icon

Žijem bez sexu

1. okt 2021

Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať
Som slobodná mamina jedného super pubertiaka 🙂
Keď mal syn necelé dva roky, vyhodila som svojho ex nakoľko mu bol prednejší alkohol ako rodina. Od vtedy som sama, nesťažujem sa, nemáme komplet všetko, ale nič nám nechýba. Syn je naučený, že nie vždy môže mať všetko ako ostatní a som rada, že to berie tak športovo.
Ale k veci o čom chcem písať
Už dlhodobo žijem bez sexu. A čím ďalej tým viac zisťujem, že mi to občas chýba. Neberte to prosím tak, že si teraz potrebujem za každú cenu užívať a behať z postele do postele. To nie. Problém je v tom, že aj keď to veľmi chcem, neviem chlapa osloviť. Mám super kamaráta, priznávam páči sa mi, máme perfektný vzťah, vieme všetko o sebe, on jediný dokonca vie o tom, že nemám nikoho. Pomáha mi vždy keď niečo potrebujem, a veľa razy sa ani nejedná o pomoc pre mňa, ale pre syna. Myslím, že aj napriek tomu, že sme len kamaráti, nie sme jeden druhému ľahostajní, len nevieme to ani jeden posunúť ďalej. Poznáme sa štyri roky, zo začiatku sme si len písali, spoznávali sa a ja hneď od prvého momentu som zistila. že máme strašne veľa vecí spoločných. Niekedy mám chuť mu len tak napísať či nedáme spolu sex, ale nemám odvahu. Nechcem žiadny dlhodobý vzťah, ale zase ani nechcem každú chvíľu iného chlapa ako mi každý radí. Na to ja nie som
Vopred ďakujem aj za prečítanie, nečakám nič extra od tohto celého, možno som to len potrebovala dostať zo seba von

autor
3. okt 2021

@natalienka12 píšem sem prvý krát

autor
3. okt 2021

@natalienka12 a ďakujem za všetky rady

natalienka12
3. okt 2021

Autorka: podobnost cisto nahodna ze? 😀😀😀 do detailov sedi uplne vsetko, ale asi si myslis, ze na konovi sme vsetky iba sliepky…

dadis
3. okt 2021

@natalienka12 A radila som aj pred pol rokom to iste 😂😂😂

autor
3. okt 2021

@natalienka12 tak to si teda vôbec nemyslím, ale je tu veľa takých čo si potrebuju rypnúť do druhých. No všetci sme nejakí. Veľa maminiek mi tu neraz poradilo a som za to vďačná. A keby som aj písala, čo na to? Koľko je tu takých podobných tém o ktorých sa ťažko babám rozpráva. Nie každá má všetko dokonalé v živote. Ale nič to. Som aká som, poučila som sa z komentárov a možem ťa uistiť, že viac sa pýtať nebudem

natalienka12
3. okt 2021

Autorka: Trošku si odporuješ, vyššie si písala, že sem píšeš prvýkrát, a zrazu píšeš, že ti tu už veľakrát maminky poradili tak ako to vlastne je?

ajka322
3. okt 2021

Ja by som ho pozvala na večeru… potom fľaša vina a pôjde to samé 🙋‍♀️

natalienka12
3. okt 2021

Kľudne sa opýtaj tú istú otázku aj 20 krát, ale dostala si rovnakú odpoveď V každej téme ktorú si založila, ale tebe to evidentne nestačí a neviem čo čakáš že ti napíšeme?

autor
3. okt 2021

@natalienka12 áno poradili, len bohužiaľ bolo to v inej skupine 🙂

natalienka12
3. okt 2021

@ajka322 mozno keby mal 3 promile, tak ju prekoti, inak nie 😀

ajka322
3. okt 2021

@natalienka12 😂😂
Veď to chce aby ju prekotil…😂😂

autor
3. okt 2021

@natalienka12 už sa nepýtam, už všetko viem a uzatváram túto tému, ďakujem

autor
3. okt 2021

@natalienka12 hm, no škoda, že nepije, koľko radosti by som si užila 🙂 ale ste tu niektoré veľmi múdre

dadis
3. okt 2021

@autorka v pohode, len si mohla pokracovat v tej povodnej diskusii...inak fakt, skus ten tinder alebo badoo...ved nic za to nedas, nemusis sa predsa hned s tymi muzmi stretavat alebo spat ..len sa potrebujes posunut trosku dalej...uviazla si v slepej ulicke podla mna. Ak sa on k nicomu nema, asi ma na to vazny dovod, chces premrhat svoj cas? Ved co sa stane, ked sa aj rozhybe potom, ako spoznas inych muzov? Nic. Ved nie ste vo vztahu. A mozno ziskas novy nadhlad.

natalienka12
3. okt 2021

Autorka nedostala takú odpoveď akú čakala tak zrazu by chcela tému uzatvárať, nuz ale to tak nefunguje, kto chce, bude diskutovat dalej 😀

autor
3. okt 2021

@ajka322 vôbec meviete o čom hovoríte, ale tak si tak to vo vašom živote chodí, máte pestrý sexuálny život

natalienka12
3. okt 2021

Autorka, áno sme múdre pretože sa na to pozeráme triezvo, a ty stále nechápeš, že chlap ktorý 4 roky neprejavil záujem o sex tak už ho neprejaví nikdy, myslím sex s tebou lebo ho jednoducho nepriťahuješ. Ja neviem čo na tom ešte stále nevieš pochopiť?

autor
3. okt 2021

@natalienka12 veď môžte kľudne diskutovať, založte si novú tému a nech sa páči vyjadrujte sa na moju osobu koľko chcete, žijeme v slobodnej krajine

natalienka12
3. okt 2021

Budeme sa vyjadrovať v tejto téme a nie v inej, táto sociálna sieť ti totiž nepatrí aby si určovala ty pravidlá kto kde a komu môže písať

autor
3. okt 2021

@natalienka12 no to viem ale ďakujem za upozornenie 🙂

tncka
3. okt 2021

Nepisala by som mu to tak priamo ze no co,pridi vecer,dame sex🤣🤭skus synovi navrhnut ci nechce u kamosa prespat a nabuduce zas on u vas alebo k starkym poslat a pozvi ho na veceru,ostatne je na tebe🤗

sashabb
3. okt 2021

Čítam to tu celé od začiatku a len mi ide tak hlavou, PREČO potom tento chlap udržuje kamarátstvo? často tu čítavam, že kamarátstvo medzi mužom a ženou nebývava bez príčiny.
Prečo on nemal za tie 4roky žiadnu známosť? Netvrdila by som preto s istotou, že v tom nebude nič viac 🙄

0silvia0
3. okt 2021

Akoze ste velki kamosi, viete pokecat atd. Vsetko akoze o sebe viete. To mu nevies polozit otazku, ako on riesi chybajuci sex? Povedz ze s tym potrebujes poradit, ak nieco s tebou chce, tak pribehne, ked ta nechce (co asi moc nechce ked sa doteraz nevymakol), tak ti mozno dohodi nejakeho kamosa🤷‍♀️

mr_is
Odpoveď bola odstránená
mr_is
Odpoveď bola odstránená
sashabb
3. okt 2021

@mr_is veď ano, pozornosť by si venoval inej. Ibaže on venuje pozornosť stále jej, a nemyslím si, že chlap ktorý nemá záujem o ženu, by s dotyčnou volával 3hodiny 🙄 prečo? načo?

leskovael
3. okt 2021

Za 4 roky ste už davno mohli byť kamaráti s vyhodami.... Žiadny vzťah, ale kamaráti ktorí si rozumejú, trávia spolu čas a majú spolu sex ale jednoducho nechcú meniť svoj život.. Ja neviem, mne by toto nebolo hlúpe navrhnúť niekomu s kým som tak dlho kamarátka... To sa nebavíte aj o týchto veciach keď ste dobrí kamaráti? Ale tu bude chyba asi niekde inde ked ste sa za 4r nevedeli dopracovať ďalej a pritom sa stretávate a trávite spolu čas.

mr_is
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená