icon

Žiarlim pre hlúposť?

diwotworna
12. mar 2023

Môj muž má kolegyňu cestujú spolu do práce aj s práce,na tom by nič nebolo lenže volá mu aj keď sa niečo deje v práci a to niesu na tom istom oddelení...Teraz keď je chorý tak mu píše či niečo nepotrebujeme,volajú si píšu si a mne to už vadí,on vie že mi to vadí ale veselo si v tom pokračuje...Robím s toho vedu len ja,Alebo?Aký máte na to názor?

Strana
z2
marcellka32
12. mar 2023

Tak tu by som hodila peknú stopku manželovi, ak by nepochopil a neuvedomil si s kým žije, tak rozchod...nie je to normálne

dianka555
12. mar 2023

Vy spolu žijete alebo ste manželia? Deti nemáte tak ak sa odsťahuje nepríde o nič. Ako dlho ste spolu? Pravdepodobne má o tvojho muža záujem a on jej neurčil hranice lebo nechce. Takéto kamarátstva sú nebezpečné, skús to vyriešiť lebo to vyzerá že budeš ex.

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
diwotworna
autor
12. mar 2023

@dianka555 len ja mám dieťa s predošlého vzťahu sme spolu 5rokov tvrdí mi že ma miluje a že žriarlim na pi*****y ale ja neviem lebo také správanie sa mi nepáči nalomilo to moju dôveru,a som s toho nešťastná

dianka555
12. mar 2023

@ on nemá deti ? no uvidiš, najlepšie by bolo aby mu len záujem kolegyne lichotil. ale ked on je bez detí tak lepšie pre ňu, nemá čo stratit . uvidiš časom, daj si spiatočku a správaj sa normálne ale všimaj si aj najmenší detail, aby s nou neskončil. Možno to naozaj bude len pičovina.

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
diwotworna
autor
12. mar 2023

@dianka555 no uvidíme snažím sa mu veriť ale naštvaná som ako štolvertka,a ani už neviem čo mu mam k tomu všetkému povedať...veď ani on nemá 3roky aby nechápal čo sa to deje...

ariannazara
12. mar 2023

Nie NETOLEROVALA! A je mi jedno co by si kto myslel, a keby ma nasral skončili by aj spoločné cesty do prace.

lyci
12. mar 2023

@diwotworna no to bude asi tym, ze su aj kamarati, nielen kolegovia a to kamarati robia, ze sa o seba zaujimaju a komunikuju

dianka555
12. mar 2023

@diwotworna ja ta chápem kto by nebol nahnevaný, a bola tu dobrá otázka ohľadom deti, on ich chce? to vozenie z práce a do práce, dajme tomu že majú spoločnú cestu ale ešte si aj písať a ona mu volá. ale tak môžu byt len kamaráti. Hlavne ako sa správa k tebe, či aj tebe pomáha aj po teba príde do práce.

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
zorkahorka
13. mar 2023

Jasne, uz tym prekracuje hranice. V sukromi o sukromi sa s kolegynou nebavi... Zrejme sa vás vztah dostal do slepej ulicky a toto je prenho take vzruso. Pouvazuj, co sa medzi vami deje.
Ak manzel na tvoje slova o tom, ze sa ti ich kominikacia nepaci, nijako nereaguje, asi by som si to vyruesila s nou ja ako zena so zenou. Len jej jasne a strucne napis, aby si na vykecavanie nasla slobodného.

simca06022011
13. mar 2023

@diwotworna zdvihni jej telefon ty, vacsinou to pomoze s takymito vtierkami. ALebo sa na cestu nanominuj aj s nimi. U nas to pomohlo, tiez sme mali takuto otravu v zivote. Nemusela som robit velmi dramy, proste som zodvihla, "nie nic nepotrebuje, samozrejme, ma parnterku, dovi", k tomu ze nieco chce v praci, aj ked spolu nerobia a uz vobec nie to iste, by som si tiez nieco vymyslela. AK to nepomoze, a este sa bude chlap miesto toho, ze sa na tom zasmeje, zavzdusnovat a nejake intrigy riesit, ako ta obist, tak by som zvazila takyto vztah. Mojmu chlapovi to bolo smiesne, ako som ju dala dole :D raz ho zavolala na stretnutie v jednej dedidne po ceste medzi pracou a domom, a nastastie som isla :D spakovala som dceru 2r+-, a isli sme s nim, lebo to dobreze do lesa, na samotu ho volala a neviem co chcela riesit, lebo pracovne ani slovo nepovedala :DDD viac som o nej NIKDY nepocula v spojeni s nami :D

michaela16
14. mar 2023

Ja by som toto netolerovala, ide po ňom a jemu to zjavne dvíha ego...Ach jaj tieto koketné kolegyne 👎

vandicka7
15. mar 2023

Mozno za tym nie je nic, mozno len je to len nejake kamaratstvo, kolegovia, ale ked si mu povedala, ze ti to vadi a teda nic s tym nerobi, tak to by som uz zbystrila, ze nieco asi nie je OK, ked mu nezalezi na tom ako sa citis.

Strana
z2