Žiarlim pre hlúposť?
Môj muž má kolegyňu cestujú spolu do práce aj s práce,na tom by nič nebolo lenže volá mu aj keď sa niečo deje v práci a to niesu na tom istom oddelení...Teraz keď je chorý tak mu píše či niečo nepotrebujeme,volajú si píšu si a mne to už vadí,on vie že mi to vadí ale veselo si v tom pokračuje...Robím s toho vedu len ja,Alebo?Aký máte na to názor?
Vy spolu žijete alebo ste manželia? Deti nemáte tak ak sa odsťahuje nepríde o nič. Ako dlho ste spolu? Pravdepodobne má o tvojho muža záujem a on jej neurčil hranice lebo nechce. Takéto kamarátstva sú nebezpečné, skús to vyriešiť lebo to vyzerá že budeš ex.
@dianka555 len ja mám dieťa s predošlého vzťahu sme spolu 5rokov tvrdí mi že ma miluje a že žriarlim na pi*****y ale ja neviem lebo také správanie sa mi nepáči nalomilo to moju dôveru,a som s toho nešťastná
@ on nemá deti ? no uvidiš, najlepšie by bolo aby mu len záujem kolegyne lichotil. ale ked on je bez detí tak lepšie pre ňu, nemá čo stratit . uvidiš časom, daj si spiatočku a správaj sa normálne ale všimaj si aj najmenší detail, aby s nou neskončil. Možno to naozaj bude len pičovina.
@dianka555 no uvidíme snažím sa mu veriť ale naštvaná som ako štolvertka,a ani už neviem čo mu mam k tomu všetkému povedať...veď ani on nemá 3roky aby nechápal čo sa to deje...
Nie NETOLEROVALA! A je mi jedno co by si kto myslel, a keby ma nasral skončili by aj spoločné cesty do prace.
@diwotworna no to bude asi tym, ze su aj kamarati, nielen kolegovia a to kamarati robia, ze sa o seba zaujimaju a komunikuju
@diwotworna ja ta chápem kto by nebol nahnevaný, a bola tu dobrá otázka ohľadom deti, on ich chce? to vozenie z práce a do práce, dajme tomu že majú spoločnú cestu ale ešte si aj písať a ona mu volá. ale tak môžu byt len kamaráti. Hlavne ako sa správa k tebe, či aj tebe pomáha aj po teba príde do práce.
Jasne, uz tym prekracuje hranice. V sukromi o sukromi sa s kolegynou nebavi... Zrejme sa vás vztah dostal do slepej ulicky a toto je prenho take vzruso. Pouvazuj, co sa medzi vami deje.
Ak manzel na tvoje slova o tom, ze sa ti ich kominikacia nepaci, nijako nereaguje, asi by som si to vyruesila s nou ja ako zena so zenou. Len jej jasne a strucne napis, aby si na vykecavanie nasla slobodného.
@diwotworna zdvihni jej telefon ty, vacsinou to pomoze s takymito vtierkami. ALebo sa na cestu nanominuj aj s nimi. U nas to pomohlo, tiez sme mali takuto otravu v zivote. Nemusela som robit velmi dramy, proste som zodvihla, "nie nic nepotrebuje, samozrejme, ma parnterku, dovi", k tomu ze nieco chce v praci, aj ked spolu nerobia a uz vobec nie to iste, by som si tiez nieco vymyslela. AK to nepomoze, a este sa bude chlap miesto toho, ze sa na tom zasmeje, zavzdusnovat a nejake intrigy riesit, ako ta obist, tak by som zvazila takyto vztah. Mojmu chlapovi to bolo smiesne, ako som ju dala dole :D raz ho zavolala na stretnutie v jednej dedidne po ceste medzi pracou a domom, a nastastie som isla :D spakovala som dceru 2r+-, a isli sme s nim, lebo to dobreze do lesa, na samotu ho volala a neviem co chcela riesit, lebo pracovne ani slovo nepovedala :DDD viac som o nej NIKDY nepocula v spojeni s nami :D
Ja by som toto netolerovala, ide po ňom a jemu to zjavne dvíha ego...Ach jaj tieto koketné kolegyne 👎
Mozno za tym nie je nic, mozno len je to len nejake kamaratstvo, kolegovia, ale ked si mu povedala, ze ti to vadi a teda nic s tym nerobi, tak to by som uz zbystrila, ze nieco asi nie je OK, ked mu nezalezi na tom ako sa citis.

Tak tu by som hodila peknú stopku manželovi, ak by nepochopil a neuvedomil si s kým žije, tak rozchod...nie je to normálne