icon

Žijem bez sexu

1. okt 2021

Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať
Som slobodná mamina jedného super pubertiaka 🙂
Keď mal syn necelé dva roky, vyhodila som svojho ex nakoľko mu bol prednejší alkohol ako rodina. Od vtedy som sama, nesťažujem sa, nemáme komplet všetko, ale nič nám nechýba. Syn je naučený, že nie vždy môže mať všetko ako ostatní a som rada, že to berie tak športovo.
Ale k veci o čom chcem písať
Už dlhodobo žijem bez sexu. A čím ďalej tým viac zisťujem, že mi to občas chýba. Neberte to prosím tak, že si teraz potrebujem za každú cenu užívať a behať z postele do postele. To nie. Problém je v tom, že aj keď to veľmi chcem, neviem chlapa osloviť. Mám super kamaráta, priznávam páči sa mi, máme perfektný vzťah, vieme všetko o sebe, on jediný dokonca vie o tom, že nemám nikoho. Pomáha mi vždy keď niečo potrebujem, a veľa razy sa ani nejedná o pomoc pre mňa, ale pre syna. Myslím, že aj napriek tomu, že sme len kamaráti, nie sme jeden druhému ľahostajní, len nevieme to ani jeden posunúť ďalej. Poznáme sa štyri roky, zo začiatku sme si len písali, spoznávali sa a ja hneď od prvého momentu som zistila. že máme strašne veľa vecí spoločných. Niekedy mám chuť mu len tak napísať či nedáme spolu sex, ale nemám odvahu. Nechcem žiadny dlhodobý vzťah, ale zase ani nechcem každú chvíľu iného chlapa ako mi každý radí. Na to ja nie som
Vopred ďakujem aj za prečítanie, nečakám nič extra od tohto celého, možno som to len potrebovala dostať zo seba von

mabenn
2. okt 2021

ja si myslim, ze ked vtedy raz na ponuku reagoval pozitivne tak to proste skus znova hocikedy

fleur1111
2. okt 2021

@terezka1947 nie každý chce riešiť ešte vzťah po zlých skúsenostiach. Niekedy sa clovek so zlými vecami v živote vyrovnáva dlho, ale ma určite potreby, ktoré k životu patria a vôbec sa za ne nemá prečo cítiť zle. My nevieme čím si autorka prešla, tak ju nemáme prečo súdiť. Podstatne je, že vie čo chce. Možno neskôr zmení názor. Je to len jej vec.

autor
2. okt 2021

@mabenn áno ako si napísala. Asi máme obaja strach pohnúť to ďalej. Človek nikdy nevie čo je lepšie, či riskovať alebo nechať tak. Nie sme už pubertiaci, máme čo to za sebou,ale stále je v našom živote nejaké to " ale "
Uvidim. Netlačím na neho.

mabenn
2. okt 2021

ale ked nieco chces, tak ani ty necakaj na neho, vela muzov v tomto potrebuje od zeny jasny signal alebo rovno povel 😀 je mozne ze caka na teba...a ten strach mozete obaja spolu postupne prekonavat, mne je to velmi sympaticke tento vas pribeh

autor
2. okt 2021

@mabenn no asi to skúsim 🙂 aj keď som si vždy myslela, že prvý krok má spraviť chlap.

terezka1947
2. okt 2021

@fleur1111 samozrejmá,je to úplne jej vec.
Pýta sa na názor,každý jej nejaký dáme.

mabenn
2. okt 2021

sa na to pozri z pohladu muza...muz sa strasne boji, ze urobi ten krok prilis skoro, ze bude nepochopeny, ze zena cuvne, ze ju strati....ty nemas co stratit, max sa zasmejete na tom...hovorite si vsetko, tak mu povedz, ze ti toto chyba a ze by si chcela prezit s nim...a mozte sa pripadne o tom aj porozpravat dopredu ako by ste to vnimali, co sa tyka vasho vztahu

autor
2. okt 2021

@mabenn to je milé ako si to napísala 🙂
Pravdupovediac,on mi otvoril oči vo veľa veciach. Nikdy by som neverila, že existujú takéto kamarátstva. Ale tak aj z kamarátstva môže časom vzniknúť niečo viac.

terezka1947
2. okt 2021

Dám ešte jednu otázku.
Spýtať sa na sex sa hanbíš.
Čo tak spýtať sama vzťah?
Čo tak položiť otázku....neskusime to my dvaja spolu ako pár?

mabenn
2. okt 2021

ta intimita tam uz ajtak medzi vami je...na tych rozhovoroch...pokial si si ista ze nie je teply, nevidim dovod preco by ta nemal chciet...mozno fakt ten blok ze vie ze nechces hlbsi vztah a ze prave sexom by sa to mohlo zmenit...ale to sa da vyrozpravat a casom uvidis kam sa to posunie...ked ho ubezpecis, ze ti to neublizi, tak nevidim problem

autor
2. okt 2021

@mabenn ja som si stále myslela, že práve chlapi sú tí odvážnejší. Keď sa bavíme o sexe,tak žiadny problém. Povieme si ozaj hocičo a dokážeme sa pri tom aj neskutočne zasmiať,hlavne keď si ešte aj doberame jeden druhého.

mabenn
2. okt 2021

normalny chlap VZDY prijme ponuku na sex, duplom od zeny ktora mu je sympaticka a blizka...ale nie v pripade, ze sa boji, ze by ju tym mohol stratit...ale to sa uz opakujem...je na tebe aby si pochopila jeho obavy a stanovisko a ubezpecila ho, ze ti to neublizi ani vasmu vztahu

autor
2. okt 2021

@terezka1947 na vzťah treba dvoch ľudí
Dvoch ľudí, ktorí to chcú
Nie každý je stvorený na život vo dvojici.ale keď neskúsi nevie ako to dopadne
Ja momentálne vzťah nehľadám. Raz som sa popálila

autor
2. okt 2021

@mabenn skúsim do toho ísť. Nemám čo stratiť. Buď to vyjde alebo nie. Zase nerada by som prišla o kamaráta,ale to on vie
Je niekedy ťažké sa v ňom vyznať. Viem, že to nemal v živote ľahké,ale o tom sa ťažko rozpráva.
Mal pred nedávnom aj dosť vážne zdravotné problémy. A viem, že keď najviac potreboval pomoc,tak sa na neho dosť kamarátov vykašľalo. Pomohla som mu ja

mabenn
2. okt 2021

Mate podobne nastavenie a skusenosti ..mozte to spolu prekonat ...pokial sa mate radi uprimne, nemozte si ublizit..ublizuju ocakavania, a ine veci, ale uprimna laska nie.. ak toto mate, vzdy to tam bude ako minimum vo vztahu...ale on raz tiez bude tuzit po zivotnej partnerke...mozno si to ty...drzim vam palce

oktoberka
2. okt 2021

Myslím,že si môžu ublížiť.
Práve tým,že zrejmá k sebe nie sú až takí úprimní.
Túžia (asi) po sebe,no boja sa vzťahu.
Tak ideme okľukou.
Sex. A uvidíme.
Toto nie je dobrý začiatok.
No,držím palce. To už vedia iba oni dvaja.

autor
2. okt 2021

@mabenn ďakujem, možno práve tvoje slová ma nakopnú k tomu spraviť ten správny krok. Je pravda, že máme toho veľa spoločného. Ja si ho veľmi vážim za všetko čo mi pomohol a aj pomáha. A možno naozaj raz to vyjde

h2
2. okt 2021

Tak strašne sa bojíte vzťahu a pritom vzťah máte už dávno. Ste spolu denne, voláte si, píšete si, smejete sa spolu, pomáhate si... On sa bojí posunúť to ďalej, lebo ak mal nejaké narážky, zahovorila si to. Ten nápad s turistikou je super. Úplne naj by bolo ísť niekam ďalej, aby ste tam išli na celý víkend a prespali na nejakej chate. Tvoj syn môže ísť s Vami, ale ak je už veľký, určite uprednostní možnosť zostať 1 noc doma sám. No a keď budete večer spolu sami na chate v prírode, tak už nebudeš musieť nič hovoriť priamo. 😊

limetka69
2. okt 2021

No aby jedna zenska dospela, nevedela zviest chlapa! Na to by som sa pozrela! Chlap je jednoduchy tvor (aspon okolo toho) 🤭 citala som tu, ze samu nepacis, ked to neposunul on dalej, podla mnasa mu pacis, len je to hanblivy chmulo, aby 4 roky trpezlivo cakal a neodisiel... Musis samu pacit, dostan ho raz do postele, alebo aspon pobozkaj, pohne sa to dalej. Mozes mu na robinu povedat, ze hladas kamosa s vyhodami, a ze si si uvedomila, ze kamosa mas, tak ma pravo na prvenstva a navrhnut mu to, ze ak nie, najdes si inde... Uplne s lahkostou a humorom, ved ked sa viete o vsetkom bavit.... No ja osobne by som robila oci, atmosferu a proste pozorovala reakcie, to tiez vycitis, ci chape, ci vobec, ak chape, priblizim sa, neodtahuje sa? Bozk! Mas to lahke poz as ho 4 roky. Prinajhorsom zvratit na srandu 🙂 pohoda. Mojej mame sa tak pacil jeden chlap, sme ju pripili a poslali za nim, su spolu od roku 2005, pritom on nebol najkrajsi a v zivote by sa k mojej mame, kocke, neozval...

autor
2. okt 2021

@oktoberka uvidíme ako to dopadne
Lebo ja sa tiež niekedy v tom strácam
Niečo chceme,ale nevieme čo

h2
2. okt 2021

@limetka69 "...sme ju pripili a poslali za ním..." 😂😂😂👍

kitycat
2. okt 2021

Tvoj kamarat o teba zaujem nema.

Ste 4 roky kamarati, vie ze nikoho nemas, on nikoho nema, iba obcasny sex. A ten sex s niekym inym a nie s tebou ma preto, ze ho tymto sposobom nepritahujes. Ty si sa upla na prvehp muza a cakas kedy urobi ten krok. Vaz si vase kamaratstvo a sex hladaj niekde inde...

h2
2. okt 2021

@kitycat Ale ona nepísala, že on má sex s niekým iným. Písala, že možno. Že o niečom takom nevie. Ja si myslím, že on nemal sex s nikým iným. A že o autorku záujem má, ale myslí si, že ona oňho nie, preto nič neskúša, lebo si myslí, že by ho odmietla. A odmietnutý nechce byť nikto.

oktoberka
2. okt 2021

Ako chcete a viete radiť,keď oni sami nevedia,čo majú medzi sebou.

kitycat
2. okt 2021

@h2 mozno. Ale ona si mysli, ze maju vzajomne sympatie. Oba si mysli, ze mozno sex ma a mozno nema niekde inde. Ona si mysli, ze ked bude dostatocne dlho cakat a dufat, tak sa veci pohnu.

Treba s tym nieco robit alebo hladat inde. Zase chlap kamarat je vzacny a bola by skoda to rozbit, ale to uz je na autorke a tom chlapovi

natalienka12
2. okt 2021

@kitycat Suhlasim, nepritahuje ho, je to jasne ako facka, chlap je primitivny tvor, ked sa mu zena paci, okamzite reaguje jeho ustrojenstvo a vtedy sa zacne chovat pudovo. Je uplne jedno, kto je a co je, pretoze mu hlava prestane fungovat. Ale ak ho zena fyzicky nepritahuje, nepomoze absolutne nic. Jednoducho to nejde. Ja netvrdim ze autorka je skareda, ale tomuto gerojovi sa proste nepaci a zbytocne sa netreba zaoberat tym, preco. Posunut sa treba o krok dalej, lebo neverim, ze by jedna normalna zena nevedela najst chlapa do postele. Staci ak si v piatok vecer vyjde do baru a da najavo, ze ma zaujem.

luccija
2. okt 2021

Stretávate sa denne, voláte hodiny načo čakáš?chalan je veľký môžeš ho nechať samého doma a ísť do kina či večeru.Kde býva ten kamarát?nestracaj čas ste spolu 4 roky.Este ma napadlo či nie je kamarát gay určite mal vzťah?nerozumiem, keď flirtujete rozprávate o sexe...načo čakáte??
Má deti?

natalienka12
2. okt 2021

@h2 Nema zaujem, vsak uz mu raz napisala, ci si nedaju sex! Ako inak by mu to este mala naznacit? Jemu sa nepaci a je jedno preco. Paci sa isto mnohym inym chlapom. 4 roky su kamarati, pisete tu somariny typu, boji sa, aby nepokazil kamaratstvo sexom. Blbost, raz darmo sa nehovori kamarad taky rad

h2
2. okt 2021

@natalienka12 Ja zase nesúhlasím s týmto. Je kopa chlapov, ktorí sú plachí a nesmelí. Hlavne, ak sa predtým sklamali. Tento dával najavo záujem, aj sa hneď "chytil", keď to autorka nadhodila (vtedy, keď bol odcestovaný a nemohol prísť).

dadis
2. okt 2021

Ja by som si rozmyslela na tvojom miesre, ze co chces. Ono to nie je take easy udrzat ten vztah len na sexe a dalej sa rovnako kamaratit. Jemu o vztah o sexe urcite nejde, to by necakal 4 roky...su podla mna len 2 moznosti - prva, ze je naozaj len kamarat a nepritahujes ho alebo druha - ze je zalubeny. Ak ty zalubenie necitis, tak to nechaj iba v kamaratskej rovine. Nezavazne sexovat funguje ak tam ozaj ziadne city, ani kamaratske, nie su. Potom sa to komplikuje a cele to kamaratstvo sa tym pochova. Ak prechovavas k nemu city, tak to mozes posunut dalej, ale teda "prid ku mne na sex"....nieeeee....😂😂😂, skor radsej pri nejakej prilezitosti, pri vinku a tak sa to nejako stane...