubb007
Včera o 06:25

No je to magor, ešte že teraz sa to z neho vykľulo, máš šancu nájsť normálneho, toto by bola stopka u mňa okamžite týchto uchylakov nemusím

anonym_2dd3a8
Včera o 07:20

Takze nie po 5.rokoch, ale mlady pan to viac x pocas vztahu naznacil len ty si to obratila na smiech. A tebe to ok neprislo kedze si to povazovala za zart.
Je to fetisizmus. Pokial na nete neziada cudzie zeny aby mu nejake poslali, da sa naucit to doma akceptovat.

marca12
Včera o 07:26
@anonym_autor

@anonym_autor Romanticke knihy su plne chlapov,ktori kradnu pouzite nohavicky a potom s nimi masturbuju alebo si hocikedy v praci pricuchavaju 😂 Neries a daj ju ich,ked ho to rajcuje. Nie je to uchylka,kazdy ma nieco,co ho navnadi.

madeincssr
Včera o 07:31

@anonym_autor asi by som s milujucim partnerom (ani s byvalym) taketo intimne veci nerozoberal na internete.

anonym_25de07
Včera o 07:58

Ani Bohovi. Ale tak každý sme nastavený inak. Nechutné.

kiki68
Včera o 09:20

@anonym_autor No a? Ved mu nejake podaruj preboha, hned by som mu dala nejake do peknej krabicky a rano nechala na stole ku kave. Ja neviem, mozno prave pre toto nemame po 10 r problem s neverou.

arek00
Včera o 09:58

Autorka nerieš... daj mu ich. Zbytocne tu malujete certa na stenu. Iba sa tu teoretizuje a autorke sa balamuti hlava. Raz u mna spala jedna zena, ked sa spchovala, nechala prevesene svoje ciste gatky na vesiaku a nechala mi ich tam cely tyzden. Ja som bol neskutocne rad, ze to tak spravila a to som ich vôbec nechytal. Ked som bol v kupelni a pri pohlade na ne som si ma nu v dobrom na nu spomenul a to bol aj jej zamer, ked som sa na to opytal. A malo to fakt ucinok... takze autorka, normalne si ich vypytal...nerieš.

anonym_8b8006
Včera o 10:12

Tak pokial ich nepredáva cez kalhotkomat......

anonym_fae870
Včera o 10:46

Radšej mu ich daj ty ,než by mal zháňať niekde na nete

mogaa
Včera o 11:44
@anonym_autor

Keby sme sa poznali týždeň, tak neviem, čo si pomyslím. Ale takto ho poznam dobre, viem, aký je partner, aký je človek, a keď teraz tresne takúto vec, tak neviem, či si klopkat po čelé alebo sa smiat. Doma tomu nevenujeme nejakú speci pozornosť, povedal len, že ho to rajcuje, mať ich pri sebe. Ale ano to je rozoberáme, funguje nám to rovnako. Len ma zaujímalo, či nás náhodou nie je takých viac.... Že možno sa len zbytočne zamýšľam nad hlupostami.

@anonym_autor tak možno chce mať len ten pocit že ťa má/cíti pri sebe....veď nikde nie je písané že sa hneď bude odbavovať lebo ich má....

sova7
Včera o 11:53
@anonym_autor

@anonym_autor na pokeci keď som tam chodila sa zvykli objaviť takýto exoti kupovali nosené nohavičky

anonym_890bf4
Včera o 12:03

Cim to je, ze zeny nechcu po muzoch nosene boxerky.

Strana
z2